Коледа идва! - 2

• 84 432
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • До хладилника, който обичам
ГОСПОЖА КРАДЛАТА от този блог - http://poly69.blogspot.com/2009/11/150-70.html, виждам че четете тук - моля престанете да копирате чужди рецепти и снимки в бездушния си блог!!!! БЛАГОДАРЯ!  И си прочетете коментарите!
Хахах, тя даже снимките с все чуждите надписи краде! Смешно чак!

# 406
   Здравейте момичета ! Аз реших какво ще майсторя и пробната версия ще е тази неделя !
 избрала съм си следните нещица : Английкия кейк , Шоколадови бисквитки трюфел, Рафаело и за десерт Забравените сладки !
 Иска ми се Рафаелото да го смеся в красива кутия с някакъв шоколадов трюфел ! Ще се радвам ако някой сподели нещо пробвано и лесно  Hug

Показали сте страхотни неща !  Hug

# 407
Моля  някой, който е правил Шоколадовите бисквитки трюфел, да ми каже с какъв шоколад се правят, натурален или млечен.

Здравей, аз ги правих също с натурален шоколад и станаха страхотни! Купих си такъв от магазинчето на Руски паметник за подправки (на спирката на тролейте и автобус 260)

# 408
# 409
  • София
Вчера и днес правих Коледните звезди на баба на Мишел. Страхотна вкусотия! Експериментирах и с готовите шрифтове.

Правих и Ванилените кравайчета на Наталина. Уникални! Само че ми изстинаха, преди да ги поръся с пудра захар и не съм ги снимала. Но те така или иначе до Коледа няма да устискат  Mr. Green . За следващите ще внимавам.

Много ви благодаря, момичета!   bouquet

Впрочем сложих сладките , увити в памучна кърпа и пъхнати в найлонов плик, в хладилника. Дали ще има проблем?  newsm78

# 410
Бадемови б … #1080; (AMARETTI)
Кокосови с … 76;ки
Канелени р … 83;ца
Ореховки

Предлагам ви още няколко, добре изпитани рецепти за дребни сладки, които много си харесвам. Вижте ги, може и на вас да допаднат!

wesi.i.gogo, много се радвам, че са ви харесали сладките Simple Smile

# 411
Изчетох двете теми и вече съм си набелязала някои неща, които ще приготвя за Коледа. Започвам в понеделник.   chef
Утре искам да изненадам мъж ми с бонбоните Рафаело (той много обича кокос). Набавила съм си необходимите продукти, но се чудя една доза няма ли да е малко? Колко бонбончета излизат?

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 22:38 от Червената Соня

# 412
Недостатъчно Mr. Green
Аз смесих и с неподсолен бадемов крокан може би ок. 50 гр.
Излязоха около 30-40 бонбона - зависи колко големи ги правиш.

# 413
Ееее 30-40 бонбона ще му стигнат само на него  Mr. Green Аз кокос не ям. Но шоколадовите сладки и меденките ще ги правя в двойни дози - като за мен  Laughing

# 414
Червената Соня ,внимавай Naughty Naughtyтези Рафаело водят до пристрастяване smile3521 Joy

момичета,купих си нови красоти Partyотивам да снимам и после ще ви ги покажа Peace Peace

# 415
Ето ги мойте Рафаелчета Laughing
http://danipbg.snimka.bg/cooking/hlebopekarna.430255.16209155
и остатъка от  "Очичките "на stasi76 Hug
http://danipbg.snimka.bg/cooking/hlebopekarna.430255.16209157
Да ви питам "Забравените сладки"колко време могат да се съхраняват?В събота мисля да правя ванилените кравайчета ,а белтъците да употребя в "забравените" LaughingАма могат ли да издържат до Коледа?(ще ги скрия ,де Laughing)
И друго да питам Laughing,може ли да се замести част от маслото с маргарин и ще се отрази ли това много на тестото и крайния резултат?

# 416
Момичета, в Метро дали има марципан? И колко струва, ако някоя от вас знае? Hug  bouquet

# 417
Има, поне в Метро - Пловдив, четири и нещо.

# 418
danip много се радвам че си направила Очичките. Hug
Аз започвам другата седмица, като мисля да започна с меденките.

# 419
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте моичета моля за помощ -сега щ пека ванилените кравайчета -на колко градуса да пека и трябва ли да загрея фурнаа предварително -може да е обсъждан този въпрос но съм пропуснала и не знам как да постъпя-

Общи условия

Активация на акаунт