Отговори
# 465
Мийка, и аз така взех урина, с памук и го изстисках. При нас всичко е чисто. Ама повторете. Peace Дано не е сериозно   Hug

# 466
Здравейтеее?Ама какви хубави новини за Лилето PraynigМийка честито и успех на кормуването.За яденето ядем всички зел.пюрета без изключение,местните също с изключение на пилешкото/нещо му се мръщи/,каши всички,които съм дала се папка,плодови :ябълка,банан,слива,круша,ягоди,боровинки,портокал,праскова,кайсия,ананас,манго и..Млечните каши Лека нощ на Хип също ядем,бисквитки с мляко и имам чувсвото,че каквото и се подаде в устата го хапва. hahahaСнощи докато оправя банята баща й й намазал венците с ракия bash Пък то милото се облизва.Честит  newsm59 Елфичка и честито на порасналите бебоци на днешна дата. newsm07 ААА сега се почерпете за здравето на моите родители:Днес се навършват 35год.сключен брак. smile3506 Ма требва да бегам да търся подарък,но първо да се наспи мойта убавица.

# 467
  • вече Пловдив
Да изплюя какво камъче ме мъчи: не стига, че нисък хемоглобин, ами и еритроцитите били високи /аз урина бая некоректно взех: като не успях иначе, сложих памуче и изтисках уж с чиста ръка, ама знае ли човек?/ И сега ще трябва да повторим урината. На тръни съм /неслучайно се класирах за приза трагикомедия, или к'во там беше/.
Дайте акълец малко,а?

P,S. Уффффф,момичета, що ми трябваше да ровя из И-нет?: http://www.medicine.bg/izsledvaniya/skorost-na-utayavane-na-erit … erentni-stoynosti
Ще взема да се побъркам напълно!
Мийка, честито за листовките! Лесно да вземеш и кормуването!  Wink Wink че аз навремето взех от раз листовките, а от 3-я път - кормуването  Blush
За урината - аз взех с колекторче. Сложих го на Бела, държах я върху новия памперс, но по голо дупе около 20 минути и й дадох да пие водичка. Две-три минути след водата се изпишка около 15 мл и така успешно свършихме работата  Mr. Green

Честит рожден ден и от мен на Елфичка! Да си много здрава, щастлива и обичана!

П.П. Валче, и в Карлово няма пащърнак, но не съм го взела много навътре...

# 468
  • Sofia
Мика, кое точно те тревожи? И защо си вземала така урина. При момченцата не е голям проблем- взех нормален контейнер за урина и го изчаках да се изпишка. Първит път се загледах в ТВ и ме опика, вторият път реагирах и само леко наклоних пишката към контейнера.
                                                                   НММММММММММММММММ      Х Д
ТОва последното е  аот ЛЮбчо, много искаше да ви пише.

# 469
Мийка, ама кое не му е добре на детето?
Еритроцити в урината ли има или му е високо СУЕ в кръвта?
Останах с впечатление, че е урината, а пък линка е за кръв.
Я напиши резултатите на дечко.

# 470
Здравейте момичета Hug
Много се радвам, че темата за малката Лили набира все повече привърженици във ФБ, адмирации за това, разбира се за Слава!!!  bouquet Дано с общи сили успеем да набавим нужните дредства и операциите минат успешно! Praynig
За пюретата, Жанетка яде основно Хип, на Семпер само броколи и дотук е хапвала:
зеленчуци - картоф,морков, тиква, пащърнак, броколи, зелен боб, карфиол, тиквички и ориз  Crazy
плодови - ябълка, банан и слива, засега, толкова  Peace
месни - засега само пуйка  Wink
каши - не съм давала и не смятам, предвид пищните ни бутчета  Blush
Като споменах за кълчиците ни, МИНОЛТИЧКА ти поФали ли наш`те  убави дечица к`ви са ни манекенчета? Heart Eyes Blush Heart Eyes Въпреки,че с наш`те 8 кг, като гледам, стремглаво се отдалечаваме от манекенските пропорции, но...диети ще пази...друг път Crazy

аааааа и Честит рожден ден на Елфичка! Да си здрава, румена, засмяна....и да ти се сбъдват желанията!!! Wink[, с това май изгубихме детската аудитория....  Joy
Фелинка, абе верно ти се включваш от дъжд на вятър, хвърляш всички в смут и после пак затишие, бързо да се поправиш и да си по-активна, стига си се изучавала, к`во ще те праим толкоз умна сватя?! Crazy

Момичета, вие слагате ли вече възглавнички на мъниците като спят?

# 471
Мийка, и аз така взимам урина.Най-лесно е с памук.И на Алекс така съм взимала.Още повече в лабораторийте си знаят, че е от памуче.Моя доктор ми обясни, че до 3 годишна възраст показателите са едни, а след това други.Сигурна съм, че му няма нищо на зета.Стига си откачала Hug

# 472
Здравейте и от мен!
То докато изчета всичко и...  Shocked
Започвам подред, може и да изпусна нещо  Crazy

Мийка - честито взети листовки! Ми това си е половин взет изпит.

Честито на днешните месечинки!

Ч. Р. Д. Елфичка! Бъди весела, усмихната и здравето и щастието да не те отминават!

Честита годишнина от сватбата на родителите на Диана0880!

Добре дошло (непомня вече кое детенце), в отбора на ходещите на гърне!   Hug

Сега моите:
От както се похвалих, че бебка спи нощем и даже не ме буди за залъгалка иииии. Разказа ми играта. Не тази, а предната нощ, направо ме залепи за леглото си. Не съм мигнала цяла нощ. В резултат ме изби пак следродилната депресия и се качих на главата на мъж ми. Добре че е пич и всичко оправи и наистина успя да ме успокои. Ми всичко ми идва в повече. Като сме в ремонт и мъж ми прави всичко сам.... - невикаме майстори. Направо капвам от умора и на моменти нервите ми неиздържат. В следствие на което, преместихме малката да спи при брат си. Добрата новина е, че не ми е ревала през нощта, а само се събуди гукайки да се кърми в 5:30 ч. Сутринта милата се събуди чак в 9:30 ч. и то не много гладна. Та тази нощ я имам за успех от пренасянето й и отделянето й от нас.

А днес със съпруга ми имаме годишнина от сватбата  bowuu Така че ви черпя всички по моя си начин  Sick
  party023 cook

Лека вечер  Heart Eyes

ПС: За възглавничките - да слагам. Дебелината й е по-малко отколкото разстоянието от главата до раменете на детето, но така се задържа на нея, иначе се свлича.

# 473
Здравейте  Grinning
Честито на всички които имат повод ,да не изреждам че ще пропусна някой... Grinning

Днес бяхме на консултация и наш Сашо е наддал 250 гр и 2 см т.е. вече е 7900 гр и 71 см.  Mr. Green  Пак пуснахме ПКК и се зарадвах защото хемоглобина се е покачил от 101 на 113 !! newsm44   Явно като вкарахме месните пюрета и по-точно телешкото , се е пооправил малко  Grinning
Доволна съм !!  Mr. Green 
Оф как ми се иска и ние да забегнем някъде с мъжо , ама искам да оставя дребния на майка пък свекитата ще се натискат те да го гледат ....ама не ми се иска много като им видях мераците да нахранят детето със всичко що е забранено ... Crossing Arms май май ще си ходим тримцата или ще видим почивка през крив макарон.... ooooh!
Ама стига съм се оплаквала...то всеки си има някакъв проблем....
Възглавничка ползваме (но е много тънка ),защото много се поти и ако спи на матрака направо всичко е мокро.... ooooh!
Мийка аз урината я взех с колекторче като го сложих и изчаках няколко минути да се изпишка  (обикновено когато се събуди до 5 мин е свършил тази работа ) и после я прехвърлих в стерилно контейнерче за урина  Peace  Казаха ми че до 30 мин след вземането на урината трябва да се занесе в лабораторията !

Много се зарибих с онзи сайт дето го даде Дикси и утре ще правя коледни играчки от солено тесто и снежинки и ароматните портокали...много ми харесаха  Mr. Green

Много се радвам за Лилинцето!! Дано всичко мине като по вода !!

Това е засега... Grinning

п.п. Някой може ли да ми помогне да си сложа и аз снимка на бебо на профила ? Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 10:22 от diveto

# 474
  • Велико Търново
miika,стига се занимава с памуци разни,ами като се събуди Ванката си нагласи един контейнер тип чашка с капак и го изчакай да пишне.Щом аз взех на Мина без проблем всеки може Hug

# 475
Пащърнакът явно не е от любимата храна на повечето дечковци. Моето също не я хареса особено много, но не протестираше достатъчно, че да спра с даването на следващата и следващата, та до последната лъжичка  Laughing От зеленчуците до момента сме стигнали до: картоф, морков, пащърнак, тиква, тиквичка. Утре идва ред на карфиола. От плодовете: ябълка и круша. От останалите ще огранича само до слива и ще редувам и комбинирам. По препоръка на педиатърката, както и на дерматоложката, която посетихме вчера(окончателната диагноза при Анди е АД  ooooh!) трябва да избягвам мъхестите и цитрусовите плодове, нооо и до тях ще стигнем.

Дикси, разбирам те прекрасно за какво говориш. Миналата седмица майка ми беше на гости у нас и аз уж на шега една вечер подхвърлих:"Ех, как ще ми дойде добре едно безалкохолно коктейлче в "Casa de Cuba"  Whistling Половинката ми само това и чакаше, а майка ми беше във възторг, че ще й поверим едно спящо човече  Laughing Един час навън без дете в малко по-човешка обстановка направо ми лепна като шамар на буза  Peace А и baby sleeper-а  hahaha (както се изрази половинката за майка ми) се беше справила чудно.

Мийка, честит ти взет половин изпит. Чакаме за другата половина да се похвалиш сама и то да е съвсем скоро Wink Успех!

Елфичка, честит рожден ден! Бъди много обичана и уважавана мама и съруга!   bouquet

Спокойна вечер на всички  Hug

# 476
  • София
Честито на Мийка!Успешно вземане и на курмуването. Hug
Вяра, честита годишнина!Дълги години разбирателство и любов желая! smile3525 newsm51 newsm51
Възглавница не слагам, а само сгъната пелена ,но то от въртене и меткане по леглото, пелената отива нанякъде Crazy.Питала съм педиатърката, но тя ми отговори ,че до годинка може и без, ама ако искам, някакво уклончиво Crazy.
Дари, браво че сте отскубнали за по питие Mr. Green!
Пащърнак Любомир си хапва с удоволствие Crazy/все сме на обратно/,днес го яде  с няколко лъжици тиква Grinning
Изследванията на Любомир са добри, доволно. Laughing
Урината взех с колектор, и позачаках  малко с голия му гъз.

# 477
  • гр.Стара Загора
Еви пак е лепнала вирус  smile3514 smile3511 Писна ми вече измъчи се малкото ми слънчице  #2gunfire Днес както си беше жизнена и игрива изведнъж следобяд замаля и като я пипнах по гушката и челцето веднага разбрах че има температура измерих я и кво да видя 37,5  ooooh! но понеже много мърдаше със живачен термометър под мишницата мерих,пак реших да я примеря и кво да видя 38,7  doh Милата се разплуваше в ръцете ми и съвсем тихичко и жално мрънкаше веднага на доктор в частаната болница където раждах и педиатърката беше на раждане та я чакахме 20 мин и докато я прегледа и каже какво е щях да припадна от страх и притеснение а Боби ме успокояваше че е от идващото зъбче да ама не тъп гаден вирус който сега започвал и сме го били хванали на време.Прибирайки се милата заспа в ръцете ми в колата нямаше време да я слагам в кошницата и дори не искаше да яде ама като заспа по дълбоко й бутнах шишето и го изцока.За сега няма АБ но до 2-3 дни ако все още има температура ще минем и на него ама да ми е живо и здраво детето пък каквото такова  Crossing Arms
Ох надух ви главите ама ми се искаше да си излея някъде притесненията  Embarassed
Приятна вечер и спящи и здрави бебета ви желая  Hug

# 478
Е, Роси много съжалявам.  Hug Много е гадно да си гледаш болното детенце. Айде да оздравява бързо милата и да няма АБ  Praynig
А какъв е този вирус, има ли зачервено гърло, кашля ли, сополи има ли? newsm78

# 479
МИНОЛТИЧКА ти поФали ли наш`те  убави дечица к`ви са ни манекенчета? Heart Eyes Blush Heart Eyes Въпреки,че с наш`те 8 кг, като гледам, стремглаво се отдалечаваме от манекенските пропорции, но...диети ще пази...друг път Crazy[/color]

Момичета, вие слагате ли вече възглавнички на мъниците като спят?

Още не съм ама на който му се гледа ей за тук ни снимаха децата мойто на Есивесела и Казабланка. Голям майтап беше фотосесията...

Аз не слагам и не мисла да слагам възглавница. Алекс се запозна с възглавницата на 4 години и то защото извесно време спеше до мен в леглото....

Роси  Hug стискам палци по-бързо да и мине...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт