Коледа идва! - 2

• 84 476
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Момичета почвам да правя меденките на джемма, кажете ми
след изпичането с какво се мажеха / с нещо с какао беше, но не го откривам/
и кога се рисува с белтъчената глазура? преди или след изпичането?
И на колко градуса да включа фурната?
  bouquet

# 556
  • София
И аз да питам за белтъчната глазура за меденките.Има ли проблем ако се направи на другия ден след изпичането им и колко време горе-долу и трябва да стегне.Предполагам,че не се пече допълнително или... newsm78
Че днес не ми стигна времето и за нея.Само направих меденките и ги намазах с шоколадовата глазура,но за белтъчната нито ми остана време,нито достатъчно пудра захар Rolling Eyes Та мислех утре да ги украсявам.

# 557
  • София
  bouquet
Дани,мажеха се с какаова глазура,но е от рецептата на Джули(Наталина) и то след изпичането,а за другото и аз питам Simple Smile

# 558
  bouquet
Дани,мажеха се с какаова глазура,но е от рецептата на Джули(Наталина) и то след изпичането,а за другото и аз питам Simple Smile
Ох мерси  Laughing
тия градуси са ми проблема, че не разбирам колко е тая умрена температура newsm78

# 559
  • София
Умерена е около 180гр. С глазурата може да оцветявате, когато решите. Съхнат за ден-два, но да е на топло място. Друг вариант е във фурната за 10-тина мин на 30-50гр да се изсуши. Peace

# 560
Умерена е около 180гр. С глазурата може да оцветявате, когато решите. Съхнат за ден-два, но да е на топло място. Друг вариант е във фурната за 10-тина мин на 30-50гр да се изсуши. Peace
Мерси   bouquet

# 561
Блиц въпрос - белтъчната глазура запича ли се след като се украсят меденките на Джема и Джули от първа страница?
Ако да - за колко време?

# 562
  • София
Блиц въпрос - белтъчната глазура запича ли се след като се украсят меденките на Джема и Джули от първа страница?
Ако да - за колко време?

Не се запича, оставя се да изсъхне хубаво.

# 563
Данке   bouquet

# 564
Момичета имам един въпрос царевичното нишесте може ли да се замени с царевично брашно.Искам да направя рохличките на Натали.Благодаря ви предварително Hug

# 565
  • Разград
Боооже, това са първите снимки които качвам-тоест качи ги детето, де, без него снимки-на таратанци щях да ви покажа hahaha,а за записвам ли записвам в тефтера как става-мани, мани, докъде я докарах-детето да ме обучава, пък той нетърпелив тийн, та повече от пет думи не може да се напишат пред него....
Та сега благодаря много за рецептите-и двете са от другия форум-линцеровите не зная на кой са, но рохличките са от Наталина, за което безкрайно брагодаря. Наталина, само една забележка имаш от тийна-че му усложняваш живота, защото трябвало да се въздържа всеки път като мине покрай чинията, да не я омете цялата на момента, пък той я обикаля през минути Joy Joy Joy
Ако ви кажа с какво съм правила дупките с горната сладка, да не се смеете, но го споделям, защото предполагам, че има и други дето се чудят с какво да направят такава малка дупка-е, със запушалка от червило, но не натискайте много, тогава тестото не влиза навътре във флакончето(щото нали то не е цилиндр, а е затворено от едната страна). Запушалката вече я причислих към формичките за сладки Joy

Идеята ти е много оригинална,ще я имам в предвид.Но,не е нужно да се притесняваш,че кръгчето тесто може да остане вътре,набрашняваш отвора предварително и нямаш грижи.За едни медени мечета ползвах капаче от флумастер и нямах никакъв проблем.

[/quote]

# 566
  • Разград
Момичета имам един въпрос царевичното нишесте може ли да се замени с царевично брашно.Искам да направя рохличките на Натали.Благодаря ви предварително Hug

Не е същото,мисля.
По скоро можеш да сложиш нишесте ванилия,ако имаш.

# 567
    Момичета даите идея как да украся Коледния кейк  Hug  bouquet

# 568
Имам Hug
Благодаря ти много max-mama   bouquet

# 569
Мисля и аз тези дни да направя меденките и линцерите, че нещо се ослушвам май... Реших тази година да пробвам и едни снежни топки, че така им се точа от доста време Joy

Общи условия

Активация на акаунт