Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 26 901
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, тумбачета!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ОБИЧАНИ И КЪСМЕТЛИИ БЕБЧЕТАТА НА PEBS, PAOCA, OSKA И SUNYFLO!  bouquet Hug
Добре дошли и на новите майчета!
Ета, много си права за това с телефоните, то си е направо тероризъм. "Обаждам се да те проверя", какво ще ми проверяваш, като че ли няма да разберат като се роди бебето  Twisted Evil
Знам, че всички се вълнуват, ама нали е най-важното ние да сме спокойни?!
Аз довечера съм на запис на тоновете и преглед. Струва ми се, че ще имам разкритие - усещам бебето мн по-ниско. Някой беше писал, че ако цикълът е безболезнен, раждането минава по-леко. И на мен една акушерка ми го каза това в събота. Мн се надявам да е така  Praynig
 Hug за всички!

# 586
Уф, че съм  Embarassed,
от пожеланието ми нищо не се чете, съжалявам!
Желая на всички бебчета много здраве и щастливо детство!

# 587
Влизам и 2 бебета на хоризонта. А момчетата стават повече, дамите да се раздвижват, нещо се спотайват в коремчетата Simple Smile
Честит Емчо на мама oska  smile3525 и честит Боян на мама sunnyflo  smile3525 !

Етке днес определено имаш интересна лентичка, а аз ти пожелавам малкия палавник да се появи днес, баш на Андреевден. По този повод честит празник на всички именници!   bouquet

Аз да се отчета : Днес бях на тонове и ехо. За сега нещата вървят добре, води дотатъчно, че при мен и от край време в повече, плацента старичка, но не била хептен за изхвърляне, а Бебо се е изпънал на дясно и хич не мисли за слизане все още. Но мерихме главата и апарата измери 98мм  Shocked , което на мен ми се струва вече множко, ама д-ра каза, че може и апарата да е в грешка  Thinking и всъщност бебето да си е съвсем нормално, но в сряда ме викна на преглед (вагинелен  Sad , мн ми е гаден) за да ме види и евентуално да говорим нещо за раждането.

# 588
  • sofia
Здравейте Мами,   първо поздравите:

ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА ОСКА И СЪНИ! ДА СЛУШАТ И РАДВАТ МАЙКИТЕ СИ! ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

А сега да се отчета: Днес ме приеха на 5тия етаж в Майчин дом. Пуснаха ми всякакви изследвания и запис на тонове. Оказа се че имам доста регулярни контракции, които дори не усещам и 1см разкритие. За мое учудване всички бяха много любезни, макар че беше лудница. Другото което ми направи впечатление е че всичко изглеждаше скоро ремонтирано, свежо и чисто слънчево, дори приятно.

Малко се стреснах от тези контракции и разкритие, но го отдавам на вълнението от наближаващото събитие. Въпреки това си взех Но-шпа и лягам в удобна позиция - не искам изненади, ще издържа още 2 - 3 дни.

Радвам се че Миледи намери сили въпреки депресията да се включи, съгласна съм че колкото по-често е при нас и споделя проблемите по-бързо ще и мине. Исках само да я питам дали е взимала Арника след раждането и как и е подейсвала, ако някой друг има опит нека сподели.

Успешен ден на всички и по-малко стресови ситуации.

# 589
Честито бебче и на Sunnyflo!  newsm51

# 590
 Честити рожбички на  Pebs, Paoa, Oska И Sunyflo!!!  bouquet HugМного щастие да ви даряват и много да ви слушкат!
 Късмет и на Колибри утре fingerscrossed стискам палци.

# 591
  • Варна
Някой беше писал, че ако цикълът е безболезнен, раждането минава по-леко. И на мен една акушерка ми го каза това в събота. Мн се надявам да е така  Praynig
дрън, дрън, не слушай много такива работи, при всеки е супер индивидуално. Просто отиди с нагласата, че боли и не е лесно, така е по- добре, ако се настроиш обратно. 

# 592
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА ОСКА И МАМА СЪНИ, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО ДА ГИ РАДВАТ!!!

# 593
Честито на ОСКА и на СЪНИФЛО, да са ви живи и здрави момчетата, много да ви сулшкат, хубавко да папкат и щастливи да растат, а на вас милички бързо възстановяване!!!!!!!!

Катрин стискам палци и вярвам че всичко ще е ОК!

Етка успех на прегледа и дай Боже безпроблемно!!!

Късмет и успех на всички нуждаещи се!!!!!!!!

# 594
Хелоу  Laughing

не съм писала отдавна и с риск да изпусна някое майче, няма да изреждам поименно. Желая на всички сладки бебенца, появили се на белия свят в последно време, да са здравички, силнички и послушни. На майките им бързо възстановяване и привикване към бебешките нужди и режим  Hugо

При нас нищо ново. Цъкам си финалните документи и бумащини около секциото, подготвям се психически и така. Малчо в четвъртък беше къде 3 килца, нагъзен седалищно, заел екзотична изкълчена поза. Тази седмица ще ми излезат кръвни, урина, микробиология и пр., та се надявам всичко да е в норма. Иначе ни мога да спя, ни да лежа, ни да седя. Болят ме кръст, гъз, ребра  Crazy по цяла нощ блея в тавана. Правиха ми и фотосесия и си чакам с нетърпение снимките. Ами това е.

angel4eto^^ , на моя младеж главата е 94мм, пък я ме виж в колко ранна седмица съм още  Crazy

# 595
She R, относно болката, не казвам, че е така, защото не знам. За първи път ще ми е. Съгласна съм, че всичко е до нагласа и психическа настойка. Смятам, че е естественото раждане е най-доброто и за бебето, и аз майката, така че приемам болката като нещо нармално, което трябва да изтърпя, за да се срещнем с нашето бебенце. Иначе приказки и разкази много. Аз лично предпочитам да мисля, че ще ми е леко, отколкото да вярвам на думите, че без упойка няма да се справя.

# 596
Честито бебче и на sunyflo!   bouquet

Завърнах се, доволна и ухилена, стиснахме си ръцете, имаме сделка!  Grinning Нямаше много нужда да моля, слава Богу! С напълно изгладена шийка съм и 2-3 санта разкритие, ама явно тъй мога да я откарам... до януари  Mr. Green
Няма да споделям повече подробности, че все пак с индуцирането никога не се знае кога и какво. Работата се пече, ще се чуе  Wink

Иначе готованко е много добре, д-ра каза да не го мисля. Води си има, свежа плацента все още дори. Заради психическото здраве на майка му обаче ще го побутнем малко да излаза  Simple Smile

До преди малко бях крива, нервна, ревлива... Никой не исках да видя или да ми говори. Тъй ми светна вече! Както каза evil, излязох от кабинета на кючеци  Laughing
Благодаря за палците и съчувствието, определено помогнаха!   bouquet

# 597
  • Варна
Хей мацки затихнахте доста, рано сутрин сте доста активни, сигурно сте полегнали   smile3524
Аз изчистих навсякъде, доприготвих си багажа за болницата, но то стана един сак ooooh!, леле мале, ще се изнасям ли какво, много голям бе, предния път къде къде по-малък беше, а не слагах уж много излишни неща Rolling Eyes
Разходихме се с щерката, приключих и с идеята "коледна украса", но нещо ме позаболя шкембето,  точно в средата, по-точно силен сърбеж отвътре newsm78, много странно чувство, и това не бях изпитвала вече да.Ще има ли други бебоци днес, и дали ще е само мъжка компанията на Андреев ден? Grinning

# 598
Честити синове на Оска и Сънифло!Да са здрави и щастливи!

Аз отивам на запис след малко.Два дни моя Чопърчо мноооого вяло мърда и нещо се бях притеснила ConfusedДнес си ме ритка вече както той си знае-силно и отчетливо, та се поуспокоих Simple SmileКонтракции хич не усещам, сега ще видиме на записа каква е хавата.
До после, майчета! Hug

# 599
Здравейте . Честито на всички мами с новородени бебенца. Да са живи и здрви и много да слушкат.
Елица се позагуби от извстно време, а споменаваше за разни работи-може би има изненадка Heart Eyes
Исках да попитам онези от вас които са пили магнерот последните месеци-кога го спряхте и по принцип колко време след това още би трябвало да има от него насложен в организма. Аз по съвет на доктора го спях преди няколко дни и като чели и контракциите ми отшумяха с него. Докато го пиех осезаемо усещах втърдявания на корема, а сега нито болки,нито контракции - нищо , пълно затишие , а все пак се настройвам вече за финалните метри newsm78 . Виждам че при доста от момичетата се лее доста слуз...... Може би аз трябва да почакам.
Колибри , кураж за утре , всички ти стискаме палци-дано мине бързо лесно и безпроблемно. Желая ти само и единствено положителни емоции

Общи условия

Активация на акаунт