ПРАГА - нова тема

• 108 975
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Да, този музей е в непосредствена близост до музея за мъченията. Първо се засилихме за музея на Восъчните фигури, но се оказа, че ако платим 10 евро вместо 6 ще посетим и двата музея, явно са на едни и същи собственици и са през 20 метра. Струва си, но за посетилите музеите на Мадам Тюсо едва ли ще е интерсно.

# 346
Забравих да пиша, хехе.

Страхотно изкарахме в Прага, въпреки двете малки деца. Mr. Green
Хотела беше...е няма по-идеална локация. Много добър персонал,
жалко че без закуска, но наоколо беше фул със заведения и кафета.

Чудесна храна. Препоръчвам медената торта, много вкусна.
Бирите също супер. Особено харесах една черна - Козел.
Ходихме в мол точно в центъра. С много магазини и страхотни заведения и детски кът на последния етаж. В центъра имаше едно магазинче, където можеш да гледаш как се правят смучещи се бонбони.На дъщеря ми й беше страшно интересно. В музея на шоколада не успяхме да влезем.

Бяхме и до Карлови вари. Приятно градче, с хубави сгради.
Минералната вода обаче ужасна на вкус, хихи.

# 347
  • София
Здравейте,
някой да знае къде в Прага има Карфур или Кауфланд?

# 348
  • Варна
В Чехия има доста Кауфланд,Карфур не сме виждали.В Прага сме пазарили в два:
REPUBBLICA CECA
Kaufland U Plynárny 
U plynárny 1432/64, 140 00 Praha 4, Чешка република
+420 800 165 894
 и
Kaufland Bělohorská 
Bělohorská 205, 160 00 Praha 6, Чешка република
 kaufland.cz
Втория е в голям ,нов и хубав МОЛЛ на изхода за Пилзен и Нюрнберг.

# 349
  • София
В Чехия има доста Кауфланд,Карфур не сме виждали.В Прага сме пазарили в два:
REPUBBLICA CECA
Kaufland U Plynárny 
U plynárny 1432/64, 140 00 Praha 4, Чешка република
+420 800 165 894
 и
Kaufland Bělohorská 
Bělohorská 205, 160 00 Praha 6, Чешка република
 kaufland.cz
Втория е в голям ,нов и хубав МОЛЛ на изхода за Пилзен и Нюрнберг.
peterky, благодаря ти. Може би ще отидем до първия, защото ще сме без кола и сигурно ще е с по-удобен градски транспорт.

# 350
  • Варна
Не знам какво ще търсите,но ако сте без кола пробвайте да го търсите най-напред в Supermarket Albert Praha Palladium
110 00 Praha 1
‎800 402 402
albert.cz
Понe е в центъра съвсем близо до Вацлавски намести.

# 351
  • София
Не знам какво ще търсите,но ако сте без кола пробвайте да го търсите най-напред в Supermarket Albert Praha Palladium
110 00 Praha 1
‎800 402 402
albert.cz
Понe е в центъра съвсем близо до Вацлавски намести.
Да, благодаря, знаем го Алберт, аз открих и още Кауфланд, май бяха 7 или 8 магазина. Нищо специално не ни трябва. Още веднъж - благодаря ти за отделеното време!

# 352
Честита Нова година, момичета!

Да сте живи и здрави за много пътешествия през 2012 г.!

Бих искала да организирам пътуване до Прага в края на април и се чудих кога е най-удачно да търся изгодни  билети!

Благодаря предварително!

# 353
  • София
Честита Нова година, момичета!

Да сте живи и здрави за много пътешествия през 2012 г.!

Бих искала да организирам пътуване до Прага в края на април и се чудих кога е най-удачно да търся изгодни  билети!

Благодаря предварително!
За много години живи и здрави!
Ние пътувахме на отиване с автобус с фирма "Рачич" и на връщане с wizz през Милано /Прага - Милано и Милано - София/.

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 15:27 от verabel

# 354
  • в града на вечния купон
иска ми се тази година да отида до Прага ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
вСЕ ОЩЕ СЕ чудя с организирана екскурзия или самостоятелно да ходим.

Моля ако някой има инфо за изгодни билети да пише!

# 355
Здравейте!
Имам планувано пътуване за Прага в началото на месец май. Сега съм на фаза "търсене на хотел". Моля да препоръчате хубав, изпитан, чист хотел (или апартамент), с отлична локация - центъра на Прага! (знам че има много, но бих искала да бъде препоръчан!)
Благодаря предварително!

# 356
ние бяхме в ибис мала старан-много ми хареса хотела
много чисто, закуската беше богата, в центъра е, до андел
http://www.accorhotels.com/gb/hotel-5211-ibis-praha-mala-strana/index.shtml
цени не знам, бяхме през агенция

# 357
Здравейте ! Много съм доволна, че мога  вече да пиша в този форум. Тези изисквания за 50 мнения, просто ме смазаха...... да се чудя къде  да пиша, като  освен този форум, още един ме интересува по съществено.
Знаете ли от кога WizzAir , започват да летят по дистаницията Бургас-Прага. Мисля, че е е сезонна, ако греша моля по компетентните да се включат.
Прага  ми е мечта, но  ми е по удобно да  летя от Бургас и задължително в  по топло време т.е. около април, май. Благодаря.

# 358
Здравейте ! Много съм доволна, че мога  вече да пиша в този форум. Тези изисквания за 50 мнения, просто ме смазаха...... да се чудя къде  да пиша, като  освен този форум, още един ме интересува по съществено.
Знаете ли от кога WizzAir , започват да летят по дистаницията Бургас-Прага. Мисля, че е е сезонна, ако греша моля по компетентните да се включат.
Прага  ми е мечта, но  ми е по удобно да  летя от Бургас и задължително в  по топло време т.е. около април, май. Благодаря.

Сезонна е и важи от юни до септември включително Simple Smile http://wizzair.com/flights/Bourgas/Prague/?language=BG  

# 359
Здравейте! Вече има полети на wizz до Будапеща  Simple Smile Някой знае ли как от Будапеща да се предвижим до Прага newsm78

Общи условия

Активация на акаунт