Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 27 167
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Еееее, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ на Раоа, страхотно голямо бебче! Браво! То ни е най-едричкото  Grinning, да са здрави с мамата и леко възстановяване!     bouquet  bouquet  bouquet

# 391
  • София
Да допища още малко - katrinq в Люлин доколкото знам има две поликлиники, аз съм до 12 където и Тонибони - чак някакви много прехвалени доктори не мога да ти кажа, но големия ми син е записан при Жаблянова - не е лоша като лекар, но аз го водя от дъжд на вятър, щото вече не е малък и не боледува. Иначе не е лоша жената, ама да ти дигне в извънработно време забрави, но те май всички са такива и при това положение съм опирала отново до частните лекари - например д-р Фандъков от Торакс /мъжа на сегашната кметица/ наистина много добър лекар. Иначе по поликлиниките е много чакане, независимо бебе ли, малко дете ли, щото всички дето чакат са с дечица. Както и да е, каза като се роди бебето, да й звънна да дойде да го види веднага, а след това като вземеме акта за раждане с ЕГН вече може да се запише като пациент, та така за мерки и теглилки ще я ползвам, а не дай боже за по-сериозни неща ще търся отново други варианти най-вероятно, че здравната каса и въобще здравната реформа в БГ не са най-доброто попадение.
Тони - ако кажеш утре или вдруги ден веднага тръгвам към Неделята, щото съм виновна като Каин и ме е срам да се обадя, обещавам персонала да не ме изражда Mr. Green
Колибри - знам че си за Вторник Wink, ама си мислех че ви прибират от предния ден да не се откажете:lol:
Аз на прегледи за разкритие няма да ходя ,като усетя контракции през 5 минути, газ и направо на магарето Laughing, болниците ме разстройват.
Охо честит огромен бебок на Раоа - да е жив и здрав

# 392
Честито на Раоа, да е живо и здраво бебчето и да расте все така голямо    bouquet
Колибри, вярно, че ако искаш да излезнеш от магазина няма връщане назад  Wink
А за на Авент стерилизатора и аз имам същия, много съм доволна също  Peace
И голяма репетиция си имала, дано всичко е ок до вторник и да не ти се налага да се разхождаш напразно като мен  Peace
В тази връзка и аз искам да раждам вече, че много е тежко да седиш и очакваш постоянно събитието.
Лека вечер на всички

# 393
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА РАОА!

Милейди,добре дошла отново при нас!
Елица,стискам палци ако  тръгенш да раждаш всичко да мине по вода!

п.с.днес бяхме до Джъмбо с мъжа,не съм очарована-само китайска стока,тук таме нещо по добро!Почти половината магазин е пълен с играчки за Коледа,който ги има във всеки магазин за 1 лев!
Търсих за Митето,камизолки и килотки,но така и не намерих...купих само бодита!Нещо много е разхвърлен магазина,,,на няколко места имаше бодита за новородени и почти никакъв избор от цветове-почти всички в син нюанс!

и един ? към мамите-Митето днес е акал само веднъж,трябва ли да се притеснявам

Лека вечер от мен-тези който са все още 2в1,дано да се наспят тази вечери да са без болежки....а за мамите с бебета,пожелавам бебчетата да спят спокойно и те покрай тях!

# 394
  • Варна
Охо, имаме си бебче:
Честито голямо бебче на мама Раоа!
Малее, мацки одрънках две чашки домашно червено винце, ама така ми се ослади, че... Laughing Малко ме омота ама съм супер, и си викам ако взема да раждам леко пийнала как ли ще се справя Mr. Green Mr. Green

# 395
Хи хи, адашке как може да се справиш-с усмивка и добро настроение Mr. Green

Честито голямо бебче на Паоа!

Елица, на мен също миналата седмица ми казаха контракции на 3 мин., ниско разположено бебе, заело идеална позиция за раждане и т.н.Трябвало да устискам до 37-ма седмица и аз едва ли не реших, че до няколко дни ще съм родила.Следващата седмица на записа пак контракции, но са БЕЗболезнени, което ще рече подготвителни.Стягане на корема, усещане че е на топка и толкова.Определено не съм се разраждала. Whistling
Когато са готови бебчетата ще си покажат PeaceТо тръгне ли си връщане няма.

# 396
Хей ЧЕСТИТО БЕБЕ РЕКОРДЬОР ПО КГ. НА МАМА РАОА, да ви е живо и здраво момчето и много да ви слуша и радва!!!
Тонибони и Елфче, много ви благодаря за отговорите, аз така или инъче към 12то ДКЦ съм се ориентирала, защото живея съвсем близо, пък да видиме кой ще е педиатъра, защото с когото и да говоря всеки казва че си има някъде по някой доктор, а този по каса е само за мерки и теглилки и имунизации, така че май няма значение, а ако вземете да ходите по кафета свиркайте, ще дойда с вас, поне на финала да се видиме:)))

Лека нощ на всички и сладки и дълбоки сънища!

# 397
 smile3509Туко-що качих няколко снимки на Митето в албума!

Всички бебенца  в албума са толкова сладки,да са ни живи и здрави,и да ни радват!Да ни слушат,ама и ние да ги слушаме

Хайде пак ,лека вечер от мен Hug

# 398
  • Горна Оряховица
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА РАОА.
Мами преди да легна да задам един въпрос - взехте ли биберон залъгалка за бебето- какъв поточно силикон или каучук и т.н. newsm78
Според вас имали смисъл от такава покупка?

# 399
  • Варна
Аз не съм взела още, но ще го направя скоро. С каката той ми беше спасение да се освободи от гърдата ми поне за минута, точно си ползваше зърното ми като биберон, и спи. Иначе гледах възможно по натам да й го дам, но изтърпях две седмици и й го дадох.
Имах и силиконов и каучуков, в началото бяхме на силиконов, скосен Hug

# 400
  • София
Привет,
минавам дамо да се отчета 2 в 1, утре ще чета какво е изписано за един ден Stop
Днес бях на преглед, с бебка всичко е ок.
Прегръдки на всички Hug

# 401
  • София
Хи хи, адашке как може да се справиш-с усмивка и добро настроение Mr. Green

Честито голямо бебче на Паоа!

Елица, на мен също миналата седмица ми казаха контракции на 3 мин., ниско разположено бебе, заело идеална позиция за раждане и т.н.Трябвало да устискам до 37-ма седмица и аз едва ли не реших, че до няколко дни ще съм родила.Следващата седмица на записа пак контракции, но са БЕЗболезнени, което ще рече подготвителни.Стягане на корема, усещане че е на топка и толкова.Определено не съм се разраждала. Whistling
Когато са готови бебчетата ще си покажат PeaceТо тръгне ли си връщане няма.
Благодаря ти Rumito.Е, то дали ще е сега или след няколко дни-все тая.Аз се бях ошашкала повече от факта, че не усещам контракциите.Мислех си, че аз нещо не съм наред Rolling Eyes
Иначе на мен продължава да си ми тече от време на време от розовата слуз (част от тапата било-нищоо особено каза док)
Честит малък/голям юнак на мама РАОА.Жив и здрав, много да слушка и папка.
S

She_R, много забавно.Представяш ли си наистина каква картинка ще си  Joy
За стерилизирането и аз да се отчета-една приятелка ми даде на Bertoni за микровълнова.Разглобявам на съставни части подреждам в стерилизатора, наливам водичка на дъното и бутам в микрото на мах. мощност(моята е 900W) за 5-10 мин.
mimko1 да ти кайа честно и аз много се чудих за тая биба.Да давам ли, да не давам ли, кога да започна....За всеки случай си взех една силиконова на chicco e същата като тази тук:
http://www.healthzone.gr/image.php?object_type=detailed&imag … &window=popup
ТЕ бебетата сами си показвали дали да им се дава биберон или не.Аз лично предпочетох силикона.Някак си по-чист ми се струва.Тоя жълт каучук, нещо не ме кефи.
ЛЕка нощ от мен!

# 402
Добро утро, мами  Simple Smile
Първо кафенцето...

Да е жив и здрав големия малък бебок на мама РАОА   bouquet
katrin_bb, Митето голям сладур, пу пу  Wink
Стискам палци на всички с наченки на започващо раждане  Grinning Praynig

Гледам разговорили сте се за педита...аз забравих да кажа, че в четвъртък ходих да се запозная с нашето педи и да се разберем по основните неща преди събитието...наистина май се оказва, че педитата си работят с определено ДжиПи и един вид си длъжен да запишеш беба при определен ЛЛ...хамава работа  newsm78

Отивам да спретна закуска...а може и кафенце даже да пия... Хубав ден на всички   bouquet

# 403
  • Варна
Добро утро!
Честито на Раоа, да е живо и здраво бебчето!

Вече може да се обяви класация за по-по-най голямо бебе Simple Smile

# 404
Добро Утро и от мен. Mayanka мерси за ободряващата закуска. На мен хем ми стърже вече корема, хем нищо не ми се яде. ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ПАОА! На бибите съм голям фен, спасили са ми много безсънни нощи, но Кристиан много ги обичаше, има бебенца, които не ги долюбват. Да не говорим че предпочитам хиляди пъти биба в устата пред непрекъснато смучене на пръсти, което много по-трудно се отказва после. И обратно на твърдението, че трудно се маха бибата, ние сме типичен пример, че като си дойде момента просто сам я отказа без да полагам грам усилие  Peace Сега пак съм си купила и пак ще давам. La Fee озаптявам се да ти кажа вече  Grinning не че постоянно не се същам за още нещо да поизчистя, ама стига толкова, цял месец го влача това пролетно почистване  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт