Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 26 897
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честити малки беборани на мама ОСКА и мама СЪНИФЛО,  smile3525 smile3525 smile3525
Да са ви живи и здрави, да растат обичани и щастливи, а на мамите-бързо възстановяване!

Ета, и аз съм без гащи в твоя чест  Grinning, дано да има ефект и нека жсичко мине като по вода!
Колибри имаш поне 4 стиснати палци от мен (имам само 2 на ръцете и 2 на краката)!
Алба_а не се притеснявай.Аз бях точно в тжоето състояние миналата седмица в петък, когато отидох в ТК и докато слушахме тонове, апарата отчете контракции на 2 мин, които аз обаче не усещах и грам.Ошашках се да не нещо да ми е безчувствено и като дойде времето , да изтърва момента и дане се справя добре при раждането.ДОк каза, че имам 1.5 см.разкритие и да бягам да се разхождам, тъй като до вечерта сигурно съм щяла да родя.
Е, вече колко дни минаха-не съм се разраждала.
За тези няколко дни се промениха 2 неща:
1.ИЗтичащата ми слуз [(подобие на бяло течение, което било в същност тапа) промени цвета си от безцветен на розов;
2.От снощи започнах да получавам доста начесто болки ниско долу в корема като менструални.
Днес бях на ЖК и исках док да ме види дали не ми се е увеличило разкритието.НА него хич не му беше до това се опита да ме разкара, като ми каза, "...ами то ще си го усетиш, да не мислиш, че тъй лесно се ражда, ти ще разбереш като му дойде времето..." и тем подобни.След като не го оставих (все пак това му е работата), ми каза с неохота-2 см.
Аз лично се притеснявам, защото нито знам какво е контракция, нито нищо.Споделих му за болките, които имам ниско долу и го попитах дали да разчитам това като контракция, а той, нещастника, ми заяви:"аз незнам какво е контракция, ама трябва да ти стане твърд корема и да се събере а топка"КАзах му, че нищо, че е мъж, той трябва много по добре от мен да знае какво представляват контракциите, тъв като го е чел в дебелите книги, които са го направили гоктор и тожа е част от знанията, които се изискват за професията, която в момента му носи хляба...".Абе много ме изнерви.Идваше ми да го  #2gunfire, ама нямах под ръка.
Че така де Моля и аз за съвет как да разпозная, че дадена болка е контракция, за да започна да я засичам и да тичам в болницата ако е изпълнено правилото:"1 на 5 мин".
А, Удис, тук съм си още и жсе така 2в1. докато си пиша фермана.....
И да не забрава да честитя на всички именници.

# 601
tamarisk, блузката е много нежна, вие от сайта директно ли поръчвате?

Marleen, гледам си от София, вчера ги взехме от магазина на Unique срещу Мола на Стамболийски. Сега там има промоция и ги продават с 30% намаление от цената в този сайт, от който ви пуснах снимките. Има много хубави дрешки и за момченца, и за момиченца на супер качество и прилични цени! Ако имаш път, отиди да разгледаш!
ето и линк към сайта на магазина: http://www.uniquebg.com/?go=catalog&p=products&collectio … amp;categoryId=44

ЧЕСТИТИ МАЛКИ ПАКОСТНИЦИ НА ОСКА И СЪНИФЛО! ДА ПАПКАТ МНОГО, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ДА СТАНАТ СИЛНИ МЪЖЕ!

# 602
Хаха.. гледайки клипчета в нета по повод раждането, попаднах на едно и в един момент много се разсмях. Представям си с моя коледен термин акушерката или докторката ми да е в такъв вид:  Joy Joy Joy

Ако се случи да е тогава, и ако не забравя, ще й занеса една шапка да си я сложи докато напъвам  hahaha hahaha

# 603
Здравейте,
тук - 2в1  Laughing

Честито бебенце на Оска, да е жив и здрав малкия Емо, а на мама бързо възстановяване.

Честито и на sunnyflo, да й е жив и здрав малкия Боян
, аз от няколко дни все си мисля за нея и все забравям да питам и явно съм била права

# 604
  • София
Момичета, добавете ме моля и мен на 1-ва стр.
25г., София, момченце, термин 17.12, бременност 1-ва, Шейново, нормално.
МЕрси!
Момичета, искам да благодаря, че сте ме добавили към декемврийския отбор Юначки  Laughing.Мога ли да помоля за лека корекцийка-термина ми е 17, а на 7-ми.
То не че е болка за умиране, ама ей тъй да му се накефя.Пък знае ли човек.Може пък 7-ми да е моят ден.Е, като дойде ще видим.

# 605
Честити бебчета на Bobby_Alex, Sunnyflo, Paoa, Pebs и Oska !!!  bouquet

# 606
Здравейте, мацки.
Преди малко се чух с Boby_Alex. Още е в болницата, прикована на системи и с адско главоболие. Утре би трябвало да ги изпишат вече. Апелира към всички да не рискуват със спиналната упойка. Нейното се случвало много рядко, но се случва.
В този момент се благодаря, че моята упойка ще е пълна.
ета, да разбирам, че си на финалната права вече, а? Май и утре ще си ходим цял ден без гащи.  Mr. Green

# 607
udis5  аз го пиех нитримаг  до края на 8,не че преди това много стрикно съм го пила но така ми каза доки,не усещам разлика каточели  с него или без него поне засега.

етка  браво на теб значи си на финала Grinning

# 608
  • Варна
Момичета, добавете ме моля и мен на 1-ва стр.
25г., София, момченце, термин 17.12, бременност 1-ва, Шейново, нормално.
МЕрси!
Момичета, искам да благодаря, че сте ме добавили към декемврийския отбор Юначки  Laughing.Мога ли да помоля за лека корекцийка-термина ми е 17, а на 7-ми.
То не че е болка за умиране, ама ей тъй да му се накефя.Пък знае ли човек.Може пък 7-ми да е моят ден.Е, като дойде ще видим.
редактирах те, Джема мисля те добавя, така, че тя те ориса да родиш на 7 Grinning

# 609
  • София
tamarisk, мерси за инфото, ще огледам по-обстойно Peace

Choosy , ама в София няма алтернатива пълна или спинална, режат с втория вид и това е Confused

# 610
Момичета, нямаше ме няколко дни, защото бях в болница и днес ме изписаха и току що milena 1976 ме зарадва с чудесната новина, че днес в 13.32  е родила Михаил 3.140, 53 см.! Да е жив и здрав малкия Мишо и много щастие да им носи! Честито и на всички майчета, които вече се срещнаха с бебчетата си!

# 611
  • Варна
Ета, радвам се че му се вижда края вече. Надявам се после да споделиш с какво те омагьосаха докторите Laughing

udis5 и аз пиех Нутри-маг до края на осмия месец и сега го спях.

Darlin` много забавна снимка Laughing

Дано Boby_Alex се оправя бързо и скоро да ги изпишат. Ех, то тия упойки. Всяка си има предимства и недостатъци...

Хоп още един мъж се е появил на бял свят:
Честито момченце на Миленка!! Да е много здраво и игриво бебче!!

# 612
Благодаря ви за стиснатите палчета!

Май ще успях да устискам и днешния ден... макар и да има още време, но засега е спокойно положението.

На всички очакващи тези дни стискам 8 палчета - моите и на бебчо!  Hug Peace
Позитивно мислене и горе главата! Няма да се даваме баш на финала!  Peace

За упойката - също - мислете позитивно! Просто, каквото такова  - оставете се в ръцете на съдбата и докторята и правете каквото зависи от вас, по най-добрия начин, с усмивка на уста  - другото само ще се нареди!  Grinning Grinning Grinning
Бъдете смели, куражлийки и радостни!

Ета, с теб съм!  Hug

# 613
Честито на мама milena 1976   bouquet , да е жив и здрав малкия Мишо, много да папка и да слуша мама.

Колибри - ще устискаш, я още малко остана, стискам палци и чакаме добри новини.

Ета - вижда му се вече края, ще излезе малкото човече, няма да седи все там я.

# 614
Честито на мама milena 1976   bouquet , да е жив и здрав малкия Мишо, много да папка и да слуша мама.

Колибри - ще устискаш, я още малко остана, стискам палци и чакаме добри новини.

Ета - вижда му се вече края, ще излезе малкото човече, няма да седи все там я.

Аз съм, извинявам се, мнооого съм разсеяна  ooooh!

Хубава вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт