Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 27 184
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Пебс, аз те мисля!  Peace Понеделник! Колко скоро! Ей, ние ще се засечем в тината!!
Ти ще взимаш ли вип или ще си в другите стаи? Определено ще се засечем поне 4 дни!
С кой още ще се засечем??? Оска ти кога си?

Милейди, очакваме подробно включване  Heart Eyes

# 346
Добро утро от мен Peace Излюпих се, но след дълга въртелива и безсънна нощ... всички кокали ме болят... Мислех да нощувам онлайн тука, ама все си натисках задница да спи (безрезултатно..)

Но не съм дошла да се оплаквам, а да ви известя с новини от Боби. Получи СМС преди малко - "Здравейте, сладки мамчета! Може да се каже, че съм добре, но за жалост се появи "екстрата" на спиналната упойка - адско главоболие, така съм прикована 3-ти ден на легло и не се знае докога. Не се плашете, почетете преди избора на упойка. Прегръщам ви и ви стискам палци. Ивче е добре!"

Пебс... жа са карами Naughty що си мислиш, че никой не те мисли?
*MILADY*,  Hug с нетърпение чакам разказа ти, защото със сигурност ще е много интересно и увлекателнво, че чак да ти се доражда докато четеш Peace Радвам се, че малката Биба е крокто агънце.

Хемороидите .. е па имам си . даже вече два. Но само си киснат там - пупу не болят, не кървят, просто си седят ... мажа ги с крем Здраве, че някъде четох, че помагал, ама много съм нередовна и .. ефект няма особен. Доки каза след раждането, че ще ги мислим.

# 347
Пебси, мислим те, мислим те... Hug
Мда, и аз затова май ще си остана с пълната упойка, че имах мигренозни пристъпи в близкото минало. А в такъв случай не е подходяща нито епидурална, нито спинална, ако не се лъжа.
елица, успех на прегледа! Дано не са водите.

# 348
 Blush Благодаря ви! Hug
Колибри,аз ще съм в обикновена стая,щото нали и екип няма да избирам.Иначе да ви успокоя,че Рени онзи ден говореше с една доста бременна и й обясняваше,че се освободили доста вип-стаи и нямало да има проблем-да не го мисли.Явно бъдещото майче се притесняваше да не остане без стая! Simple Smile
Иначе моя корем май се посмъкна тия дни,а и нещо ми изтича такова слузесто. newsm78 Ама няма нишки,и е по малко.Нали си слагам глобули и е малко объркано кое какво е. Mr. Green
Да ви кажа не знам дали ще изкарам до понеделник,а пък и аз предпочитам 29-ти,щото Лизи е родена на 29-ти,а датите на последните МЦ и при двете бременности съвпадат-27-ми,само месеците са различни. Flutter Но ще видим.

# 349
Момичета много ви благодаря за пожеланията ,много мило ми стана!
 искам да кажа за колата на триъгълника,моята козметичка ме посъветва последните месеци да ходя на две седмици ,че да имам по-малко болки при манипулацията ,другото е че кожата става по-чувствителна и се лющи ,за това ми каза да се мажа там с олио ,може и бебешко ,за да се подхрани кожата.
Пебс стискам палци всичко да е наред при теб,Успех !

# 350
Здравейте  Hug
Добре дошла на Милейди, пожелавам ти скоро да влезнете в ритъм, което със сигурност няма да е лесно на всички ни с по две и повече деца  Peace
Пебс, стискам палци всичко да мине добре  Peace
Оска, възхищавам ти се за енергията, а за ядосването от околните да вземат да се спрат вече  Naughty
Елица, да се отчетеш какво е това изтичане.
Валя, да ти е жив и здрав мъжа, много да помага и да е най - прекрасния баща.   bouquet
ggvas, много интересно преживяване си имала, наистина е много мило да видиш как се ражда нов живот  Hug
А сега и за мен, добре съм, пия си хапчетата, имам си контракции, а и коремчо си е доста надолу, да видим другата седмица дали ще се ражда  Crazy
Лек ден на всички

# 351
Добрутру (за някои добър ден)  Simple Smile 2 в 1  Peace
След шутовете сутринта се сетих за питанката на портман дали може да пробие нещо само  Mr. Green
Честита първа месечинка на малък Митко бандитко baloni
oska, радвам се, че прага на търпимост го няма вече  Simple Smile ако ти трябва помощ за подритване на някои персони, свиркай  #2gunfire
*MILADY*, добре дошла и чакаме фото на малката принцеска  Hug
walia78, честит рожденник и скоро да му поднесеш най-прекрасния подарък   bouquet
Choosy, стига се тутка, ами се снимай, че не остана  Wink
pebs, стискам палци  Hug
La Fée, това с роднините е много досадно...разбирам те напълно  Grinning аз пък нали съм лоша и не казах на никой от роднините кога е датата за секциото, че и без това ми се изреждат постоянно по телефона...психически тормоз  hahaha
Elf Princess, я не си обиждай чавето  Stop гадинка била...цяла принцеска си е, и явно й е комфортно вътре  Joy

Вчера ако знаете каква гледка бях- хипопотам на кокили се клати из морската градина  (изтупках се с рокля и токчета...няма да се излагаме в последния момент я) hahaha нооооооооо вече нямам сили за подобни размотавки  ooooh!
Днес няма ли да има бебчета  Blush

# 352
pebs "Не че някой ме мисли де,но.." , ааааа , не е вярно ! тамън днес вече щях да пускам питанка някой има ли вести от теб !
Collibri  , pebs ,сигурно е ,че  ще се засечем !  ще съм в обикновена стая , така-че споко - една мама по-малко на опашката  за ВИП-овете.

много ми е кът времето - слушане на тонаве при единия доки , преглед при другия , пазаруване , среща с приятелка .  да ви кажа , все-едно в затвора ще влизам - пълня графика със срещи , планове за кино правя , за разходки...... Crazy!

само да отговоря на етка , че много ме досмеша - явно съм доста несериозна , ама пък добронамерена  ! ми аз хомеопат свой си нямам , изобщо съм от тези дето принципно не обръщат вн. внимание на болести , съответно лекарства . ЛЛ на Васил ми каза за тези хомеопатични , половината октомврийска 2006  също ги занеше , та така - всички си ползвахме тях . ама аз мисля ,че принципно са от тези "несериозните" хомеопатии , дето всеки си ги купува от вс. аптека и квото-такова .
впрочем , докторката ме пита навремето дали знам от къде е проблема , ама аз незнаех ..... то може от сто неща да е . със сигурност не беше от неувереност , страх или липса на желание .
също тъй , не мога да гарантирам ,че помагат - просто ги приемам , пък дано ! и поне не вредят надявам се !

обаче хубаво е да сопделяме кой каквото знае - така все ще се стигне до полезно инфо !

mayanka , ей и ти по последната мода - начи  ще си траеш за датата  Laughing! ета , виж се само какви ги свърши с онова поверие  Laughing !

# 353
Еее,Оска,значи с тебе 100 % ще се засечем по коридорите или стаите. Wink Аз ти имам телефона май и ще ти драсна смс като ме наместят някъде. Hug
А ти последно ще избираш ли лекар или като мен-на късмет? Laughing
Аз вече едва се движа.А сега изпра пералнята и трябва да простирам.Добре,че Лизи помага и ми подава дрешките,а аз само ги мятам на сушилката. Heart Eyes А и чиниите от закуската с Лизи не съм измила,обаче и на мен ми се подуха краката последните 2-3 дни и даже ме болят като стоя.

# 354
Здравейте дами,
Милейди добре дошла и бързо да адаптирате, а ние те чакаме тук!
Валя78 Да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша и да ти помага!
Пебс имаш стиснати палци за понеделник от нас!
           Аз до последно на козметик, та даже чакам да определиме датата за секцио, та да оправиме и косматото положение!

Мамчета да ви попитам вие книгата на др. Спок ли сте си взели или нещо по хубаво има?
          И още едно въпросче към мамчетата от Люлин-ориентирали ли сте се вече към педиатър? Дайте съвет за добър, и кога трябва да говоря съответно с него?

Благодаря ви предварително!!!  bouquet

Успешен ден на всички  Heart Eyes

# 355
  • sofia
Привет на всички Мами, родили и все още очакващи ( като мен ).

Може ли да помоля някой, който разбира повече да ме премести в списъка за планирано секцио на 3ти дек. Майчин дом София, бебе - момче. Предполагам че на Амбър все още и е невъзможно, дано всичко при нея е наред. Благодаря предварително.

Да споделя опита си с хемороидите - с тях се запознах при първото ми раждане, което приключи с поставяне на форцепс. Това доведе до придобиване на всички възможни екстри, между които най - неприятната беше доста големи, външни и ужасно болезнени хемороиди, които ме мъчиха около 2 мес. и половина.
За съжаление от около  месец отново се срещнах с моите стари приятели. Мога да кажа, че съм пробвала всичко.

Препоръчвам крем с лидокаин, който доста облекчава болката.

Надявам се на Боби да и дават нещо за главоболието, защото от опит знам че е много болезнено.

Пожелавам успех на всички: Мамите с бебоци да са им здрави и кротки, а на всички 2 в 1 - спокойни дни до голямото събитие.

# 356
Привет мамита!Ние сме добре, слушкаме , папкаме и спим!Някоя мама от Варна която не може да спи да заповяда да ме отменя през нощта. Laughing Laughing 
Честит първи месец на Митето!
Понеже вчера говорехте за бебчетата, на моя също му излязоха едни червени малки пъпчици по лицето, едва ли е от притопляне защото в началото на по-топло го държах с боди с дълъг ръкав  и една тънка пижамка, от няколко дена е с боди с къс ръкав и пак пижамка.Мисля че е от шампоана (оня ден за първи път сложихме и шампоан) ако е от това след колко време ще му мине?
Успех на всички с прегледи!Честит рожден ден на половинката на Валя!И моя баща има днес рожден ден!Та почерпете се за дядото на Емчо!

# 357
  • Пловдив
И аз тази нощ със страшно главоболие. Като ме почна от 23 ч., та до 4 ч. Ни хапчета помогнаха ни нищо. Седнала, легнала, права - болиии. Та и мъж ми не оставих да спи от моето мятане. И кво се оказа - кръвното ми 135/90. Вярвайте ми в живота си рядко съм имала 120/80, а такова никога. Ми като незнам как да го сваля. Та ставах посреднощ да чета в нета и успях - с бабини лекове. Сутринта си беше 110/70.
Добре дошла на Милейди.
Честити РД на половинката на Валя и дядото на Емчо. Да са здрави да ви помагат. Нашия татко на 29.11 ще порасне. Та аз му готвя един подарък и за РД и за коледа - с розова панделка  Laughing.
Успех на прегледите и да няма стресови ситуации при никой.

# 358
Елф, оска, имате ли вести от Ласи? Кога ще ги изпишат?

# 359
Здравейте и от мен  bouquet
Минавам само да се разпиша и да се отчета, че все още сме си 2в1.
Добре дошла на Милейди!
Желая приятен ден на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт