ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 667
  • 751
  •   1
Отговори
# 165

Линаа, тука си изглежда съвсем нещастен ..... Виж с езото - друга работа  newsm68

Тонкаа, ама хич не изглеждаше нещастен с нея под душа  в банята  Mr. Green Mr. Green

# 166
Бризче  1000  благодарности ,пуснала си снимчици от любимия ми момент от филма newsm44 newsm74 newsm20.ДО  сега се мъчих да осъщества урока ти ooooh!,ама резултат нема Embarassed
/И въпреки ,че съм като Каспар за вас ,ето и една новинка за Бурак/АЛИ/"Maskeli Balo" Yeni Dizi Tanitim Fragmanlari. /
Май ревльото напразно го оплюхме hahahaВ тоз филм ми изглежда твърд и суров даже мъжествен ,кат наш Есмер! newsm78
Дали това е нов филм със Бурак,кой ще каже newsm78 newsm78

намерено в Ютубе

# 167
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
newsm44  Няма да заключвам тая вечер ,да може утре да влезе куриерът  Joy Joy Joy  

Аз само го гледам и му се радвам на комисаря , друго всичко отричам   hahaha

Така и аз си мислех.... hahaha hahaha hahaha
Само му се радвала.... Joy Joy Joy Joy
Тая твойта радост чак у нас се чуе... hahaha hahaha hahaha

# 168
Бризче  1000  благодарности ,пуснала си снимчици от любимия ми момент от филма newsm44 newsm74 newsm20.ДО  сега се мъчих да осъщества урока ти ooooh!,ама резултат нема Embarassed
/И въпреки ,че съм като Каспар за вас ,ето и една новинка за Бурак/АЛИ/"Maskeli Balo" Yeni Dizi Tanitim Fragmanlari. /
Май ревльото напразно го оплюхме hahahaВ тоз филм ми изглежда твърд и суров даже мъжествен ,кат наш Есмер! newsm78
Дали това е нов филм със Бурак,кой ще каже newsm78 newsm78

намерено в Ютубе
Съобщение за Каспър от Каспър....немам си пута идея дали Ревльо има нов филм... newsm78
Но ако тв акъде си пратила е филм мое да му метнем едно око... Naughty

# 169

Линче.....браво мила.....добри попадения имаш...офф, май само аз останах невежа  ooooh!

# 170

Линаа, тука си изглежда съвсем нещастен ..... Виж с езото - друга работа  newsm68

Тонкаа, ама хич не изглеждаше нещастен с нея под душа  в банята  Mr. Green Mr. Green

Мамита,което си е така - така си е  Joy

Аа на тази статия повече и се разбира ,ама одеве се уплаших ,като прочетох за Шереф такива неща ....

Зизуу,  hahaha аз си отричам   hahaha Ама колетите няма да ги върна да знаеш  hahaha

# 171

Аа на тази статия повече и се разбира ,ама одеве се уплаших ,като прочетох за Шереф такива неща ....

Зизуу,  hahaha аз си отричам   hahaha Ама колетите няма да ги върна да знаеш  hahaha
Абе ти си зимай колетите да не му одиме бавно на Меемет...пък пак си отричай.. hahaha hahaha hahaha
Ти ако мислиш и на Сару така само да се радваш...лелеле, язък за барута  ooooh! ooooh! ooooh!

# 172
# 173

Абе ти си зимай колетите да не му одиме бавно на Меемет...пък пак си отричай.. hahaha hahaha :hahaha

Ти ако мислиш и на Сару така само да се радваш...лелеле, язък за барута  ooooh! ooooh! ooooh!

Зизу, аз не съм алчна  hahaha поне за това не ме мисли  hahaha ще има да си чааакм на опашката

Ауу, Бризче - е това се казват снимки за лека нощ !  bouquet ееее,супер  Hug

# 174
aleynam     bouquet    bouquet    bouquet   Hug  
Мацката с Бурак нали е от "Сълзи над Босфора" , ако не се лъжа де  Thinking  . Ама е тя според мен.

# 175
от Каспър за Зиска орловия поглед Peace
Некой компетентен да хвърли едно око и да разясни това нов филм ли е със наш Ревльо newsm45и ако е така на мен за пръв път ми харева играта му hahaha hahaha .
Държи се доста мъжки там #2gunfire
Бризче давай все така със снимките ,пък аз ще пия хапчета после Heart Eyes #Crazy  love001

# 176
Явно е нов сериал - " Маскен бал ".

# 177
   Мацки , лека от мен  Hug   . Изчезвам , че утре пак цял ден, че бегам след дребното.  Отивам да събирам сили.

# 178
  • Варна
от Каспър за Зиска орловия поглед Peace
Некой компетентен да хвърли едно око и да разясни това нов филм ли е със наш Ревльо newsm45и ако е така на мен за пръв път ми харева играта му hahaha hahaha .
Държи се доста мъжки там #2gunfire
Бризче давай все така със снимките ,пък аз ще пия хапчета после Heart Eyes #Crazy  love001

newsm09 smile3506 #Crazy #Crazy какви хапчета, кво напрайх пак  #Crazy newsm78 Praynig Rolling Eyes

# 179
 Аз съм женен.

- Kimle? - Кой?

Bir yıldır dizinin senaristi ve yapımcısı Sergin Akyaz ile. Една година от сценарист и продуцент на директорията с Sergin Akyaz

"Тахир Огледало" проект изпълнени. Çok iyi arkadaştık önce, sonra sıkı dost olduk, daha sonra sevgili ve en sonunda da evlendik. Бяхме много добри приятели, преди да сме приятели  newsm78 newsm78 newsm78  после здраво  ooooh! ooooh!, тогава любовник  Laughing Laughing, и най-накрая се оженихме  bowuu bowuu

Малеее....страхотен превод...съвсем ще ме гътне от смях  hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт