Моля за съвет относно тест за овулация

• 9 254
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
сега видях темата и понеже съм начинаеща в определянето на овулацията тези 14, 15 дни от кога ги броите:1.от първия ден на менструацията.2. от последният ден на менструацията.

Броенето на цикъла започва от първия му ден,тоест първия ден на М.Успех!

# 31
благодаря ти irina_boneva.Прочетох и в зачатие календара, и за необходимостта от него, но пробвах с него само един път и трудно се ориентирам и ще имам сигурно много въпроси, които вие сигурно сте ги вече разрешили.

# 32
А според вас какво означава следното?
Първи ден - една черта,
втори ден - една черта,
трети ден - две черти, но тестовата бледа,
четвърти ден - една черта
пети ден - една черта!
Не мога да си го обясня, не би ли трябвало когато има втора, но бледа черта, по пътя на логоката да означава, че наближава момента за втора - наситена линия?!?!?!?!
Извинявам се предварително ако някой нйкъде го е задал този въпрос - но не намерих нищо подобно.

# 33
Аз бих ти препоръчала (ако евентуално и другия месец ти трябват)  да изпробваш и друга марка тестове. При мен също, първите които купих, не даваха ясни резултати. Вторите бяха ОК за мен. Успех!
Кои са твоите - тези, ок които си доволна? Тенкс!

При мен работиха Oview - предполагам че още ги продават, въпреки че аз ги ползвах към края на 2007.

Уф, тия   #2gunfire Oview. Този месец си купих от тях, и първия ден слаба чертичка, втория по-тъмна (но не от контролната) ами от предишния ден и след това бледа. И сега се чудя, дали имаше или има овулация или нещо не е наред. Иначе слаби болки в яйчниците си ги имам постоянно, освен когато съм в цикъл и тежест ниско долу. Откакто спрях противозачатъчните и бебеправим все едно съм в цикъл, все нещо не ми е наред.

# 34
И аз ползвам Oview. Като съдя и по-други симптоми като ЦС и болки в яйчниците, смятам че са верни, но нямам и кой знае какъв опит, така че..., ще разберем около 8.12. Иначе сега имам пробождания в корема и яйчниците и една тъпа болка в областа на матката, но не смея да се надявам, а и е рано за симптоми. Успех на всички и дано да си направим сами най-хубавия коледен подарък. EFP preggo

И при мен е така. Аз също не смея да се надявам, защото предния месец бях доста разочарована. пък Oview ми ги препоръчха горещо в аптеката.

# 35
  • Варна
А според вас какво означава следното?
Първи ден - една черта,
втори ден - една черта,
трети ден - две черти, но тестовата бледа,
четвърти ден - една черта
пети ден - една черта!
Не мога да си го обясня, не би ли трябвало когато има втора, но бледа черта, по пътя на логоката да означава, че наближава момента за втора - наситена линия?!?!?!?!
Извинявам се предварително ако някой нйкъде го е задал този въпрос - но не намерих нищо подобно.

Какви тестове ползваш? Тестова черта трябва да е еднаква или по-наситена от контролната, поне така съм чела по форумите и в моите тестове /овю/. На мен 11 ден една черта, 12 -една, 13- две, но тестова по-светла, на 14- две еднакви, на 15-контролна по-тъмна, т.е. 14 и 15 ден съм в овулация. Пробвай с други тестове. Напиши тестове за овулация на търсачката и ще ти излезе много инфо. Успех !!! Peace

# 36
Здравейте, момичета! Имам едно странно питане за тестовете за овулация. Всъщност се чудя дали изобщо съм имала овулация. Случи ми се следното: Купих се тестове за овулация Oview. Когато правих първия тест нямаше нито една чертичка, на втория беше бледа, на третия по-тъмна от предходната, но не и от контролната, след това чертичките ставаха все по-бледи. Иначе, втори месец имам един бодеж в единия яйчник, болки (леки) в гърдите и съм една нервна и заядлива. честно казано малко ме е страх да се надявам, защото прединя месец беше същото, а резултатът беше никакъв.
Благодаря ви предварително.

# 37
  • София

Какви тестове ползваш? Тестова черта трябва да е еднаква или по-наситена от контролната, поне така съм чела по форумите и в моите тестове /овю/. На мен 11 ден една черта, 12 -една, 13- две, но тестова по-светла, на 14- две еднакви, на 15-контролна по-тъмна, т.е. 14 и 15 ден съм в овулация. Пробвай с други тестове. Напиши тестове за овулация на търсачката и ще ти излезе много инфо. Успех !!! Peace

dolly holly,може да пробваш и clear oview те са 5+ 1 за бременност, аз съм ползвала и двата вида и имаше забременяване. Ще бъде добре,освен тестовете да си следиш и базалната Peace

# 38
Здравейте, момичета! Имам едно странно питане за тестовете за овулация. Всъщност се чудя дали изобщо съм имала овулация. Случи ми се следното: Купих се тестове за овулация Oview. Когато правих първия тест нямаше нито една чертичка, на втория беше бледа, на третия по-тъмна от предходната, но не и от контролната, след това чертичките ставаха все по-бледи. Иначе, втори месец имам един бодеж в единия яйчник, болки (леки) в гърдите и съм една нервна и заядлива. честно казано малко ме е страх да се надявам, защото прединя месец беше същото, а резултатът беше никакъв.
Здравей Ана Марина,
и при мен положението е сходно, трите последователни дни са с една чертичка. И аз се чудя въобще ще ми покаже ли някога две наситени черти. На мен утре би трябвало да ми е овулацията, но симптоми няма все още.
Базалната температура ту се покачва, ту спада
Твоята как е?

# 39
Здравей Ана Марина,
и при мен положението е сходно, трите последователни дни са с една чертичка. И аз се чудя въобще ще ми покаже ли някога две наситени черти. На мен утре би трябвало да ми е овулацията, но симптоми няма все още.
Базалната температура ту се покачва, ту спада
Твоята как е?
Не съм я мерила изобщо. Тия лентички достатъчно ме натовариха ако започна и базална температура ще ме карат на 4 км.  LaughingЩе видим, всички други симптоми си бяха налице, дори все още си усещам бодежа в единия яйчник.

# 40
И аз това се чудя - дали съм имала ову?!?! - появяват се по две линийки, но втората е бледа. Два дни така (първия и втория ден нищо, на третия ден излиза 2-ра чертичка) и после изчезват и никакви линии. Миналият месец пробвах ОВЮ тестовете, а този БЛУ ДРИЙМ, защото ОВЮ нямаше. Възможно ли е тестовете да не успяват да отчетат ову?!?!

# 41
Всичко е възможно при тестовете за О Grinning Както да не ти отчетат О,така и да я отчетат,пък тя реално да я няма.В интерес на истината в тези тестове няма голяма чуденка - чертите или са идеално еднакви,или тестовата да е видимо по-тъмна от контролната.Този месец правих тестове на Лейди чек,много ми харесаха Peace И излизат по-евтино от останалите на пазара - 5бр + 1 за бременност,струваха към 8 лв.

# 42
Всичко е възможно при тестовете за О Grinning Както да не ти отчетат О,така и да я отчетат,пък тя реално да я няма.В интерес на истината в тези тестове няма голяма чуденка - чертите или са идеално еднакви,или тестовата да е видимо по-тъмна от контролната.Този месец правих тестове на Лейди чек,много ми харесаха Peace И излизат по-евтино от останалите на пазара - 5бр + 1 за бременност,струваха към 8 лв.
Според моето скромно мнение е напълно възможно. Направих едно онлайн запитване с моят проблем и представете си, "лекарката" ми постави диагноза кисти. Честно казано не ми се иска да й се връзвам на приказките, защото бодежите се появиха след спиране на противозачатъчните. Много ми се иска да си имам второ бебче, но знае ли човек  Sad

# 43

Да ти кажа честно аз когато питам в аптеката все имат само от Clear Ovu, все на тях попадам. Те изглежда са най-масови. Други не са ми предлагали Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 44

Да ти кажа честно аз когато питам в аптеката все имат само от Clear Ovu, все на тях попадам. Те изглежда са най-масови. Други не са ми предлагали Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Laughing Laughing Laughing Отиди в друга аптека! В Санита ще ти предложат Oview.

Общи условия

Активация на акаунт