ФЕВРУАРЧЕ по-мъничко шава, че в коремчето на мама вече отеснява! (30)

• 20 024
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ами след два дена бе, жена.Simple Smile

Добре  Joy 4акам.. след 2 дена ще се радвам, сега се изкушавам и ще си направя и аз такава линийка да видя  Joy

# 526
Здравейте,
Аз да попитам и аз съм 31ва седмица и аз ли съм в 8 месец да се радвам????? Нали са 40 общо, аз си мислех, 4е от 32 съм в 8ми  Thinking
Sashkova, и аз водих подобен диспут с дамите преди известно време за месеците и се оказа, че месеците не се разделяли на 4 седмици или по-точно има разминавка между календарните и лунните месеци.
С две думи от 31 седмица вече си в 8-ми месец. Grinning

Няма противоречие. Тя в момента кара 31-вата седмица, не и е навършена и да кара 32-та, когато вече ще е в 8-я месец. Справка - термина и май е на 1 февруари, е на 1 декември ще е в 8-ми месец вече. Тук не става въпрос за календарните и лунните месеци, тия са си все календарни, щото са девет, ако бяха десет щеше да става въпрос за лунарни.

П.П Да не помислите че се заяждам. Няма какво да правя и от скука се обяснявам.

# 527
Бръмби, много ги чаткаш тези изчисления.  bouquet
Все си е февруарско мамче.  Grinning

# 528
Мами не знам, но аз всеки път като си правя тест с тези календари по различни сайтове (български и чуждестранни) всеки път различен термин, различна седмица и т.н. И на мен ми е много объркано, но и да броите и да не броите то си върви  Laughing

А за броенето на ританията: прочетох, че трябва да се брой в най-активния период и удобна поза. Примерно ако много рита вечер в един и същи час и лягаш на страни и чакаш и броиш. Нещо такова.

# 529
  • York
Здравейте на всички!   bouquet
Два дни ме нямаше и вие сте изписали света  Laughing

Честито на всички, които са имали и имат повод да празнуват и добре дошли на новите в отбора!   bouquet

# 530
Роси,доколкото виждам от първа страничка-Vabeni е с термин 28.01,а ти с термин 06.02 така че твоите изчисления са си точни според мен и след седмица ще си в 8ми месец

# 531
  • София

П.П Да не помислите че се заяждам. Няма какво да правя и от скука се обяснявам.

Бръмби и намен ми е ску4но.. никак не те възприемам заядлива.. разбрах те Simple Smile аз от др седмица сряда по4вам 32рата седмица и тогава ще се похваля..  Hug

# 532
  • София
Роси,доколкото виждам от първа страничка-Vabeni е с термин 28.01,а ти с термин 06.02 така че твоите изчисления са си точни според мен и след седмица ще си в 8ми месец

Термина ми е на 3 Simple Smile ама понеже доктора първо каза 6ти и така си остана после каза, 4е е сбъркал и съм си  3ти :0 ама това никак не е важно, просто си намерих за какво да говоря , не знаех, 4е  Вбени е на 28, мислех 4е е на 1ви , ама както и да е де, пак казвам не е важно.. Hug

# 533
Така или иначе, другия месец всички ще се похвалим. Joy

# 534
  • София
Съгласна съм, за да сменим темата кажете матрак къде да търся с размери 70/120, за сгъваемото легло на Марти  Heart Eyes

# 535
  • София
Добър вечер,

Днес бях навън , поразходих се с малката калпазанка Дейзи и сега чакам вечерята да стане готова. Party Дано не я прегоря ... Mr. Green
Но на връщане ме присви в областта на десния бъбрек - аз така го определих. Дали може да е нещо мускулно или схващане ? Изследвания си пуснах в понеделник и бяха о.к. ... Thinking

Mepofka, добре дошла !  Simple Smile И аз съм харесала същото креватче , но не знам кога ще го взимаме.

Момичета, побърках се от гледане на колички ! Харесах си няколко ,но уж цъкнах да ми покаже тези,които имат доставка до Европа или Worldwide,но пак ми излизат такива само за Англия ,Ирландия или най-много Германия ... ooooh!  Хвърлете по 1 поглед и дайте мнение. Peace Дано има и някой,който е поръчвал от там. Grinning
http://cgi.ebay.co.uk/HAUCK-3-IN1-Travel-System-pushchair-buggy- … sh=item41478b1da7

http://cgi.ebay.co.uk/HAUCK-DISNEY-TRAVEL-SYSTEM-SET-POOH-HEART- … sh=item1c0b8a4e3e

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-HAUCK-TRAXX-TRAVEL-SYSTEM-STROLLER-BAB … sh=item4a9c5a230f

http://cgi.ebay.co.uk/Hauck-JEEP-INFINITY-Pram-Buggy-Raincover-b … sh=item56363344ea

# 536
ДОБРЕ ДОШЛА Mepofka  welcome
ЧАКАМЕ ОЩЕ НИКА И ВЕЛВ С ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ . А МЯУ СЕ ГУБИ,ДАНО ДА Е ЗАЕТА С НЕЩО ПРИЯТНО.
МНОГО ХУБАВИ НЕЩА СТЕ НАКУПИЛИ,НАПРАВО РАЗКОШНИ.КАК МЕ СЪРБЯТ РЪЦЕТЕЕ  smile3508

# 537
Miss_Butterfly НА МЕН МИ ХАРЕСВАТ И ТО МНОГО ПЪРВАТА И ПОСЛЕДНАТА.НО ЗА ПОРЪЧКАТА ТРЯБВА НЯКОЙ ДРУГ ДА ТИ ОБЯСНИ,ЩОТО АЗ И ХАБЕР СИ НЯМАМ.

# 538
Съгласна съм, за да сменим темата кажете матрак къде да търся с размери 70/120, за сгъваемото легло на Марти  Heart Eyes

Сигурна ли си, че това е размерът ? Стандартите са 60/120 и 70/140 , не че няма изключения !

# 539
  • София
Съгласна съм, за да сменим темата кажете матрак къде да търся с размери 70/120, за сгъваемото легло на Марти  Heart Eyes

Сигурна ли си, че това е размерът ? Стандартите са 60/120 и 70/140 , не че няма изключения !
Ами  и 60/120 ще свърши работа, така го измерих с рулетката леглото 170/120. Според вас кошарата ще издържи ли матрака и колко тежи един такъв матрак, защото мъжа ми спори с мен и ме ядосва, 4е нямало да стане да се сложи матрак, щяло да бъде тежко и не знам си какво..

Общи условия

Активация на акаунт