Коледа идва! - 2

  • 85 468
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 289
а къде е тази рецепта за рохлички.Че нещо не я откривам.Предварително благодаря.Имам и още един въпрос вместо белтъчна украса какво ми бихте препоръали за украса с шоколад.

# 166
  • Мнения: 366
bonni ,обилно в масло и мноого пудра захар с ванилия и ..пакетираш. Peace

# 167
  • Мнения: 366
danito1988 ,рецептата за рохличките е на първа страница   Ванилови кравайчета Peace

# 168
  • Мнения: 289
Мерси аз мислих да ги правя тези кравайчета но не знаех че вие така им казвате.

# 169
  • Плевен
  • Мнения: 1 738
 Heart Eyes

# 170
  • Мнения: 116
здр може ли да ми кажете от къде мога да си купя уред за правене на бонбони?
благодаря ви предварително

# 171
  • Мнения: 175
здр може ли да ми кажете от къде мога да си купя уред за правене на бонбони?
благодаря ви предварително

Ето на ТСМ

# 172
  • Мнения: 305
Аз опаковах щолените. Направих един малък и един по-голям, такива ми бяха тавичките. Малкия ще отворя в средата на месеца за РД на мъжа ми. Дано да е омекнал до тогава. Сега пека ванилените кравайчета. Къщата мирише страхотно. Чудя се дали да не замеся и меденките.
Исках да ви питам за идеи за Звездичките с капучино, с какво мога да заменя капучиното. Тук не намирам малки пакетчета, а не ми се купува цяла огромна кутия, че не го пием, а и е със захар  newsm78

# 173
  • в очите на моето ангелче София
  • Мнения: 7
Момичета един глупав въпрос,но все пак да питам откъде да си купя сушени череши,живея в Х.Димитър?


                                                                               bouquet  bouquet  bouquet

# 174
  • Мнения: 498
Момичета тази седмица се престаших и правих щолена. Не съм много добра в месенето и особено в нещата с мая и мен ме притеснява дали е втасало или не.
Нормално ли е щолена да е твърд като тухла или проблема е в моята кухня?

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 14:37 от elissee

# 175
  • София
  • Мнения: 681
Момичета един глупав въпрос,но все пак да питам откъде да си купя сушени череши,живея в Х.Димитър?


                                                                               bouquet  bouquet  bouquet

Последно купувах от Пикадили (при плодовете и зеленчуците), ако имаш път в тази посока - виж там.

# 176
  • Мнения: 124
И на мен ми се иска да направя щолена, но не за Коледа, а просто да го опитаме. Задължително ли е да престоява? Може ли да се консумира веднага или е по-хубав, когато е престоял 1-2 седмици newsm78
Ето едно видео как се прави щолен - http://www.youtube.com/watch?v=lQ_3eyYU1Y8

# 177
  • Мнения: 498
И на мен ми се иска да направя щолена, но не за Коледа, а просто да го опитаме. Задължително ли е да престоява? Може ли да се консумира веднага или е по-хубав, когато е престоял 1-2 седмици newsm78
Ето едно видео как се прави щолен - http://www.youtube.com/watch?v=lQ_3eyYU1Y8
Моя веднага не става за употреба  Joy. Твърд е като камък, ако се ядосам мога да счупа нечия глава.
Да кажат по-опитните и аз се чудех дали е нормално?

# 178
  • Мнения: 3 379
здр може ли да ми кажете от къде мога да си купя уред за правене на бонбони?
благодаря ви предварително

Ето на ТСМ

Този на ТСМ го поръчах преди няколко дни, но ни вест, ни кост от тях  newsm78 Дали трябва да им пиша или да се обадя?

# 179
  • София
  • Мнения: 2 649
И на мен ми се иска да направя щолена, но не за Коледа, а просто да го опитаме. Задължително ли е да престоява? Може ли да се консумира веднага или е по-хубав, когато е престоял 1-2 седмици newsm78
Ето едно видео как се прави щолен - http://www.youtube.com/watch?v=lQ_3eyYU1Y8
Моя веднага не става за употреба  Joy. Твърд е като камък, ако се ядосам мога да счупа нечия глава.
Да кажат по-опитните и аз се чудех дали е нормално?
ами моя като го разрежем на Коледа, да взема да те поканя да го опиташ. Simple Smile
Нормално е да е като тухла, аз бях описала какви бяха моите миналата година. Даже като се извадят след престоя им в хладилника, положението е още по-страшно, защото от маслото е стегнат и е точно като камък. Аз ги извадих на Бъдни вечер, за да се позатоплят до Коледния обяд.
Щоленът по мое мнение не е хубав, ако не е престоял. Аз миналата година го опитах и никак не бях очарована. Много е сух така и няма кой знае, колко аромат. Моите тогава престояха 3 седмици и бяха станали невероятно ароматни и вече не така сухи. На мен ми се искаше да се поовлажнят още малко и затова тази година ги направих 5 седмици по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт