ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 114
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро, мадами!  sun

Пипи, страхотна рисунка!
Сънитка, невероятен пейзаж!
Star, ти "хвърли бомбата" с тая баница, после ни залъгвай с ябълки!  Joy Оххх, напълно те разбирам. Тестото е и моята голяма любов...
Пухчо, ами че вие сте вече готови обзаведени. Браво!
Yoo-hoo, добре дошла в отбора!  welcome Безпроблемно бременеене до финала!  Hug

Аз днес съм на 3-та ФМ при Балев от 15:30. Нямам търпение да видя беборанка.
Утре съм записана за лекцията на "9 месеца", но се колебая дали да отида. Все още избягвам затворени пространства с много хора заради грипа и наистина не знам какво да правя...  newsm78 А така ми се излизааа! Май ще сложа една маска и ще отида. Утре съм и на ОВ в Окръжна... Натоварен график за седмицата!

Слънчев и усмихнат ден на всички!  Hug

# 211
Танче не се и съмнявам,че резултатите от ФМ ще са супер!Чакаме те на отчет после! Hug
Yoo-hoo добре дошла и безпроблемно доизкарване на бременността!

# 212
Yoo-hoo Hug,добре дошла,лека и спокойна бременност ти желллллаяи на финала едно прекрасно  бебенце!Относно покупките за бебето и аз мисля,че не е рано.Аз вече си имам всичко необходимо без памперсите и козметиката-тях до края на декември ще набавя.Аз дори започнах малко по малко и да пера одеалца и дрешки,че са доста и искам до края на декември да съм готова.Приятен и хубав ден на всички!

# 213
  • София
И аз постъпих като приятелката на Бобиша - всичко ми беше изпрано, изгладено, наредено и т.н. Прибрахме се с малкия човек и единственото, което имаше да се довършва беше да изгладя едни чаршафи, които бях поръчала, но не дойдоха навреме и мъжа ми само ги беше изпрал докато бяхме в болницата.  Peace
Сега пак така мисля да процедирам, аз ви казах, че не съм суеверна и обичам да съм подготвена предварително. След раждането е една малка лудница в добрия смисъл, изведнъж изникват толкова неща, а не ми се ще да се карам с мъжа ми тепърва защо не е купил бежово боди, а синьо например.  Laughing

# 214
Аз си мислех само,че е рано да започвам да пера и гладя дрешките,но май не е... newsm78

# 215
Ю-Хууу, добре дошла, миличка - вече си в списъчето, че и в розовко   bouquet Леко бременеене и жива и здрава да ви е бебораната Hug

Напълно съм съгласна с вас, момичета, че е хубаво да сме подготвени за бебоците, а не да търчиме с татковците по магазините в последния момент. Ние за момента имаме само 2 шапчици, плетени терлички от бабите и одеалцето, което му уплетох, та на заплата ще хвана татенцето под ръчичка и да вземем да накупим вече някой неща Simple Smile

# 216
  • София
Рали, ти от къде поръча и мойте дрешки пристигнаха, ама ще си ги видя чак в петък, като се прибера в София, майка ми каза че били много хубави, нямам търпение вече, да ги видя до края на седмицата  трябва да ми дойде и прносимата кошарка, другата седмица ще си поръчам количката, нямам спирачки вече.  Grinning

# 217
  • offshore & overseas
yoo-hoo (Юхууу или Йохооо, а може би Йохохо, че най ме кефи?), вилкомен!

Ники, добра идея за петъка, не знам ква е темата, но квато и да е. За мен обаче действително няма сми да слушам глЮпости и после да изфирясам без да си побъбрим поне час-два, дет има една приказка, да хапнем, да пийнем и тия три неща... Освен ако не ми се ходи специално на сауна. Този път ще си взема халата... и може би бански...Mr. Green

Ние сутрин правим еднин дружен трип до ДГ и обратно (с колата, щото иначе е на 30 мин. калинкин ход) и някак си ни е като ритуал. После Лъвю въвежда маймуната, следи да се преобуе, изпишква я и така... Аз го чакам и надувам радиото, за да заглуша псувните на онези, които не могат да минат по тротоара или имат гараж, пред който сме застанали...

Ми така, де, ние поне сме за 5 мин., а има такива, дето се закотвят за цял ден... Колички ли? Mr. Green

Съгласна съм за готовността и съм Хентусиаст, само дето аз за да се подготвя, трябва да остана без поръчки поне 1 седмица и Калина да я пратим на бабин дом за същия срок, което е невъзможно, а и не го искам. Да гладят мъжо и маман, да чистят и перат също. Аз ще си свиркам и ще взема ролята на фелдфебел. Миналия път бяха направили всичко както трябва. Twisted Evil

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 11:17 от Мяуче

# 218
  • София
Благодаря ви за посрещането!  newsm51

За покупките не се притеснявам особено - имам си бюджет, знам долу горе какво трябва да се купи на първо време (общо взето всичко  Thinking ), просто трябва да се мобилизирам и за 2-3 дена мисля да се "обзаведа" с каквото трябва. Въобще нямах време доскоро - местихме се в ново жилище (под наем сме), правихме ремонти по него (на скромните ни две стаи), имах тежък проект в работата, мъжа ми и той милия беше зает. Имаше моменти (до към 5ти и началото на 6ти месец), когато дори забравях, че съм бременна.  Laughing

В последно време обаче съм решила малко да забавя оборотите. А и да отделя време за пазар, че няма на кого да разчитам за покупки в последния момент (освен на мъжа ми, ама той от страх нещо да не ми хареса, се е отказал да купува каквото и да е).

Благодаря ви за поканата за лекциите в петък, но тогава съм на работа и на ЖК  Tired и няма как да се измъкна.

Аз особени проблеми със съня нямам... Спя си по 6-7-8 часа, както и преди да забременея. По едно време мноооого ми се спеше, ама от задачи не успях да си го позволя и периода отмина. Ставането по 2-3 пъти през нощта не ми пречи много. Е, тъпо ми е да ставам, да се отвивам, да се тътря в полусън...  Crossing Arms

# 219
И аз си потвърдих записването за Петък!

Кои ще сме?

# 220
star, oт Next са дрешките.
Sunny9,  Hug   bouquet

# 221
  • Burgas
Аз също смятам този път от рано да се подготвям за бебето,в смисъл да изпера дрехите да ги изгладя,да стегна багажа за родилното,да купя шишета и козметика.
Добре дошла на новата мама.

# 222
  • offshore & overseas
Започвам списък за петък (аз няма да се записвам иначе):

1. Мяуче

# 223
1.Мяуче
2.Илиана

# 224
1.Мяуче
2.Илиана
3.silvery
 трябва ли да се потвърждава записването?  newsm78,че аз още в началото на месеца се бях записала

Общи условия

Активация на акаунт