Гого се влошава
. Цяла нощ не спа, рева като дърто магаре. Ко му стана на това дете...
Не дава и да му погледна в устата но като че ли няма нищо за излизане 
Дано и при Дидка новините са хубави

. Цяла нощ не спа, рева като дърто магаре. Ко му стана на това дете...
Не дава и да му погледна в устата но като че ли няма нищо за излизане 
Рая я заведох на фризьор преди месец да й отрежат бретона, че й влизаше в очите!Ама като гледам пак е за рязане, че много бързо й расте косата.Иначе е като развълнуван диригент-всеки косъм е на различно мнение 
Първо ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС,ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ
Макар и без именник в семейството и ние ще го отпразнуваме подобаващо
вече и аз всех да си позволявам чашка дом.винце вечер
Още веднъж стиснати палци за Дианка и Танчето с вас сме момичета
За дечицата,какво да кажа ми то май масово явление това мрънкане,сополки....да ни оздравяват по-скоро ангелчетата,че и ние се мъчим като ги гледаме така
но така ще е ,не се оплаквам до онзи ден колики сега зъбки...колелото се върти после друго ще дойде.....аз днес стоя и си го гледкам Митко и си мисля ИСКАМ ВСЕ БЕБЧЕ МАЛКО ДА СИ СТОИ ,ДА СИ ГО ЦЕЛУВАМ И ГУШКАМ,ЧЕ КАТО ПОРАСТНЕ.....Щях да забравя така ме разсмяхте с веселите си постове за палта,бански...но на СИСКА момата ме разби,сладуранка е тази Божи...то не бяха луканки и суджуци,сега и с това"Мина ни обърка мамо"
да ги нацелуваш Сисе от нас
И друго щях да питам все още кърмещите мами има ли някоя още да не и е дошъл МЦ ,на мен още НЕ ,не ,че ми и трябва ама да питам.....По въпроса за свекитата ами к'во да ви кажа...Тя мойта гледа всячески да ми угоди,ама и аз съм си една не давам нищо никой да ми каже...правя си к'вот си знам и тя се научи да не си казва много-много мнението.Иначе сме директни една спрямо друга и така мисля ,че е по-добре
Живеем си самички с мъжо и добре,че е така иначе щях да се побъркам,нали съм си Теле искам всичко сама да си свърша от никой помощ не искам ,а Митко досега не съм го давала на бабите още ама свиди ми се бееееее ама трябва да свиква,но като знам какво ми е ревленце сърцето ми ще е свито
стига съм ви занимавала с глупости ако искате прескачайте ме.....
:hug:katilias страхотна тортичка ммммммммммммм Роси,Зайче дано да си хапват повечко малките кукли,че да не тревожат мама и тате
Хайде усмихнат ден
Ели дано Гого бързо оздравява,че той все болничък милия измъчи се вече

Дано бързо да се отърве от тази гадна настинка или каквото е там, че сигърно ше се побъркаш 
За мен е само мечта. Сиана има три косъма и не мога и да си помисля за фибички
, не че ме бива, ама да се отчета с една солена торта 

, може добре да и се отрази 

Иначе не съм по рибата, ама пък нали е празник и ние ще го отпразнуваме 

Да са здрави щастливи и с гордост да си носят името! Весел празник пожелавам на всички и дано всички мъници спинкат тази нощ!

Да нацелуваш Жанетка от нас 
Много целувки и от нас Роси и да нацункаш Евитка по петичките

И Еви!
, зъби ли са кво са,вече незнам.Нищо не се показва, с баща ме сме на смени, ту единия го обслужва, ту другия
.А, през деня мрънчо се наспива яко
.Дано тази нощ да бъем по спинкащи всички.
Да са здравички и много щастливи, усмивки и късмет!