ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 498
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
На мен любимите ми моменти са:

» На покрива, когато Езо разбира, че Синан е Есмер.
» В линейката, когато тя го целуваше по цялото лице и той й каза, че я обича.
» В тоалетната, където той я целуваше страстно.
» Когато отидоха тримата с Мехмед в лунапарка и той се гушкаше в тати.
» Сцената когато е мокър.
Има и още, но в момента не се сещам.

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 18:16 от anna mari miller

# 31
Пльок...тука съм  Party

За белега аз го видЕх Mr. Green В първите серии като е по - Хелегантен се вижда добре. На горната устна, току до крайчето, вляво Crazy Много е сексиииии Mr. Green
Мали-и-и-и-й само аз съм недоскив.Шмугвам се в 1 ва серия. #Crazy newsm78 #Crazy newsm78

# 32

Ето тук ясно се вижда белегът му.
Ани,да си жива и здрава видях   bouquet  bouquet  bouquet
Много е загадъчен #Crazy #Crazy #Crazy.Той пък,да го крие??? newsm44 newsm44 newsm08 newsm10

# 33
Много е секси.

# 34

може би тук,ако се вгледате се вижда
Е тази директно я кичвам на desktop-а Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 35
  • София
и аз видех белега-ама в снимките на Павлинка newsm44 newsm44 newsm20 newsm20

моите любими моменти
в болницата когато тя му шиеше ръката и се гледаха
като влезе в спалнята й и остави синьото топче-резнатата част
когато е мокър
вечерта преди сватбата му с Бахар у тях
при Стъкларя когато се сдобриха и той й върна куклата
на покрива когато разбра че е Есмер
когато тримата седяха на хълма и жумяха, а Есмер надничаше и я гледаше
в тоалетната
когато с бебето му подаряват подаръка на деня на бащата

и още но другите после

# 36
Зизу добре си скрила Мехмет, никъде в нета не намирам информация за него.
Има един Mehmet Özbek, но той е възрастен известен певец.

# 37
Зизу,мерси за темичката!
Ако ти беше на мястото на Бахар,кво щеш да прайш?
Предлагам другата тема да е нещо от рода :Как щяхте да се държите с Есмер ако бяхте на мястото на:и тнт,но Зизу всичко е в твоите ръце.  bouquet  bouquet  bouquet
Аз го харесвам мокър,полусух/в банята с Бахар/,полуоблечен/с Езо в хижата/ и с малкия Мехмет-полуокъпан и въобще Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 38
Добър вечер,Есмерки.Зизу,мерси за новата тема.Бризче,пак хубави стихчета,Ани,Поли,Рони ,Титикака,яки снимки.Боже,какъв красавец,особено на тези в близък план на лицето.Изяждам го......А снимките с пушката са от първи епизод на "Врабче",жалко,че не са довършили филма.
За анкетата - гласувах "Първата среща на Есмер и Езел",защото считам,че първата им среща беше на покрива,когато той й показа снимката,дотогава се срещаха като Айлин и Синан.

# 39
О....сега видях.Ама Зизу и Мехмед ли е скрила?Ей,Зизу,ами Муратчо и той при тебе,леле......блазя ти.

# 40
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу добре си скрила Мехмет, никъде в нета не намирам информация за него.
Има един Mehmet Özbek, но той е възрастен известен певец.

Ани ,  що да съм скрила Мехмет...аз немам отношение към него....той си е на Тонката...аз имам отношение към стайлинга... newsm08 newsm08 newsm08
Зизу,мерси за темичката!
Ако ти беше на мястото на Бахар,кво щеш да прайш?
Предлагам другата тема да е нещо от рода :Как щяхте да се държите с Есмер ако бяхте на мястото на:и тнт,но Зизу всичко е в твоите ръце.  bouquet  bouquet  bouquet
Аз го харесвам мокър,полусух/в банята с Бахар/,полуоблечен/с Езо в хижата/ и с малкия Мехмет-полуокъпан и въобще Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Малееее, кво ще направя ли....гътам го на леглото...и ...секс до дупка...ако се дърпа и патлаците ще вадим...просто не мога да го мисля...заминаха му боксерките.... smile3532 smile3508 smile3521

# 41
Ох, ма каква съм блейка и аз. Искам да кажа Мурат.

# 42
Ох, ма каква съм блейка и аз. Искам да кажа Мурат.[
Аааа, Мурат съм го скрила от све..... Naughty..неможем да го показвам те че ми го цунат...аз си паднах на ...с него...БЛАЗЕ МИ!!! newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

# 43
Ааааа,разбрах,Ани е сбъркала името,значи Мехметчо си е у Тонката,ама нали Тонката прощаше колетчетата,та си мисля,аз кого ли да си поръчам.Абе,знаете ли какво установих.Всички точим зъби за Есмерчо,засега обаче никоя не го е прибрала.Страх ли ни е,какво ли.....

# 44
Ааааа,разбрах,Ани е сбъркала името,значи Мехметчо си е у Тонката,ама нали Тонката прощаше колетчетата,та си мисля,аз кого ли да си поръчам.Абе,знаете ли какво установих.Всички точим зъби за Есмерчо,засега обаче никоя не го е прибрала.Страх ли ни е,какво ли.....
Ники, много интересен въпрос....тва е щото ...е са стана БОЯ... box box box
Ше знаете, че некоя и да го прибере...нема да има сърце да каже...а ние си мислиме, че е при аблата...КВИ СМЕ ТОЯГИ...... rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт