Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 27 346
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Габрово
mavi ,хм ,  заради уговорката ще да е ! а ти не я ли избра и сега за раждането?

Не, този път не съм се уговаряла с никой. Реших съвсем по габровски парите за лекар да идат за двуетажното легло. Embarassed А и са ми разправяли много случаи за момичета с уговорки, които на визитации не са поглеждани от други лекари ... на който са си платили, той да ги преглежда. Много е жалко. Tired А и в края на краищата нали затова всички си плащаме здравните осигуровки, а докторите получават заплати ... дълга тема ...

Добре дошъл на малкия Ивайло! И честито на мама Boby_alex! newsm32

Стискам палци за Амбър! fingerscrossed

Darlin`, стига, че ще взема да се надуя, а от това повече няма накъде. Joy

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 13:40 от mavi

# 181
Портман давай смело тук въпросите, с каквото можем ще помагаме. После като родим всички ще се прехвърлим в Родени 2009.

# 182
  • Велико Търново
Честит син Ивайло на Boby_Alex! Брей че голямо момче, нека носи много радост на мама и тати!

Евита стискаме палци за малкия Иван и бързо да се приберете в къщи!

# 183
Честито на Boby_Alex ,да и е живо и здраво момчето и все с такива темпове да расте !!!  smile3525

Стискам палци за Евита и нейното бебче,както и за Амбър  newsm10

Момичета да ви предупредя че има едно момиче ,което ми е пратило ЛС със текст който е много гаден и мен това момиче ми се струва подозрително ,така че имайте едно наум.

# 184
  • София
Честита Мишел София на мама Джени!
Честит Ивайло на мама Боби Алекс!

Оска наистина много хубави снимки. Сега видяхме какви ремонти правеше през последните седмици.

Маянка честита ти количка. Много е хубава, със здраве да си я ползвате!

Стискам палци за Амбър, Иван и Евита83! Дано бързо се възстановят.  Praynig

Относно кг аз съм +19кг вече. И последния месец най-много ми се яде сладко. Ако остане време ще кача снимки да ме видите в 9-ти месец.

Благодаря на всички мами, които ми отговориха за притесненията ми от прегледите.  Hug
Днес за щастие нямам кървене, но пък забелязвам, че май ми се е смъкнал корема. Явно след вчерашните прегледи бебето се е уплашило, че му нарушават спокойствието и дано вече да реши да излиза, че и аз да не го мисля.

# 185
Евала за родените бебоци!  Grinning
днеска хубав ден, астро мастро там моите си щуротии, вярвания..
въпреки че на мен ми е много шугаво с това слънчево време края на ноември, как обратното се ми действа не знам - вместо позитивно, депресивно.. аз си мисля че мойта стрелкиня ще се роди на студено.. пък да видим.. а и то половината декемврийчета станаха ноемврийчета.. да вземем да си чакаме декември, да не излагаме темата Simple Smile

Елфче крих се крих и накрая се издадох.. такъв съм си и аз чешит малко.. пуста му водолейска гордост е мойто, ама е сложно за обяснение!  Wink

стана ми вече мъчно за Амбър направо - тя много се настрада с тия киселини и кръвно.. да се оправя по бързо, дано!   bouquet
а и Евита с тия бъбреци.. стискаме палци!

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 15:09 от aluin

# 186
ох след днешното  newsm79 wash hang наи накрая сядам да си почина и да ви почета,че наистина много се изморих

ЧЕСТИТ ИВАЙЛО НА МАМА БОБИ АЛЕКС  bouquet

Стискам палци за Амбър и за Иван на Евита да се оправят по бързичко Praynig

за колограмите аз съм +13 ако не станали и повече де,но какво да направя,апетит си имам после ще слабеем Simple Smile,ами оставям ви момичета  и смятам да си покажа коремчето на вън че маи е доста хубаво времето и да взема да отида до козметичката да се поразкрася малко. Hug

# 187
  • София
 ЧЕСТИТ БЕБОК НА БОБИ АЛЕКС smile3525
Стискам палци на Амбър и Евита - да бъде всичко наред Praynig
elektra288 в нета е пълно с болни мозъци, не си го слагай вътрешно Hug
Портман - питай де, каквото знаеме ще си кажем, нищо че аз съм раждала в миналия век /буквално/ Joy

# 188
Евала за родените бебоци!  Grinning
днеска хубав ден, астро мастро там моите си щуротии, вярвания..
Въпреки, че си бях заплюла датата 25 нов. (ей така) - не ме огря! Жалко  Simple Smile

Имам застой с кг-те. За сега са + 9 кг.

# 189
La Fée има време да те почне едно раждане сега и хоп по нощите бебка.. хехеххе..   Rolling Eyes
ние с тебе и сме с един ден разлика термин.. и сме един набор и първа бременост и момичета носим.. а то нали казвали момичетата не бързали уж да излизат..
то като се замислиш след 6 дни е 1ви декември.. вижда му се края на ноември..  Mr. Green

а за кг казват че последната седмица две не се качвали вече.. та май така ще си останем.. квото сме качили досега това е! Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 15:12 от aluin

# 190
Дарлин, просто бях на разходка  Flutter - не съм се разраждала  - навън е чууудничко. Пошматкахме се с малката.

ЧЕСТИТ ИВАЙЛО НА БОБИ АЛЕКС!!!  

Той ни е най-големият младеж досега!!! Води в класацията! Браво!  Peace Grinning

Амбър, стискам палци за овладяване на положението и леко раждане! Споко, всичко ще е наред! Вече си на края и нещата в болницата ще са под контрол!  Grinning Добре, че това не се случи по-рано!

Аз тъкмо се бях зарекла да не ям сладко... и ядох сега чийз кейк... тюх, да му се не види... нещо деветомесечната лакомия няма озаптия....

Портман, питай, питай!

Ла Фе, нищо, нали сме декемврийки - тогава ще си ги раждаме! Не знам защо всички толкова бързат да родят преди термин - в крайна сметка лошо няма бебенцето да е износено до термин - какво по-хубаво!  Grinning

Електра, много загадъчно послание ... надявам се, не е от нашта тема въпросната личност   Grinning

Отивам да подремна сладка следобедна дрямка  Grinning

# 191
La Fée има време да те почне едно раждане сега и хоп по нощите бебка.. хехеххе..   Rolling Eyes
ние с тебе и сме с близък термин.. и първа бременост и момичета носим.. а то нали казвали момичетата не бързали уж да излизат..
то като се замислиш след 6 дни е 1ви декември.. вижда му се края на ноември..  Mr. Green
а за кг казват че последната седмица две не се качвали вече.. та май така ще си останем.. квото сме качили досега това е! Simple Smile

А аз пък съм чувала, че момичетата избързвали...
Коя друга хубава дата следва скоро  Laughing ? Може внушението да проработи  Wink
И аз съм чела, че  некачването на кг последните дни/седмици означавало, че бебето е full term !
Остава ни само да чакаме...

# 192
аз знам наобратно - че момичетата се бавят, а момчетата бързат и от моите обкръжаващи и себе си мисля, че наистина е така, но пък всъщност има ли истина... всичко са статистики...

И аз четох това за некачването на килограмите, но пък фул търм си е на фул търм. Така че надали е и точно това. То аз както бях в застой от 2-3 месеца все на едни кила, все едно в 7ми месец да е било фул търм. Няма такива истории...

Маянка, много суперска количка! Да ти е честита!

# 193
Ла Фе, нищо, нали сме декемврийки - тогава ще си ги раждаме! Не знам защо всички толкова бързат да родят преди термин - в крайна сметка лошо няма бебенцето да е износено до термин - какво по-хубаво!  Grinning
Права си Collibri! Ама пусто нетърпение! Не че ми тежи или нещо друго. Ама след този дъжд от хубави бебенца искам и аз да се запозная с моята Леа.
А и по статистиките дават, че са изключение бебетата родени на определения термин.

Идея - опита ли да компенсираш глада за въглехидрати с плодове :о) (или др. прости въгл.)
Може, ако хубаво се нахраниш с повече протеини да не ти се дояде "сладко".
То колкото повече въглехидрати ядеш, толкова повече ти се ядат още.
Ама ти толкова време си примерна. От време на време е позволено да се поглезиш.  Hug

# 194
А аз пък съм чувала, че момичетата избързвали...
Коя друга хубава дата следва скоро  Laughing ? Може внушението да проработи  Wink
И аз съм чела, че  некачването на кг последните дни/седмици означавало, че бебето е full term !
Остава ни само да чакаме...

преди няколко дена сънувах че Тодор Колев ми казва че е роден на 28ми..  дати и числа насън е хубаво да се помнят, обикновено значат че нещо ще се случва тогава..  ама да ти кажа нещо не ме кефи тази дата..  29 и 30.11 по ми харесват но ако зависи от мене по добре след 1ви декемри.. 3-4ти да речем са ми по насърце.. даже ако примерно се налага секцио и ме питат за кога, ще кажа 4ти..  Simple Smile
ей сега като се замисля, ако ни съвпаднат и ражданията с по един ден разлика би било многоо интересна статистика.. много съм любопитна вече да разбера Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 15:29 от aluin

Общи условия

Активация на акаунт