ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 104
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • offshore & overseas
...трябва ли да се потвърждава записването?  newsm78,че аз още в началото на месеца се бях записала
Аз няма да потвърждавам, дори да ти кажат, че няма места, няма да те върнат... Винаги е било така. Сяда онзи, който не закъснява, или онзи, на който му пазят място (а то това е важно). То и затова е хубаво да се преброим, та ако има възможност, да се пазят места.

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 17:36 от Мяуче

# 226
  • София
Сега видях, че в сайта на 9 месеца са публикували програмата за м.декември и ще се постарая да дойда поне на 2 лекции, че при мен е желателно ранното информиране и планиране  bowuu

Не че ми се струват особено интересни лекциите, ама за социализирането на бъдещите майчета съм навита  Peace

# 227
Хип Хип Ура! Записах се за отворени врати във Втора Градска, на 03 декември  Peace Да ви кажа, от двата разговора по телефона мога да заключа, че просто няма по света толкова любезна и мила акушерка (поне предполагам, че с акушерка говоря) Как да не ти се доражда там, прелест  Simple Smile

А за какво е лекцията в петък? Не намирам инфо.

# 228
Шаманке, как успя да се вредиш? Grinning
Нищо не пише в "9 месеца". Joy
На кой телефон звъня?

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 12:02 от Xcat

# 229
  • До Балкана
Ух,  ooooh! успях да изчета пропуснатото, много ме развеселихте!!! Днес бях на изследвания и сестрата ми каза хайде да те видим на ехографа и понеже ме гледаха преди 2 седмици аз изпаднах във възторг и казвам ухааа пак ли тя попита кога са ме гледали и аз казах и тя е тогава на следващата ЖК, която мия сложи на 21.12!  #2gunfire Как не се затвори таз моята пуста уста веднъж навреме бре! Голямо съм плямпало! Ама си викам всичко да е наред ще си го видя бебока! Hug
 Пък аз се видях с Sunny Sky  smile3534 Колко съм доволна ако знаете само! Най-после да имам близка среща от форумски вид!!! Heart Eyes А и тя е такова сладурче, че какво по-хубаво!!!  bouquet
Добре дошла на Ю-Ху!!! Леки 3 месеца, мила ти пожелавам, все така скучни и безпорблемни (какво по-хубаво от това) и на финала здрава и засмяна беболанка!!! Hug
Хубав ден ви желая!

# 230
Xcat , звъннах на телефона. Бях звъняла преди няколко седмици и също толкова учтиво ми се извиниха, че ремонта продължава повече от очакваното и ме помолиха пак да звънна на 25ти  Grinning

# 231
  • София
Шаманче, и на мен ми се доражда като те прочетох!
Според мен има голяма зависимост м/у комфорта и добрите условия на работното място и любезността. Е, винаги има недоклатени лелки, на които целият свят им е крив, но те по-скоро са изключение. Когато бях в Гинекологията на ОБ през август, завеждащата ни каза, че освен, че целия персонал се чувства по-добре - всичко е чисто, ново, светло, спокойно и т.н. дори и циганките са започнали да се държат по-културно след ремонта.  Crazy Laughing

Аз за този петък не съм сигурна засега, защото трябва да ходя до НОИ и на ФМ след това. Пътьом трябва да нагледаме един обект, през цялото време ще съм с мъжа ми.
П.П. Палачинките станаха разкошни, да не повярваш.  Laughing

# 232
  • До Балкана
anik79, имам информация за теб на лични! Hug

# 233
циганките са започнали да се държат по-културно след ремонта.  Crazy Laughing

Joy Уби ме направо това

Много се надявам целия персонал да е така мил и човечен. Просто драго ми стана, особено когато покрай негативните истории очакваш да те смъмрят, сякаш си им длъжен.

Момичета от София, в неделя организирам среща, по точно неформална кърмаческа среща. Темата не е още актуална за февруарките, става дума за кърмене и отбиване на порасналите кърмачета, но ако имате въпроси и ви се идва, добре дошли сте  Hug Ще си сложа линк към темата в подписа  Peace

# 234
  • София
Да, така си и беше.  Peace Бях точно до циганската стая /нали ги слагат отделно/, не се чуваше ни звук, ни стон. Не влизаха външни лица, като имаше посещение персонала съвсем любезно им казваше да си седнат във фоайето точно пред отделението и така и правеха. Културна работа ви казвам. Само веднъж ги изловиха, че пушат и те ни натопиха нас /четири непушачки в стаята бяхме  Joy/.

# 235
  • София
Привет и от мен!Добре дошла на новата мама!Лек последен триместър и февруари здрава кукла!
За петък...... Sad  пак няма да мога да дойда.От 10 съм на лекар-намерих си невроложка (заради схващанията) ,която е и специалист доплерова диагностика.Да видим има ли общо десния кръвоприток на матката с това ,че дясната ми ръка все едно не е моя, а също и кракът.Онзи ден док ми каза да ида на невролог и ми даде направление,та в петък ще видим.Имам тел на Мемория,така че ако се класирам за клюките после ще се обадя.Тя лекцията е до към 12 и нещо,нали?
С покупките сме 50:50.Имам доста неща за купуване ,но и доста купени и подарени.Мисля в началото на декември да започна да пера и гладя,макар че не ми е ясно къде ще ги прибирам,като не сме купили скринчето. newsm78

# 236
Добро утро мацки  Wink Hug

Пак не сте спали и сте изписали света. Браво на всички, които са били на ЖК за хубавите резултати.  Peace

yoo-hoo, добре дошла и леко добременеене ти желая  Grinning
Рали, кажи как става поръчката от NEXT? Имат ли доставка до БГ директна или чрез посредник? Ще чакаме да качиш снимки в албумчето  Peace

Оффф искам и аз вече да мога да се присъединя към някоя от срещите.Дано стане скоро, че много искам да ви видя.
За коледни подаръци още не съм мислила. Ванеса само повтаря да кажа на Дядо Коледа, че искала замък и принцеса  Laughing Та май това ще се търси за нея. А за мъжоооооо  newsm78  newsm78 никаква идея нямам този път. Най-много да го изненадам като не му подаря нищо  Joy
Има още време все ще ми роди нещо бременния мозък.
Това, което аз успях да видя за 2-ра градска по новините не беше зле. Но аз си оставам почитател на Шейново и живот и здраве пак там ще се ражда.  Peace

За покупките изчаквам още 2 седмици и мисля да се почвам вече, че................
И на мен ми се ще да съм подготвена.

Оставям ви засега мацки. Дано се покаже слънчице и днес  Wink

# 237
star, oт Next са дрешките.
Sunny9Hug   bouquet

Grinning

Имах предвид, директно от сайта на Next ли ги поръча , или от сайта който беше дала Съни ?

# 238
  • София
star, oт Next са дрешките.
Sunny9Hug   bouquet

Grinning

Имах предвид, директно от сайта на Next ли ги поръча , или от сайта който беше дала Съни ?

Next не правят доставки до България, аз ползвах като посредник за дрешките http://www.riminikids.com/new/ , а за кошарката която поръчах http://www.gabco.org/prices.html

Ако нещо те интересува питай.
  bouquet

# 239
Аз в петък съм пас,че цял ден имам ангажименти!

Общи условия

Активация на акаунт