ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 051
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Според мен да се дават пари за такава възглавница е напълно излишно. Снаха ми имаше и все още е заровена някъде из архивите, така и си стоя като паметник. Първо повечето бебета са твърде немощни, че да се обърнат,

Бръмби те бебетата не се обръщат сами  Grinning
мама ги обръща веднъж на лявата страна  да спят веднъж на дясната!
Не е препоръчително само по гръб!
Аз мисля, че 30 лв. си залсужава! Peace
и изобщо не е излишно
аз за такива неща съм сколонна да давам пари що се отанся до здравето .
Съм ЗА ортопедичен матрахк и тази подложка ! Simple Smile

# 406
Да си призная, нищо не знам за педиатрите! Не се и притеснявам толкова де…  Thinking

SUNNYTA, можеш ли да ми кажеш нещо повече за педиатъра си в Студентски град, защото на нас тамошната поликлиника ни е най-близо, а не познавам ни лекари, ни нищо. Е, познавам само ДжиПи-то си, ама не съм очарована Grinning

Аз продължавам да нямам абсолютно нищо за бебето, но мисля другата или в краен случай по-другата седмица да поправя грешката си. Но ще се старая да пазарувам по списък, за да не се изкуша да взема излишни неща. Иначе съм освободена от желаещи, които искат да купуват крупни и не толкова крупни неща – с всичко ще се обзаведем по свое усмотрение.  Peace

yoo-hoo, нашата педиатърка също е в Ст. град и съм много доволна от нея. Грижи се добре за дъщеря ми вече 10 години, така че я препоръчвам на всеки който му е необходим педиатър в района. За съжаление ние сме в Люлин и ми е много далеч. Каката си я водя там, но все пак се касае за 2-3 пъти в годината. За бебето ще трябва да се ходи минимум един път месечно и толкова път е много особено зимата, та за бебо ще търся педиатър в Люлин за съжаление.
Педиатърката ни в Ст. град се казва д-р Екатерина Найденова. Ако искаш пиши ми на лично и ще ти дам нейни координати.

# 407

Аморе , все повече се чудя за тази помпа,но май клоня към изчакване ,че излишни вещи не ми трябват. Naughty[/color]

Да,по-добре!Ако ти трябва,можеш винаги и от всякъде да я вземеш!

# 408
  Не мога да смогна да чета, но време много.  Терминът ми е на 2 февруари, чакаме момиченце. Вече имаме едно гооолямооо момченце на 6 години, което е малко разочаровано, че няма да има братче, но свиква постепенно с мисълта за панделки и куклички Simple Smile.  На 31 години съм, от Бургас ( т.е. близо до Бургас).
  Сега като чета как обсъждате какви покупки и приготовления правите, ме затресе яко. Аз от суеверие ли, от глупост ли не искам да купувам абсолютно нищо за бебето преди да се роди. Дори дрешки за изписване нямам намерение да купувам. Как ще коментирате, намирате ли го за нормално? newsm78

# 409
Не, Кристич, това е за спане.  Grinning За игра са по-различни, сега ще потърся снимка.

Тук при нас (не живея в БГ)) се продават  "за " игра.Или по точно за кратко време

Да, изключително удобно е за път и някъде ако трябва да се спи извън къщи.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 19:37 от KRISTI4

# 410
  • София
Кристич, това на моята снимка е за игра, за друго не става, освен и за огромен кош за играчки.  Laughing
Но другата, която са показали момичетата си е баш за спане - има две нива, издържа дете до 25 кг. Към нея се купува едно матраче и е въпрос на вкус с какво ще си отгледаш детето.
Ние имаме и такава, и дървена.  Peace
Сгъваемата я ползваме за пътуванията, в дървената си спеше вкъщи. Разлика в безопасността не виждам. Единственото, което мен лично ме дразнеше е, че сина ми се нучи да драска с нокти по мрежата на сгъваемата и човек не можеше да заспи от този шум.  Laughing

Кенди, добре дошла! Всеки си преценява как да се подготви за бебето, нищо не е задължително. Аз не съм суеверна и обичам да съм подготвена, така че каквото ми трябва ще бъде набавено предварително. И с първото дете бях така.

# 411
Здравейте!

Днес бях на разходка от 11.30 до 17ч, да се похваля аз  Grinning. С една приятелка изкарах прекрасен ден на слънце в Борисовата, хапнахме в едно хубаво заведение, продължихме после с разходката и се разделихме. Най-накрая си купих маслото на Палмърс, че не бяха зареждали скоро в магазина и нямаше от няколко дни. На сърбежа много добре ми действа.
Не си седя в нас и не мога да намеря време да снимам дрешките, които пристигнаха, но съм много доволна.
За педиатъра - нашата док е и педиатър и с нея ще говоря.
За ЖК по ЗК аз не очаквам да ме гледат на ехограф всеки път първо, защото си ме гледа моят доки на частно в Шейново и на него имам предимно доверие и второ по ЗК всеки път освен всички мерки и теглилки слушаме и тоновете на беб. Това ми е достатъчно. Никога не съм чакала в поликлиниката пред кабинета, дори и 5 мин  Wink. Чакам обаче редовно пред кабинета в Шейново  Laughing.
Помпа и на мен ще ми дадат на Авент, няма да купувам.

Отивам да донаправя картофената салата, че рибката е вече готова.   chef

Да разкажете какво са ви научили утре на лекцията  Hug, аз ще пропусна. Имам пак среща и после ще ходя на преглед при моя доки.

# 412
Някой знае ли утре каква е темата на лекцията в ЦУМ,че нещо не мога да я намеря

# 413
Мами от Люлин, да питам остава ли срещата за неделя. Аз съм на линия, доколкото разбирам и Илиана е свободна, така че казвайте и вие как сте?

# 414
Да си призная, нищо не знам за педиатрите! Не се и притеснявам толкова де…  Thinking

SUNNYTA, можеш ли да ми кажеш нещо повече за педиатъра си в Студентски град, защото на нас тамошната поликлиника ни е най-близо, а не познавам ни лекари, ни нищо. Е, познавам само ДжиПи-то си, ама не съм очарована Grinning

Аз продължавам да нямам абсолютно нищо за бебето, но мисля другата или в краен случай по-другата седмица да поправя грешката си. Но ще се старая да пазарувам по списък, за да не се изкуша да взема излишни неща. Иначе съм освободена от желаещи, които искат да купуват крупни и не толкова крупни неща – с всичко ще се обзаведем по свое усмотрение.  Peace

В Ст поликлиника сме при доктор Елена Иванова - след няколко смени на певдиатъра заради безхаберие и некадърност най накрая попаднахме на нея - толкова сме доволни, че от три години сме в Люлин и нямам намерение да я сменям въпреки, че пътуването понякога ми е доста трудно. И тримата сме при нея - нали е и Джи Пи. Изписва ни антибиотик само след като е изчерпала всички възможности и винаги мога да разчитам на нея за консултация по телефона независимо дали е 3 през нощта или е празник или е в отпуск. Тя всъщност е в практиката до Ст поликлиника - Сана

# 415
Добре дошла на новата мама, колко хубаво е че отбора расте ли расте...
 Аз днес няма с какво да ви се похваля, освен с един мързелив ден за мен едни сърмички съм навила и това е.
Повечко полежавам, че дисковата херния много ме боли. Стискайте ми палци утре, защото съм на ТЕЛК в Пловдив утре, за последен болничен и се моля на всички божества да не са ми объркали необходимите документи от нашата болница и да попадна на готини доктори.

# 416
Привет на новите мами.А останалите кога насмогнахте с толкова покупки.Аз май съм единствената дето съм го оставила за края на декември-ама смятам да бъда със списък,защото и аз се изкушавам да купува,м разни сладурски неща.Вече съм купила някои и някой трябва да ме поспира от време на време... Grinning

# 417
Сега разгледах сайта на Хаук, от новите май ще е това:

А точно него го има в kiddicare и струва 99 лири. Ако тук цената се приближава до тая с разходите ще го взема от тук. Ако ли не - ще поръчвам.

Аз си поръчах абсолютно същата кошара от този сайт http://www.babychuckles.co.uk/p-67-hauck-fun-for-kids-2nd-floor- … el-cot-inlay.aspx но цената е доста по различна, до края на седмицата трябва да ми дойде.

Sunny9  цената е супер (20 лири е нищо), дай малко повече инфо за сайта - колко е доставката, как трябва да се регистрираш, за колко време идва до БГ, пазарувала ли си друг път от там?

Благодаря ти предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 418
  • София
Хора, това няма как да струва 20 лири просто! Според мен 20 лири е само второто ниво. Дори и най-обикновените кошарки от този тип струват поне 80-90 лв. китайски и без второ ниво и т.н.

# 419
  • Бургас
Ника и на мен така ми се струва, даже май и пише Second Floor ...

Общи условия

Активация на акаунт