Отговори
# 585
  • Велико Търново
За синфлорикса http://www.save-darina.org/imunizacii_detail.php?id=13
Ако,решиш да я поставиш вече ще има 2 приема вместо три.
Не ми благодари пия бира Crazy

има проблем със страницата
Има банер най-отгоре на страницата.

# 586
  • София
За синфлорикса http://www.save-darina.org/imunizacii_detail.php?id=13
Ако,решиш да я поставиш вече ще има 2 приема вместо три.
Не ми благодари пия бира Crazy

има проблем със страницата
Има банер най-отгоре на страницата.

аз само от там съм черпала информация, но не ми е достатъчна, ще си говоря по-сериозно с чичо гошо

# 587
  • София
Ехо пишещите здравейте и от мен.
Слава,чакаме новини за Лили.Хубави новини.Този месец ще получа малко по-голям бонус,така и така не съм го предвидила,като приход и ще го преведа.Ама Господ си знае работата,и съм много щастлива.
Сисчо Laughing,винаги съм се чудила защо го даваш така непукист,а то имало защо.Продължавай да си мъжко момиче Peace
Момичета няма да успея да дойда на коледното парти ,много ми се иска,ама няма как.До 15.00 съм на работа и после беж у нас ,че свекърва ми гледа малкият и не искам да злоупотребявам с гледането.
Гледам ,че сте се вихрили на тема свекърви.За моята мемоари мога да изпиша и не мога да определя дали ще се смеете или ще плачете.То при нас е Шекспирова комедия Mr. GreenИ тя инатлива македонка,и аз инатлив влах и най-накрая мъжът ми си го отнася невинен и от двете ни LaughingПоследното ни сдобряване преди месец,беше на път пак да пропадне.Хайде да ви разкажа и да се посмеете:
Не си говорихме от питката на детето,аз почвам работа трябва някой да гледа малкият преглътнах малко гордостта си и се сдобрихме.А тя на следващият ден идва с една голяма торба и ми вика "Нося ти подарък.Години наред го пазя,като ми дойде снаха на нея да и го подаря",и какъв мислите,че е подаръка.....................кожено палто от зайци(бели),ама от ония преди 20 год.Сещате ли се какви се носеха.И аз се изцъклих.Тръгвам на работа и чувам,как мърмори зад гърбът ми на свекъра."Казвам ти,че е неблагодарна.Не си облече палтото,а аз на какви опашки съм се редила едно време и колко рушвет съм дала за да го купя" Joy
Та така Joy,ама си го пускам покрай ушите вече.Каквото иска да казва,важното е,че гледа малкият,разкарва го с количката и не него си му е добре.

# 588
Стасита това ми напомни на вица за тъщата :

Зет получава коледен подарък от тъщата - две вратовръзки.
За да й достави удоволствие, веднага си слага едната.
Тъщата го изглежда накриво:
- Другата май не ти харесва, а?

# 589
Хаха, Стасита, как ме разсмя  Joy
Почти сходна е и нашата история с едно палто, само, че в съвременен вариант от тази година.
Тя си ходи до Русия и от там ми се обажда "Купих ти специален подарък, много ще ти хареса, от "Снежная Каралева"  Laughing
Връща се и вади едно палто от някакви животни, забравих какви точно, в отровно лилав цвят  Shocked
При все, че аз се обличам по-спортно и никога не съм носила такива палта и няма и да нося. А палтото е хубаво, но просто не е в моя стил. Тя си умира да ми наложи нейния, но не става. Рускините са страшни кипри да знаете - то грим, прически, дрехи.......ужас.
Сега ме подпитва дали вече го обличам, че захладня и било идеално за него  Mr. Green

Отклонихме се от мерките и теглилките, извинете за което, но срам не срам не съм водила Калин на консултация от септември. Все или е сополив, или покашля. Има и един последен Пентаксим, който не е сложен  Confused

# 590
  • Велико Търново
Много свежи са историите на Дикси и Стасита-ей такива неща ми се четат Hug

Да ви разкажа нещо за моите момичета-нали спим трите на спалнята/ние с Божи по потници и гащи/ и Мина в просъница налази Божи и взе да и дърпа потника да суче Mr. GreenБожидара вика"Мамо,Мина ни обърка"

Исе,какво друго за Синфлорикса те интересува,ако мога да помогна Blush

# 591
Малеее, Сиска, разсмя ме Mr. Green

# 592
  • София
Стасита, Сиска, Дикси, Минолтичка браво страхотни смешки от живия живот Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
 Heart Eyes
Забравих какво ще пиша, не се сещам и з а свекърви, даже.
Лека вечер Mr. Green с усмивка  на уста.

# 593
Момичетаааа със сълзи ме разсмяхте  Joy
Тези истории ми напомнят на една разказана ми от моя мъж. Някъкъв техен роднина едно време трупал подаръци за сватбите на двамата си сина. Трупал човека дрехи, обувки и техника. Дошло време да им ги даде, а те не ги искали. Не искали момчетата черно белите телевизори от преди 20 години  hahaha

# 594
Rosita_, не ги приемай лично нещата де. Последното, което съм искала, е да те засегна по някакъв начин. Нали точно затова, че е форум, всеки си пише мнението. Аз казах моето по въпроса за роднините, както и за попарата и ягодите. Това, че сме на различни мнения, не означава, че не те харесвам или не те чета.
За мерките и теглилките го казах образно, в смисъл - не може да се сравняват например едно дете, дето се е родило 2600 и едно, дето се е родило 4000 гр. И понеже всеки иска детето му да е добре - от там се почва - мале, ми то мойто дали е наред. То достатъчно други проблеми си има всеки, защо да се товари и с тези неща. Пак казвам - мое мнение. Като искате, недейте да ме четете.
Явно аз имам по-лежерен подход в отглеждането на деца. И ми е спокойно, и не се товаря с глупости.
Затова си пиша моите си виждания - ако нещо е станало - станало, няма смисъл да се ядосвам за глупости, и да се вкарвам във филми.
Сиска, и моят младеж понякога се обърква. Което е още по-лошо, с косматите гърди на баща му. Гледах моите - бе нямат никакви косми, не може да се съркат. Ма на младежа явно му трябва просто залъгалка понякога.
И баба ми събираше чейз (или както там се казва) - родопски одеала, хавлии разни  Laughing То явно си е в поколението, щото нали е нямало на времето и като видят нещо - дай да купуваме, все ще излезе някога нужда. Майка ми и баща ми ни бяха купили комплекти от прибори (вилици, лъжици, ножове) за мен и сестра ми от бившето ГДР. Като тръгвахме за Австралия с мъжът ми си ги взехме. Той още се кеги да показва на хората, че пише - Made in DDR  Simple Smile Искам и едно родопско одеало, ма колко тежи - не мога да си го донеса.

# 595
  • гр.Стара Загора
Мацки много ме заредихте с постовете си  Peace
Особенно Сиска стоя и се смея и не мога да спара  rotfImao
katilias  приемам ги лично нещата не защото съм дребнава а защото винаги си наопаки спрямо моите постове  Peace
Както сама казваш разни хора ,разни идеали нищо лично  wflag

# 596
Мале,мале  ooooh! то повечето свекърви са за утрепване.Я ги м'анете и не им обръщайте внимание.Да си гледат работата  smile3534
Мойта свеки за 7 години е направила само едно единствено кофти изказване,но никога няма да го забравя-,,абе беше ви рано за бебе,аз още не се чувствам готова за баба,ама...'',разбира се непропускам да й го припомня винаги щом може  newsm48 ,защото сега като го види-,,ох на баба слънчицето,ох на баба златото'',но много си я обичкам и то най-вече,защото ми е родила,отгледала и възпитала един прекрасен МЪЖ!  Heart Eyes
С последните си постове мн.ме разсмяхте  Joy
 Hug на всички и лека нощ!

# 597
  • София/Варна
Кати, не си само ти с лежерния подход по отношение на гледане на детето си. Просто ти си единствената, която го заявява явно и се впуска в обяснения. Хормоните правят някои девойки тук твърде тънкообидни, затова е добре да се внимава как точно се изразяват мненията. Залагам си главата, че си или Козирогче, или някоя от другите земни зодии и ти иде от вътре да си болезнено откровена Wink. И на мен ми иде, та затова рядко се разписвам.

Аз естествено пропуснах да поздравя доста половин годишни бебчовци, но не е от зла умисъл, просто последните дни съм се отдала на един мъчителен превод (хем интересна статията, хем с много термини набъкана). Да са ви живи и здрави мъниците и много да ги слушате.

# 598
Залагам си главата, че си или Козирогче, или някоя от другите земни зодии и ти иде от вътре да си болезнено откровена Wink. И на мен ми иде, та затова рядко се разписвам.

Малей, аз съм си Козирогче. Ама откакто усетих, че дотягам с "алергии", "въх, банан", "въх, ягода" и "стига с таз попара" се спрях.
Сиска, много смешна случка. Да ги нацелуваш и двете принцеси. Laughing
Цяла седмица се офлянквам с таз урина....Утре съм решила най-накрая да взема да го сръчкам Ники. Макар направленията май важат за един месец /или се лъжа?!/. Но спя до 12 ч на обед гушнала бебо. Рахат. Как да стана рано и да се мъкна до ДКЦ-то в таз мъгла? Мързел. smile3524

# 599
Здравейте! Стискам палци за тризнаците!
За свекито при нас се получи проблем с майка ми и сестрата на мъжа ми,защото живеем в апартамент купен от свекървата,а бонус е сестра му и когато мама започна да идва да ми помага, въпросното същество я хвана насаме в кухнята и крещеше като луда,че я дразнела и да не стъпва у дома,че все изнасяла торби,пълна простотия,влашка му работа все са обидени и все им минава след два дни,вече нищо не разбирам и не се и опитвам,а свекървата се намеси да каже да се изнесем до 1мес, после се държеше все едно не е било Thinking аз също имам съвсем друго разбиране за семейство, в моето никога не са ме обиждали или гонили и сме сплотени не си мерим всяка дума,а бе общо взето разбрах,че не са хора,с които да общуваш и да се привързваш,те даже не ме приемат като част от семейството,един бонбон не ми е подарил никой и не ме питат за нищо,гледат все тяхното си, разни хора,разни идеали,малкия уж му се порадват 10 мин и ми го тикат в ръцете,не че на мен ми се дава,но са ми странни.
А за мъжа ми и той е същия все гледа да се си почива и да не го товаря,все едно само той работи на света и аз така му казвам,че аз за детето даже на 5 места да работя винаги ще имам сили ще го нося на ръце,ще убивам за него дет се вика,знам,че той също го обича,но може би няма такъв инстинкт като майчиния и все се сърди като го овиквам ама поне си взима поука и има напредък в сравнение с началото,така е то мъжете все са назад с развитието Blush
Изказах си и аз болката, мадам стасита на мен бабата на мъжа ми живее във варна и беше ми пратила една роба от ония едновремешните шаренка голям смях,ама не посмях да я върна,бабичката е печена винаги се сеща за нас,плете дрешки за бебето,колкото и да няма все мисли за нас.
Сиска и моя преслав напада баща си,той напада всичко което му е пред устичката лице ръка все мисли че е за цокане Laughing

Общи условия

Активация на акаунт