ПРАГА - нова тема

• 108 927
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив / София
Също съм на мнение, че с малки деца късноесенно/зимно време в Прага не е за препоръчване.

Иначе по друго време, зоопаркът е невероятен. То, даже и на големи се харесва. Simple Smile

# 481
Понеже пишете за зоопарка-някой да сподели сравнение с този във Виена и парка Шрьонбрун.Последните много се харесаха на цялото ми семейство,да се надявам,че при по-топло време и Прага ще ни посрещне. Hug

# 482
Пражкият е по-голям като площ и по-разнообразен като ландшафт. Има много хубави жирафи Simple Smile
Виенският е ненадминат с екзотичните си животни - той е единственият в Европа, който има и панда, и коала.

Единствената друга панда е в Берлин, единствената друга коала - в Единбург (последното е информация от нета, в Единбург не съм била Grinning)

Пражкият май беше и много по-евтин.

# 483
  • Пловдив / София

Пражкият май беше и много по-евтин.

Не съм била във виенския, но пражкият много ми хареса. Не само като животни, които имаше, но и като инфраструктура.

Иначе август цената беше, обърната в евро - 8 за възрастни.

# 484

На 5г.8месеца- явно аз не се изразих правилно  Laughing
Романтичните ми ергенски забежки до Прага бяха през октомври и през пролетта....някога си. Сега не мога да отида никъде без него /вървим в комплект: мама, син и баба/. Така ми се щеше да видя украсата, базара... Cry

# 485
С 6-годишно може и да стане, но си подгответе много дебели дрехи и си изберете топъл хотел Simple Smile

# 486
Попаднах на НГ оферти, но дали ще работят по това време 30.12-2.01 забележителностите или ще зяпаме само по улиците? Имате ли някаква идея?

# 487
  • В една Дупка.
Здравейте, а горе долу каква е нормалната цена за 2възр и 2 деца на самолетните билети? Защото гледайки ги сега, примерно за април, цените са около 1800лв. Или да си изчакам пускането на Прага от Бургас, на Уиз.. Wink Или да си следя БГ аеролинията?и да чакам  и там да паднат..

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 19:54 от BuBiCa

# 488
Цената на България еър е горе-долу постоянна.

# 489
Или да си изчакам пускането на Прага от Бургас, на Уиз.. Wink Или да си следя БГ аеролинията?и да чакам  и там да паднат..
И аз днес се разрових за билети и забелязах,че няма продажби на Уиз от Бургас.Кога започват пак или изобщо няма да ги има вече?

Тинки спомена по-назад,че си летяла през Виена,от Виена до Прага с коя авиокомпания?

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 16:36 от Анонимен

# 490
Бургас-Прага беше сезонна линия, би трябвало другото лято да я има пак, но нямам никаква конкретна информация по този въпрос. (Все още е обявена на сайта им с големи букви.)

# 491
А до кога летяха тази година?Септември дали ще има полети?

# 492
  • София
И аз да се запиша - за трета година ще ходим в Прага м/у Коледа и НГ. Тази сме предвидили и три дни гости в Милано. Може и до Швейцария да отскочим. Много е красива Прага предколедно.
За сега най-вероятно ще отидем с автобус и ще се върнем с Wizz Прага - Милано -София.
еликсир, виж варианта на wizz през Милано, но май навръщане не става през преспиване, защото полетите излитат по едно и също време.
Пожелавам си само да не е много студено. 2010 година беше ужасен студ, за разлика от миналата - времето беше много приятно, но ние повече обикаляхме. Само на Коледа бяхме в Прага, връщахме се само да спим.

# 493
Мерси,Верче,ще погледна,то до нашето евентуално ходене има година време,че преди това предстои Рим,но за септември мислех да се наглася и за Прага.Гледам,че цените на България Еър са наистина както казва Параход все едни и същи,защото и за сега,и за след 1 година ми дава все една и съща цифра.
А от кой месец започват полетите на Уиз от Бургас,да се настроя кога да започна да ги наглеждам?

# 494
  • София
О, Рим, там е супер. Ние бяхме 2009 година за десетина дни, с колата от Игуменица,Гърция до Бари с ферибот от там до Помпей, Везувий, Рим, Пиза, Флоренция, Венеция, последната нощ спахме в Триест.
Май тази година започнаха от април полетите до Прага, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт