Честито на всички празнуващи. Пожелавам всичко най-хубаво, здраве и щастие на деца, мами, котета, кучета мъже... (боже, що ли ги сложих на последно място
Та, честито!!!

Момичета и аз съм в отбора на неспалите, ама нали съм в почивни дни и не съм отбелязала умора.
Иначе на Рада ще и растат зъбки и изобщо не е доволна от този факт.
Кати, тортата е разкошна и много коледна, зимна, празнична.

И аз съм замислила да направя яко коледни сладки и мъфини
(имам едни страхотни с локум, портокалови корички и орехи - как миришат самоооо
).Що да са я спрели Замундата? Аз си имам. Да не би при вас да я няма само?
А що не гледаш онлайн, на Афастата ( rapidad)
http://afasta.net/fl/wide?arena
- няма нужда да ги дърпаш, само трябва да пратиш смс на някакъв кратък номер, за 2.40 и с този код си гледаш колкото искаш 20 дена. За теб може би някой от Бг трябва да прати смс... да не ти струва по-скъпо от първоначално замисленото.
Забравих да пожелая здраве, здраве и много здраве на болничките. Дано скоро се свърши с болестите.
Приятна вечер ви пожелавам.

При нас признаци за зъби все още няма, нооо с това ядене през нощта не знам как ще се разберем с младежа - като по часовник се буди на всеки три часа и няма паузи през деня, няма паузи през нощта! Хубавото е, че си ляга с кокошките (19-19.30 макс), но пък сутрин става преди петлите

ще ви поднеса вкусна закуска с кафенце
Направих и кисело мляко с бисквитки и не я храних в стола, където постоянно шава и е изправя, а я заклещих на една възглавница
Аз с този отказ на Катерина да яде веднъж я прибрах в хладилника, после прибавих малко гореща вода и още малко суха каша и я дадох. Нищо и няма