От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 835
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Много неприятно е това със задържания бус, но наистина това са рисковете на онлайн пазаруването.
Аз вчера си взех една пратка от Гив транспорт, много удобно ми е да работя с тях и се надявам недоразуменията с ММДирект да се изгладят, за да можем пак да поръчваме от там.
Всичко ми е от ММД, от някой неща не съм никак впечатлена обаче:
http://mamuna.snimka.bg/other/drugi.352786.16285175

Двата чифта дънки на Пепе Джинс много ме разочароваха, някакви странни модели, дълбоки до ушите, аз такива не обичам и не нося, мислех да ги пускам за продан, но пък се разколебах, защото догодина голямата ми дъщеря ще е точно този размер и ще ги носи.
Дънките на Miss sixty са жестоки обаче, ниска талия, много хубава кройка, ако не ми бяха големки щеше да е екстра, но няма да съм капризна и така ще си ги нося.
Якето на Playboy е много странно, по-скоро не ми харесва, някак обикновено шушляково яке, ама от тези най-обикновените, явно очакванията са ми били по-големи.   Rolling Eyes
Ботушите обаче и трите чифта са уникални и си ги харесвам, тези на Sugar са зимни от вътре са с каракул, на Kickers също са много хубави, не са плат а някакъв лак, стават и за сега.
Гумените са тясни по крака и стоят много хубаво, уголемени са като всички гумени ботуши разбира се и за това поръчах номер по-малки.

Вчера пуснах поръчка от Некст през Римини, писаха ми че до края на тази седмица ще приемат поръчки и после явно запразняват.

# 556
Valeria,дънките на Miss sixty са супер.Ако все пак не ги искаш,пиши кой номер са .Направо ми взеха окото  Grinning

# 557
  • Sofia
Valeria,дънките на Miss sixty са супер.Ако все пак не ги искаш,пиши кой номер са .Направо ми взеха окото  Grinning
О, такова дебнене им ударих и на тях, че сърце не ми дава да се разделяме, по-скоро ще се угоя по Коледа.  Mr. Green

# 558
По повод посредниците, искам да споделя, че съм страшно доволна от Алезар. За пръв път поръчах чрез тях, но смятам, че Гери е страхотна, успях да се сдобия с разни неща от намаленията на Next благодарение на нея, ще тръгнат към Бг на 8.12. Понеже бях чела че това е почти невъзможно, затова исках да я похваля. Остана и да съм се оразмерила правилно, този път за мен е поръчката.

# 559
момичета, аз получих мейл от Габ ко, буса им ще бъде задържан за 10 дни, жалкото е че вътре аз имам коледни подаръци, но това е риска на интернет пазаруването
за съжаление и такива неща се случват, само мога да се поставя на тяхно място и всичките притеснения които произтичат от създалата се ситуация

mini_79, би ли уточнила за кой бус става въпрос - който е бил задържан на румънската граница ли?

# 560
Очилата , Роботите 1 , 2 , не са трансформери, това е най новия модел , нещо като Bionical , но се казват  Neo Shifters  Crazy .
Танче, колко тежи масичката, защото и аз си поръчах такава , за да знам.
Благодаря ти предварително. Hug

Малко със закъснение, но събота и неделя е пренаселено вкъщи и нямаше как да я изтегля.
Масата тежо около 3- 3,200 кг .  Peace

# 561
и моята поръчка с изили е на адреса има във варна,но нали ми разделиха поръчката на две и ще изчакам и другата част и тогава ще ми пратят нещата ,иначе тр да плащам 2 пъти куриера,няма търпение вече че вътре са ни тоалетите за коледните снимки,които смятам да правя на децата

# 562
ами предполагам за него- да
не са ми уточнили в писмото, явно е стандартно към всичките с поръчки в този бус
такъв ми бил късмета, убедих се, че и да се ядосвам с нищо няма да променя нещата, за това просто си чакам, аз също съм поръчала на няколко хора с мен, и в крайна сметка и аз търпя негативи и критики, но така е като искаш да направиш услуга  Grinning
здрави да сме, подаръци пак ще си накупим

# 563
  • вече в собствен дом
Очилата , Роботите 1 , 2 , не са трансформери, това е най новия модел , нещо като Bionical , но се казват  Neo Shifters  Crazy .

Малко със закъснение, но събота и неделя е пренаселено вкъщи и нямаше как да я изтегля.
Масата тежо около 3- 3,200 кг .  Peace
Благодаря ти много. Килограмите са супер. Мислех, че ще е по-тежка, но тези ме устройват. Grinning

Между другото Джордж днес имат безплатна доставка при поръчка на детски дрехи за над 25 паунда. Вече се възползвах. Peace

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 15:15 от Laura B

# 564
  • Sofia
ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСУВАНИ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ С ОТКАЗАНИТЕ ПОРЪЧКИ НА НАШИЯ АДРЕС:ДО НЯКОЛКО ДНИ  ПРОБЛЕМИТЕ ЩЕ СА ИЗЧИСТЕНИ И СЕ НАДЯВАМ ЗАНАПРЕД ДА НЯМА  ОТКАЗАНИ ПОРЪЧКИ.

# 565

Ботушите обаче и трите чифта са уникални и си ги харесвам, тези на Sugar са зимни от вътре са с каракул, на Kickers също са много хубави, не са плат а някакъв лак, стават и за сега.
Гумените са тясни по крака и стоят много хубаво, уголемени са като всички гумени ботуши разбира се и за това поръчах номер по-малки.

Valeria, гумените ботуши на Board Angles какъв точно цвят са?! Понеже пише, ча са тъмно сини, на розови точки  Rolling Eyes и поради тази причина се въздържам. Но на снимките ми изглеждат черни на бели точки? Отговарят ли си на номера и имат ли някаква подплата отвътре?
А другите, дето казваш, че са с "някакъв лак", стават ли за дъждовно време или ще пропускат?  Crazy
Аз утре си чакам поръчката от Римини и ще пусна снимки Simple Smile))

# 566
http://mamuna.snimka.bg/other/drugi.352786.16285203
На мен тези страшнои много ми харесаха и като модел и като цвят.Valeria, ако решиш да не ги пазиш за дъщеря си може и да ги взема.Кой номер са?

# 567
Очилата , Роботите 1 , 2 , не са трансформери, това е най новия модел , нещо като Bionical , но се казват  Neo Shifters  Crazy .

А може ли да ми кажеш каква е цената на тази масичка или евентуално да ми пратиш линк Praynig

# 568
  • Sofia
Valeria, гумените ботуши на Board Angles какъв точно цвят са?! Понеже пише, ча са тъмно сини, на розови точки  Rolling Eyes и поради тази причина се въздържам. Но на снимките ми изглеждат черни на бели точки? Отговарят ли си на номера и имат ли някаква подплата отвътре?
А другите, дето казваш, че са с "някакъв лак", стават ли за дъждовно време или ще пропускат?  Crazy
Аз утре си чакам поръчката от Римини и ще пусна снимки Simple Smile))

Ботушите са много тъмно сини, ама много, почти към черно, точките са много бледо розово, почти към бяло, много са хубави в действителност, аз ще си ги нося за черни.  Mr. Green
Подплатата им е стандартната като за гумени ботуши, предполагам ще спарват, но те всичките спарват.
Другите ще стават за дъжд, да, естествено не да газиш и шляпаш до колене в локви, но мисля, че няма да пропускат вода.

http://mamuna.snimka.bg/other/drugi.352786.16285203
На мен тези страшнои много ми харесаха и като модел и като цвят.Valeria, ако решиш да не ги пазиш за дъщеря си може и да ги взема.Кой номер са?
Дънките са 25-ти номер, аз реших да ги пазя тъй като вече на сайта ги няма а бяха някакви смешни пари, едните 9, другите 14 лири и просто не си заслужава да ги продавам, да си стоят, ни хляб искат ни вода.
А и така дълбоки мисля, че са по-подходящи за подрастваща, да и е топло кръстчето, аз чак толкова няма за къде да си го пазя вече. Mr. Green

# 569

А може ли да ми кажеш каква е цената на тази масичка или евентуално да ми пратиш линк Praynig

http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Learning/Creative-Play/Sit-N- … -and-Blue(0018338)

Общи условия

Активация на акаунт