От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 22

• 57 744
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
ето това е българския потребител,ако може да е за вчера,без пари и недоволен винаги

Айде сега и без пари, като сте си направили такива системите за плащане, няма да се оплаквате! Правилата поставени от фирмите посредници са такива, нормално е ние Клиентите да не се интересуваме как вие си намирате парите да поръчате, щом не искате от нас предварително пари!  Whistling
Разбирам да има сложени суми за предварително заплащане, ние Клиентите да не го изпълняваме и тогава вече може да се оплаквате, че клиента не е коректен и не си плаща сумите, които вие изисквате!  Crossing Arms

И наистина като има много поръчки, вината не е наша, все пак те печелят именно от нашите поръчки и колкото повече от нас, толкова повече и за тях!  Money

# 661
ето това е българския потребител,ако може да е за вчера,без пари и недоволен винаги

На този коментар не му е тук мястото. Аз съм потребител, доволна съм и не искам невъзможни неща.

# 662
момичета, нали ако поръчате директно от сайт си плащате вие, предполагам това визират фирмите- поръчките, които са с посредник не са платени, нормално е и те да имат някакъв оборот, който да не е неизчерпаем, предполагам има хора, които поръчват чрез посредник точно защото не им се налага предварително да дават пари  Tired
за мен е редно, дори и чрез посредник да се плати поръчката след потвърждаване от тяхна страна, че е направена, а кога ще дойде е друг въпрос
имаме много примери за бавене- Редут по 7 седмици и нагоре, Фрагранса щатския по 2 месеца, но ние за това сме де, да си се оплакваме

Valeria happy birthday   bouquet любов, късмет и пари, пари, пари ...  Hug всичко най-прекрасно и желано от теб ти пожелавам

# 663
момичета, помагайте! избирам пантофи за сина ми, но съм объркана от номерацията. Той носи 29-30 по нашата, мерих му крака и за да има малко местенце, стелката трябва да е 18.5-19см. По таблиците на първа страница излиза, че ни трябва ЮК 11-12 номер, но имаме едни пантофи Маркс&Спенсър, които са му малко големи и те са ЮК10!  Shocked
Вие как избирате? то си е руска рулетка - 10, 11 или 11-12 за пантофи?

# 664
  • Варна
Е добре де, защо тогава посредниците предлагат опция "наложен платеж"....?
Като им трябват парите предварително, или в момента на изпълнение на поръчката от сайтовете да си напишат черно на бяло и да си превеждаме парите по сметките им
Аз съм по майчинство и ми е по-удобно да платя в брой, а не с детето да ходя на каси в банките, но пък ако изрично го напишат като условие ...ще го изпълня

Първо ти дават избор в начина на плащане,после-нямат пари

# 665
  • Бургас
Бубе, Ина, благодаря! Дано днес ми пусне мейл!
Не разбирам коментара на госта newsm78 Аз съм изключително доволна от Алезар до момента, не ми се иска да ги притеснявам точно сега, предполагам колко са натоварени и затова попитах тук. А бързам, защото искам да преведа сумата преди да е пристигнал буса в България, за да им постъпят парите навреме и да не се забави доставката до Бургас.

# 666
госпойце, не се караме бе, аз само казвам за мен как е нормално, моля ти се- не си налагам мнението
и аз съм по майчинство  Mr. Green  newsm38 даже днес малечка става на 11 месеца, да не забравя да почерпя
каката е на 2 и 10 и до скоро си ги гледах и двете, ходи от 1 месец на ясла

# 667
  • Варна
mini_79 то е ясно,че не се караме-най-вече пък не сме и замесени  Wink Коментар да го наречем....
Просто...аз съм клиент,бих казала-послушен клиент, като кажат-плати сега-сега плащам, като кажат-плати предварително-ще платя предварително , като кажатт-плати по този курс, а не по официалния на съответната банка-ще платя
И в един момент....се правят обобщения за "всички клиенти"....

Честита месечинка   bouquet

# 668
И в един момент....се правят обобщения за "всички клиенти"....

Съжалявам! Не съм предполагала, че така ще се изтълкува поста ми. Целта ми не беше да обидя когото и да било. Просто попаднах в такава ситуация и се изправих пред проблем, който не очаквах.

# 669
pepa_kisova исках да ти пратя съобщение на лични но кутията ти е пълна . моля те изчисти я малко благодаря ти

вчера получех имейл от изили че днес тръгва буса за България нямам търпение да пристигнат  Praynig засега комуникацията ми с тях е добра веднага ми отговарят като им пиша , но това ми е първа поръчка и затова не мога да правя сравнение

# 670
Как върви номерацията на M&S? за дете на 2.10 98 см високо и 15 кг тежко кой номер да поръчам 3-4, 2-3 или 4-5?

# 671
3-4
или са точни, или малко умалени
Преслава е 8700 и 75 санта на 10 месеца, а суитчер 12-18 месеца и е точен по нея с тънка блузка отдолу
на каката шапка размер 2-3 години й е малка, чорапогащниците са на границата /2-3 години при нейни размери 15200, 96 см на 2 г и 10 месеца/

# 672
  • В мечтите
Как върви номерацията на M&S? за дете на 2.10 98 см високо и 15 кг тежко кой номер да поръчам 3-4, 2-3 или 4-5?
Според мен 3-4,моя син е 105 и тежи 17кг и 4-5 му идват добре.Поръчах ме дънки 5-6 тъй като бяха изчерпани по малките и е доста голямо дори е подгънато.По мое мнение ще му е голямо 4-5. Peace

# 673
3-4
или са точни, или малко умалени
Преслава е 8700 и 75 санта на 10 месеца, а суитчер 12-18 месеца и е точен по нея с тънка блузка отдолу
на каката шапка размер 2-3 години й е малка, чорапогащниците са на границата /2-3 години при нейни размери 15200, 96 см на 2 г и 10 месеца/

харесала съм това http://www.marksandspencer.com/Pure-Cotton-Denim-Braces-Jeans/dp … p;rh=n%3A46448031  за малкия за пролет и мноооооооого се съмнявам да не му стане малък 3-4 за дотогава. а 4-5 сигурно ще е като чувал

и още един въпрос. според вас това http://www.marksandspencer.com/Pure-Cotton-Pull-Corduroy-Trouser … rand=core&rh= топло ли е, демек има ли флис-подплат или е декоративно?

и последно Embarassed как е най-изгодно да се поръчва от M&S - самостоятелно или с посредник?

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 12:35 от anirri

# 674
Според мен 3-4,моя син е 105 и тежи 17кг и 4-5 му идват добре.Поръчах ме дънки 5-6 тъй като бяха изчерпани по малките и е доста голямо дори е подгънато.По мое мнение ще му е голямо 4-5. Peace
А сега де, хвърли ме в размисъл  newsm78 - малката ми е на 2г и 4мес почти, но е 100 см/ 15 кг - мислех да и взимам за 3/4 г, но сега се чудя дали няма да и малеят на пролет- май ще е по - добре да взема 4/5?

Общи условия

Активация на акаунт