Тръпне майчино сърце, през ДЕКЕМВРИ ще съм с бебче в ръце!

• 26 912
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
ехееееееее ама то наистина много добре започна седмицата с бебевалеж,айде дано така да продължи Praynig

честито на СЪНИ  и меиниат младеж да са живи и здрави и бързо възтановяване  bouquet

# 571
  • Велико Търново
Честити момченца на Оска и Sunnyflo! Да да живи и здрави и много щастливи!

Katrin_bb стискам палци за Митака, дано всичко е наред!

Lassi добре дошла и очакваме включване скоро от теб!

# 572
Аз съм мъжът на Оска.
Тази сутрин в 7:55 чрез секцио се роди сина ни Емил. 50 см. 3 кг. тя е добре пожелавам Ви на всички много здраве и щастливо раждане

# 573
Честито и от мен на мама Оска и Сънифло smile3525 smile3525 smile3525
Да са ви здрави юнаците Емо и Боян, много, много да ви радват Hug

# 574
  • София
Добро утро и от мен - и мен ме събудиха добрите новини - или по-скоро Оска Mr. Green Голяма работа е тая мацка - още не е родила и от упойка излезла и вече звъни по телефоните и още повече не за нея да каже , а за Сънифло, че и било грях на душата че не могла да пише новините Heart Eyes
Да са живи и здрави и двете и двата бебока също - само хубави неща оттук нататък Hug  bouquet
Стискам палци и на малкия Митко на Катрин Praynig
Евилка - мерси за закуската - ако ще е на късмет цял ден ще караме без гащи Mr. Green
Ласи - чакам снимките - и добре дошла още веднъж, ама въобще вече не завиждам благородно, ами само първото Sad

# 575
Брей, че ден! Събужда ме страхотен мъжки глас на непознат по телефона с хубава новина, ставам - слънце пече, влизам във форума - две бебета се родили Peace Тцтцтцт... да не са последните за деня (това намек към ета Wink )

Честит Емил на Оска и Боян на Съни!!! Големи мъже да отгледате и хубави снахи да ви докарат!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet

Връщам се да ви чета, че доста се изписали тая сутрин...

# 576
  • Варна
И пак момче Grinning
Честит бебе Боян на мама Сънифло! Много здраве и щастие на цялото семейство желая!!!

От бебета не мога да изляза, хей мацки, малко почивка и следобед с нова сила Hug

# 577
  • Варна
Явно днес започва мъжка седмица, една приятелка също е родила тази
сутрин в 9ч. голямо момче, 4600гр., 53 см. айде хаирлия де е ...
да й е жив и здрав юнака.

# 578
Честит Боян на Съни!!! Живко - здравко!

Много ми харесва името!!  Peace

# 579
  • Варна
Здравейте милички!!

Хоп още две момченца в отбора....

Честито на щастливите майки Оска и Сънифло! Да са им много здрави и послушни синчетата.
На майчетата пожелавам бързо възстановяване и скоро да са пак сред нас!!!

Честито и на всички именници днес!!

Хубаво започва седмицата, но мисля че нас ни очаква и такъв месец!! Така че успех на всички....Ета, Колибри и на всички очакващи тия дни събитето!!

# 580
Здравейте  Hug
Честито на мама Оска и Сънифло за малките момчета, живи и здрави скоро вкъщи    bouquet  bouquet  bouquet
Като гледам кг на Емил са си в нормите на определеното, че нали една мама е написала че бил 3.500 а бащата на Емо е написал 3 кг  Peace
Ета, стискам палци десетия месец скоро да свърши  Hug
Колибри късмет и на теб за утре  Peace
Аз от днес съм без хапчета да видим, почвам да се епилирам след малко и да приготвя на каката дрехите за утре, че ще ги снимат за календари в градината  Simple Smile
Лек ден

# 581
Честити бебчета на Bobby_Alex, Sunnyflo, Paoa, Pebs и Oska !!! Да са Ви живи, здрави, щастливи, малко палави и много да Ви радват  smile3525 
Честито и на празнуващите днес !!!

Ние вчера направихме първата си разходка навън. Вече имаме доста снимки, но незнам как точно да ги кача тук  Embarassed Ако става с парола може ли някой да ми я даде и да ми помогне мъничко  Rolling Eyes Предварително благодаря !

# 582
  • София
Krasoni бебчето на Оска е 3500, а таткото не е в кондиция явно, но на него му е простено - нали е мъж Mr. Green
Изненадващото е, че все я подготвяха за малко бебе, та сега е леко учудена, даже ми каза на ехограф вяра нямай никаква, ама аз предпочитам да имам, че иначе дупе да ми е яко Grinning

# 583
Sunnyflo да ти е жив и здрав малкия Боян!

Сутринта как се изплаших Crazy Докато си седях на компютъра и усещам леко подмокряне в/у ежедневката (а то ми се пишкаше, ама нали да прочета всичко каквото сте написали Wink )  та набързо влезнах да се обезкосмя, пуснах една пералня с чаршафчетата на бебето и така... е вече всичко е спокойно Party

# 584
Krasoni бебчето на Оска е 3500, а таткото не е в кондиция явно, но на него му е простено - нали е мъж Mr. Green
Изненадващото е, че все я подготвяха за малко бебе, та сега е леко учудена, даже ми каза на ехограф вяра нямай никаква, ама аз предпочитам да имам, че иначе дупе да ми е яко Grinning
Е сега вече знам кое е точното тегло  Wink
Да видим и мойто човече колко кг ще е след като и на мен ми казаха преди 1 седмица че е около 3 кг  Crazy
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт