Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 27 187
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Елица, дано да е наистина бързо раждането ако е тръгнало вече бебето, че за първо не искам да те плаша ама не ми се вярва толкова бързо да стане, въпреки това стискам палци всичко да е ОК  Hug

# 376
wow ellica11 той направо си ти е казал че раждаш..  Shocked

аз днеска бях  на ЖК.. нямам си разкритие, нищо си нямам.. вика ми споко, няма да раждаш събота неделя поне.. все пак тия неща се променят и за часове, затова всичко е зависи.. аве малко ми е депресарско с тва раждане, нямам сили за нищо!.. да се свършва вече и тва е..  няма да го мисля, та да не се дразня.. само ще си пъшкам тука тежка тежка.. 

иначе това с осака много ме кефи и аз така си я наричам оска така чат пат.. с нейното чувство за хумор мисля че няма проблеми.. надявам се Simple Smile Simple Smile
мене пък тука ме визират за болкоуспокоителното Аулин.. или още по лошо Алюин.. мани! забава да има.. Grinning

(за справка: древно келтско име е Алуин.. стар ник ми е.. )

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 18:54 от aluin

# 377
ellica11, след всичко това - контракции и разкритие и констатация на доктора, ти се притесняваш за утре какво  ще става у вас?!?!? Май не можеш да приемеш насериозно, че може и довечера да се случат големите неща. Shocked В шок от новината ми се струваш  Crazy
Дано да устиска бебока докато се свършат ангажиментите, ама то не пита като дойде...

# 378
  • София
Добър вечер - продължавам да съм 2в1, нищо че и аз преорах София пешком Confused
Феичке - отдавна и аз се чудя за това Осака ама реших че си имате някаква заигравка с нея, а то Mr. Green а и за хабито също - ама хе на след 9 месеца разбрах Hug
ellica11 - ако тръгнеш да раждаш нощеска, щото днес едва ли вече, имаш и моите стиснати палци Heart Eyes
zlitova късмет и на теб Hug
Относно мощната група отправила се към Тина Киркова пожелавам да си изкарате страхотно, да се виждате и радвате на бебоците - кой от Неделя, кой от Понеделник - абе въобще цяла седмица Peace
Колибри - с паднала тапа можеш и месец да откараш, важното е водите да не тръгнат
Аз днес понаобиколих Шейново и видях Ласи и бебока, много е хубав и кротичък, усмихваше се насън Heart Eyes Нея ще я изписват в Неделя - ако всичко е наред, тогава сигурно и ще качи снимки.
Иначе моя запис е ок, котнракции отново се регистрират яки, ама кво от туй Thinking
Маянка - чул те господ момата да има вид, че както вече 3 месеца е надолу с главата, предполагам няма да е много красотна поне на първо четене, ама татко й вика, че поне мозъка й е добре кръвоснабден Mr. Green
Айде чао ви от мен за сега Hug

Опс... Честит рожденик Миленче - да го радвате още дълги години  bouquet

# 379
  • Варна
Привет мацки! Днес предиобед му дръпнахме пак една голяма разходка, хойкане по лаборатории и тук таме. Аман и от изследвания вече ooooh!
Следобед само ви четях, така , че съм в час с всяка една от вас. Не ми се изрежда обаче поименно, че малко ми е изморено, само ще ви пожелая късмет и нека малко или много бебоците се съобразят и с мама Hug
елица, работата е сериозна, какви ти гости, почивай си малко, ако е възможно поотложи нещата, а иначе ние палци, ще стискаме на мъжа ти, ама той да не  стиска на теб Laughing Hug
валя, честит ти рожденник! Честито и на дядото на Емо!

# 380
Привет от мен, 2в1 съм, само дето нямахме интернет цял ден. Много сте писали едвам ви изчетох. Поименно ще пропусна и аз, само да поздравя всички рожденници, да са живи и здрави. Пускам тоника, за който Оска се сети, той много подпомага образуването на кърма и като цяло подсилва организма и дава така необходимата енергия на мама  Wink

http://www.pricecheck.co.za/products/154579/Weleda+Schlehen+Elixir+Breastfeeding+Tonic+500ml/

# 381
  • Горна Оряховица
Здравей те и от мен
Док. днес на ЖК каза че всичко е нормално и може от тук на нататък да има по малко розово зацапване стига да не е обилно. Гледаме на екографа -води добре, но бебе малко и ако остане до термин може 2800 да стигне ако не кой знай какво малко ще се роди, важното че било зряло и можело да излиза когато иска. Само ми отриха малко албумин и сега от солено и кисело  да се ограничавам. Изписа ми полижинакс за течението, но се притеснявам ако тръгне бебето нямали да му пречи?
Честити рожденици и празнуващи днес.

# 382
  • Варна
Мимко, щом ти е изписал полижинакс, не му мисли, напротив хубаво е да се изчистиш преди да се появи бебчо. Hug

# 383
  • Варна
Хайде привет и от мен!!
Честито на празнуващите днес! Да се стягат, че скоро ще се радват на бебчета!!!
Здраво ме гони мързела тия дни. Цял след обед гледам филми, едвам една салатка спретнах за вечеря.

ellica11 успех ако раждането е почнало, ама какви гости, вземи си почини че ще ти трябват сили...
mimko1 не си сама и мойта беборана казаха че дребна щяла да бъде, аз се моля само да си изкара почти до края на топличко в корема, да си узрее.

Милейди, радвам се че отново си сред нас! Чакаме подробности за раждането!

Лека вечер на всички и стискам палци на всички които събитието им предстои тия дни Hug Hug Hug

# 384
  • тук
Добър вечер, мадами
влизам на проверка за нови бебета, но виждам, че държите фронта всички
Ета, тази сутрин под душа се сетих "умен съвет" за предизвикване на раждане - отскочи да накърмиш Даню  Laughing

# 385

aluin
, по повод на умората преди раждането - някъде прочетох, че като дойде време за раждане някакъв прилив от енергия идва в теб ! Така, че не се притеснявай. Ще намериш сили за финала !
Иначе и аз малко започнах да се изнервям с това очакване, взиране в симптоми някакви... И като, че ли вече по-малко ми пука. Когато е - тогава!

Elf Princess , благодаря за новините за Ласи. Скоро значи да очакваме включване от нея.

Bibi2202
, хубаво, че се отчете. Бях решила, че пак си се захванала с генерално чистене.
Ако мерна някъде Weleda Schlehen Elixir Breastfeeding Tonic ще го пробвам.
Обаче бебешката серия, с която се сдобих малко ме съмнява. По принцип се отричат етерични масла за бебета. И отново аромата на продуктите е много силен!

portman
, страхотна нова снимка на малкия мъж !  Heart Eyes

# 386
Хайде отчет и от мен... направих си генерална репетиция  Crazy...

Нали ви казах за розовото, то излезе на 2 пъти още като лепкаво зацапване, като ходя до тоалетна, и след като съм се пораздвижила...
Накрая към 16.30ч викам абе я да звънна на доки. Казах. И тя вика, така по телефона не става, айде на преглед...
Та познайте петък вечер трафика в София  ooooh!...
Стигнах в 18ч в болницата... доки беше предупредила нейна колежка да ме види. Дали не са води, има ли разкритие. Та не са води. Няма разкритие. Нещата са спокойни. Явно излиза части от тапата.
После още 1 час наобратно, та в 19ч си бях в нас  Crazy, голямо пътешествие....
Все пак има надежда да се изкара до 1ви. Макар, че ми казаха, при всяко съмнение да ходя на преглед, ако трябва 10 пъти - колкото толкова. Но да не се оставям в чуденки.
Та тръгнах си с багажа... поне е стегнат вече до умопомрачение... и добре че днес се ощавих, че тия репетиции по непредвидено време хич не са ми присърце.
Кефех се, че ми беше супер спокойно... просто бях готова и на единия и на другия вариант. Дори си носех дузината води, за след секциото, да си пия, ако се наложи да се прави.
Мъжа ми беше на работа, та баща ми ме кара... голяма емоция в трафиците.

Точно както е описала Елица - същото и при мен. Само че тя има и разкритие, така че е напред с материала.
Но като гледам розовото слузесто напада доста съфорумки.

Ла Фе, мерси че ме светна за хъбито! Чудех му се 9 месеца! хахаха и все забравях да питам - даже си мислех, да не е някаква етническа общност... нещо за което не съм чувала  newsm78, хахаха съвсем изтрещял бременен мозък  Crazy.
Иначе аз съм за вторник, не за понеделник, по великия план график...
Пебсчо е за понеделник, ако не ни изненада пък в неделя  Grinning

А Джъмбото е за по-големи деца, предимно , ще видите след 2-3-4 години на всеки празник ще сте там за играчки  Peace, барем дотогава подредят пловдивското. Софийското си е добре подредено. Само дето като влезнеш, за да излезнеш трябва точно цялото да го обиколиш - така е измислено, спираловидно...

И аз се изморих от очакването на събитието и чак вече си се дразня на това очакване, иде ми да направя нещо някак, така че да забравя че съм бременна.... май ще позяпам филми или и аз не знам какво, но вече ми идва оттегчително това тресене и емоции..... Поне си спретнах окончателно багажериите, даже ги разходих вече до болницата, ще спра с тия списъци, че звездички от тях ми излизат вече. Чак като гледах одеве бебешки снимки на Ели, и ми се стори една дандания да се гледа бебе... направо не мога да си позная настроенията... явно се оттегчих от цялата тематика, и аз не знам кво искам... искам да се роди, ама вече и настроението ми да е друго, ама пък да се роди не сега, а после, абе женска му работа.... примък, отмък, луда откачена работа, това са някои щурави хормони само  Crazy

АлуинJoy hahaha Joy, смях се с глас направо на себе си, по повод твоето изказване, защото съм те спретвала и в двата варианта  Joy Joy Joy, направо много ободряващо ми подейства, след тези 3 часови мои разкарвации и емоции...  Hug

# 387
Привет мамчета. Радвам се за всички с добри резултати от ЖК и запис на тонове. И аз вчера бях на такива - всичко ОК Simple Smile
zlitova И аз знам много такива случки от NHS-а, които всъщност ме отказаха да раждам в Англия. Надявам се, че при теб нещата ще са добре и няма да имаш никакви проблеми и усложнения. Ходи, досаждай им, ще трябва да ти обърнат внимание  Hug
Елица стискам палци и за теб и за половинката.
Елфче мерси за инфото за Ласи. Скоро ще чакаме и снимки. Страх ме е да ти звънна за по кафенце, че да не тръгнеш да раждаш в сладкарницата  Heart Eyes
Ниста и мен темата за стерилизацията живо ме вълнува. Утре ще чета инструкцията и ще действам. Ако искаш ще ти пиша на лични.
katrinq Аз съм от Люлин. Личната ми лекарка е педиатър - д-р Свещникова от 12-та поликлиника. Мисля да запиша бебката при нея, ако записва нови деца, разбира се. Чувала съм добри отзиви, но нямам почти никакъв личен опит  Peace
Успех на Пебс за понеделник и на Колибри за вторник - ако докарат дотогава  Laughing

Ние с Ава днес се видяхме на по кафе до ТК и много се надяваме да сме заедно във ВИП стая след раждането ама да видим дали ще ни се уреди въпроса. Поне ще си ходим заедно на запис на тонове  Hug Хич не се сетихме да се щракнем за албумчето, ама нищо - следващия път.

Днес си капарирах Quinny-то, което си бях харесала отдавна и съм много щастлива. Даже излезе, че има някаква ноемврийска промоция и почти са докарали цената му в Англия Simple Smile

Хайде лека вечер, без киселини и болежки и да видим кога ще ни изненада следващото бебче   bouquet

# 388
Момичета, влизам в темата само да ви кажа хубавата новина,Раоа, която беше с термин 4 ,12 днес роди момченце,Александър, 4,330 кг.Да и е живо и здраво  Heart Eyes
Успех на всички и здрави бебчета на финала  newsm32

# 389
Извинете, но забравям ужасно...
за стерилизацията - имам стерилизатор на авент - кутията.
Сипва се вода на дъното, слагат се джаджите, затваря се капака и в микровелето за 5 мин. И готово! Много е удобно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт