Някой поръчвал ли е от Мебели Виденов?

• 264 459
  • 805
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
В Пловдив откриха ли вече магазин? newsm78

# 61
Благодаря ви  Hug

# 62
  • Бургас
Здравейте,имам доста неща от тази фирма и съм много доволна.Детската ми е изцяло тяхна,портмантото ми ,сега съм си поръчала и кухненско.По това време на годината имат и промоции. newsm51

# 63
  • София
Здравейте, нашият диван пристигна в събота. Много сме доволни , спи се много удобно и е доста широк.

# 64
  • В полето, под тепето.
В Пловдив откриха ли вече магазин? newsm78
Да, адреса е в сайта им.

За диваните разбрах, че не могат да променят размерите.  Sad
Някой поръчвал ли е секция от тях- интересува ме дали правят други размери и т.н.  или само от посочмените в сайта им. newsm78

# 65
Здравейте, снимичици няма още, защото спалнята ни е още на замаска, но когато е готова задължително ще снимам Simple Smile

# 66
За диваните разбрах, че не могат да променят размерите.  Sad
Някой поръчвал ли е секция от тях- интересува ме дали правят други размери и т.н.  или само от посочмените в сайта им. newsm78

Не съм поръчвала нищо, но миналия месец много подробно проучих нещата. Още даже не бяха отворили магазина в Пловдив. Писах им email точно, за да разбера има ли начин, дори срещу съответното заплащане, да се направи промяна в размера. Мен конкретно ме интересуваше един от промоционалните им спални комплекти. Но ми отговориха, че не изработват по индивидуални размери.

Поне за спалните явно е така. Но ако искаш можеш да попиташ конкретно за секциите дали пак така стоят нещата.

Между другото ако им пишеш на email-а в сайта им, отговарят максимум до 2 дни. Дори се и обаждат по телефона, з ада ти разяснят.

Имат удивителни цени, но точно заради това, че няма индивидуални поръчки, се отказах от тях.

# 67
Момичета, вчера поръчахме доста неща от Виденов - спален комплект с надстройка за гардероб и повдигащ механизъм за леглото, холни секция и масичка, портманто. Поръчах по телефона, предплатихме около 20% и сега чакаме Simple Smile Дадоха ни срок за изпълнение 1 месец, т.е. 15 март. Ще докладвам веднага, щом пристигнат мебелите  Peace

# 68
  • Пловдив
И снимки, и снимки ще чакаме!  Mr. Green

# 69
Разбира се, задължително  Mr. Green

# 70
И ние май ще поръчаме спалня тези дни от там,че на всякъде цените са...  ooooh!  .От дивана сме доволни,вечер се опъваме всички (мъж ми, малкия и аз с корема Laughing) на него да гледаме тв.
Anitka, би ли казала на какъв матрак сте се спряли за тази спалня ,с повдигащ механизъм трябва да е еднолицев с твърда основа ,нали???
Аз искам латексов,защото на такъв съм свикнала, но то май неможе, а пък с прожини категорично неискам. Исега се чудя какъвда е??? Ако има и други с такива спални с мехънизам,моля споделете.

# 71
Още не сме мислили за матрака, по - нататък ще го купуваме, така че не мога да ти кажа какъв трябва да е. Но веднага, щом имам някаква яснота, ще споделя  Peace

# 72
Julai4o , мисля че не е задължително да е еднолицев матракът, ако си сложите и подматрачна скара, на която да е захванат амортисьора за повдигане. Питайте консултанта в магазина.
Иначе на Нани имат май някакъв еднолицев матрак, който е без пружини.

# 73
  • Plovdiv
ние си поръчахме гардароб, но още не е достовен в пловдив. цените им са мн добри ще видим качеството  Laughing

# 74
Дивана който си купихме от тях е добър,нямам забележки,но спалнята която ми докара преди няколко дни.....Има надраскани части и липсват част от материалите с които да си сглобим сами нещата.Даже и гърба на гардероба са забравилида ни донесът...Обадихме се и казаха ако не я харесваме да им я върнем,сега обмисляме какво да правим...Изработката им е тип "полска мебел" спестявали са от кантове,от плоскостите не са 18 мм а 16...абе пародия,то вероятно и за това са на такива цени тези промоционали неща..

Общи условия

Активация на акаунт