ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 13

• 32 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тука съм, Вили...ама май сме си само двете....!!! hahaha hahaha hahaha
Дано по късно има раздвижване... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 631
Ехей и аз съм тук, но затишието е пълно. Влизам от време на време да не пропусна нещо, а иначе през деня нямам време много да пиша щото съм на работа но  Naughty да не разбере шефа

# 632
И аз съм ТУКЯ.   Mr. Green

# 633
Абе сите сте тукя...ама никой не пише... Mr. Green
А...изкажете се да тръгне лафа...!!! Laughing Laughing Laughing

# 634
Гледам Есмерито в 11-та серия и не мога се откъсна от него.
Много хубав,направо да завидиш на Аблата.

# 635
А аз гледах престрелката с Али-и двамата страхотно играят,А пък Ниран каква физиономия направи като видя развоя на събитията-не е истина .Много талант в тия хора .Припомнях си сцената в гората ,като изрови Езел-само да слушаш гласа му ,но в оригинал и после когато се молеше в джамията-колко ли време им отнема да снимат една сцена? newsm78 newsm78 newsm78Ако се снима и във вариант за широк екран ,предричам огромен успех на лентата.

# 636
И друго си мисля,както в "Мелодията"артистите независимо от ролята си са физически красиви ,следва интригата и противопоставянето на образите .И хоп- вече сме пристрастени към поредния сериал. smile3508 smile3508 smile3508

# 637
И друго си мисля,както в "Мелодията"артистите независимо от ролята си са физически красиви ,следва интригата и противопоставянето на образите .И хоп- вече сме пристрастени към поредния сериал. smile3508 smile3508 smile3508
Напълно съм съгласна с тебе Тити....ама все пак главните герой требе да ловат окото... newsm08 newsm08 newsm08...поне аз на тоя принцип си избирам сериалите.... smile3521 smile3521 smile3521

# 638
Гледам Есмерито в 11-та серия и не мога се откъсна от него.
Много хубав,направо да завидиш на Аблата.
Вилиии, са като се организираме...и кат го ЦУНЕМЕ от аблата...вервай ми ич нема да е за завиждане...!!!  smile3533 smile3533 smile3533 smile3533 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 639
Вили я припомни какво става в 11 еп, не че довечера нема да го прегледам ама...сега ме гложди лИбопитство  Blush

# 640
З
изка,аз съм готова да тръгваме са Есмерито.Той като ни види кви сме убавици сам ще тръгне Joy
В 11-а Езел дето ходи да лекува Сюлейман.И онова хлапе Мурат дето го гръмнаха в къщата на Нащо момче.

# 641
  • София
Хопа, и аз съм тука Hug
Чили, май ти се чудеше що Есмерсито не утепа полицайката-Назлъто де Thinking
снощи гледах първите серии за Н-ти път Blush и този път сфанах, малииии, те Аблите толкоз им разбъркани токовете, че сериала требе да се гледа мнооооого пъти та да се сфане за кво аджеба иде реч #Crazy
та, да се върнем на полицайката, Есмерсито тамън се беше запътил с приготвен патлак Winkда я гърми и некой се обади на Дедко Сюлейман, он се ядоса и се обади на Есмерито да му рече че засега отменя убийството на мацката и беше много бесен hahaha hahaha
рече че некой отгоре така наредил newsm78 newsm78
ама кой-КГБ, Нато, Наса ли така и не стана явно hahaha hahaha

само за протоколо до 3-та серия Есмерсито има вече две къщи #Crazy #Crazy

# 642
Чили,в 11-а беше и свадбата с Бахар дето ги изпозастреляха.Сега отивам да гледам ранения Есмер.Там май го дават малко поразсъблечен.

# 643
... Есмерсито тамън се беше запътил с приготвен патлак Winkда я гърми и некой се обади на Дедко Сюлейман, он се ядоса и се обади на Есмерито да му рече че засега отменя убийството на мацката и беше много бесен hahaha hahaha
рече че некой отгоре така наредил newsm78 newsm78
ама кой-КГБ, Нато, Наса ли така и не стана явно hahaha hahaha

само за протоколо до 3-та серия Есмерсито има вече две къщи #Crazy #Crazy
Галке аз туй го ФанаФ на първа сгляда, затуй реших че Дедо Сюли е от ДС, ма не било...пак са яли отровни гъби аблите newsm78 Тъй и не се разбра кой каза стоп Thinking

# 644
Вили, И аз вчера след 11 серия си легнах hahaha  .....
 тука след сватбата с Бахар на мен лично са ми едни от най - интересните части ....   Blush

Ани,Галя - хвърлих вчера едно око на темата за Да върнеш времето назад , да ви кажа ако някой път пиша там само заради вас

ще е ( не го гледам иначе,но виждам че там има доста познати) ей , запазете ми едно място  Hug

Зизу, как си ? Днеска гледам Меемет в рано рано станал да чака куриера .... Добре работите с Мурат ,ейй, ама само да не ме забравиш като свърши темата ( мятай там баници, скара - бира, каквото душа дава)  Hug

От мен очакйте включване по тъмно, че ме чакат мноого занимания до късно  
 smile3518  Ама ще ви изчета на един дъх,да знаете  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт