Някой поръчвал ли е от Мебели Виденов?

• 264 462
  • 805
  •   1
Отговори
# 75
Това за спалнята  хич не ми звучи добре ooooh!, ние преди няколко дни поръчахме рамката за спалнята,амортисьори и четирикрилния гардероб. Гардероба не ме притеснява ,ако е от по-тънки плоскости ,но за спалнята. Въобще не знаех,че може да има по-тънки плоскости от 18мм и не съм и питала какви ще са плоскостите, лошо ... То сигурно ще се разклати за една година ooooh!
desperation ,а какви са ви амортисьорите, миж ми пита и са казали газови, ама дали са хубави..??? Поне миже да се връща ако не си доволен,все пак.

# 76
julai4o, амортисьорите са газови,но тъй като ние имаме познат който цял живот спални сглобява каза,че нямало да издържат матрака (били слаби) препоръча ни да идем да ни ги сменят...а за гардероба не,че да те отчайвам,но и нашия е с 4 крила и отгоре има надстроика и пак се клати...стягахме го как ли не,сега се надявам само ,че като го натъпча с дрехи ще се оправи...

# 77
julai4o, амортисьорите са газови,но тъй като ние имаме познат който цял живот спални сглобява каза,че нямало да издържат матрака (били слаби) препоръча ни да идем да ни ги сменят...а за гардероба не,че да те отчайвам,но и нашия е с 4 крила и отгоре има надстроика и пак се клати...стягахме го как ли не,сега се надявам само ,че като го натъпча с дрехи ще се оправи...
ooooh! ooooh! ooooh!
мъж ми има да ми пили на главата, че аз настоявах да не сме със старите мебели на свеки ,а да си вземем нови, а то тези се оказват явно пълен боклук ooooh! ooooh! ooooh!, Сега се чудя дали да се откажем и да си вземем капарото newsm78

# 78
 Следя доста тази тема, тъй като имам интерес към мебели "Виденов". Гледал съм няколко спални на мои клиенти правени от тях. Значи всеобщото мнение е, че "Виденов" имат много добро отношение към клиента, но човек би трябвало да може да си направи елементарната сметка, че за тези цени, които предлагат, няма как да се гони качество. Сега гледам някаква спалня "Вяра" в техния сайт, която е за 479 лв. Не знам как ги правят там цените. Или има някаква уловка и накрая ти начисляват още суми или тази цена е просто нереално ниска, което означава, че е китайска стока с изключително ниско качество. Това ако е добре изпипана спалня, само материалите ще струват два пъти повече.

# 79
А според мен просто са взели по-голяма отстъпка за някои цветове, разкроили са едни и същи рамери и затова излизат евтино нещата. Вижте, че те дори не приемат индивидуални поръчки. И се казва, че тези цени важат за точно тези най-много два цвята и точно тези размери.

Що се отнася до материалите доколкото аз зная повечето български производители работят с ПДЧ-та и МДФ-и на 5-6 производителя - Кроношпан България, Габровница, ЕГГЕР, Интершпан Унгария, Бучина, Водего. Като основно обаче масово се работело с първите две. Така че лесно може да се разбере дали и колко пъти над тази цена на Виденов трябва да е материалът.  Wink Wink Wink

Някои скъпи мебели са скъпи, защото плащаш не толкова материал, космически различен от масовото,  колкото за името.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 13:09 от Stefka.k

# 80
Според мен няма за какво да се оплаквате!За цена 400 лв за цяла спалня-легло,нощни шкафчета,гардероб,скрин и не знам си какво ......е то нереално звучи!!!!

Някои скъпи мебели са скъпи, защото плащаш не толкова материал, космически различен от масовото,  колкото за името.

вярно е това!,но има и изключения за които клиентите са на първо място и изискванията им!

За да поръчкам в една фирма мебелите си,първо искам да погледна неща ,които са правили.При ПДЧ гледам първо кантирането-не искам като докосна вратичката да ми реже пръстите ,заради спестен материал .А като ги гледах на Виденов -ами на места липсваше кант  ooooh! !

# 81
Така е, защото за да се достигат тези ниски цени, се пести от материали. Обкантването е едно от нещата, а другото са калпавите механизми.

Според мен няма за какво да се оплаквате!За цена 400 лв за цяла спалня-легло,нощни шкафчета,гардероб,скрин и не знам си какво ......е то нереално звучи!!!!

вярно е това!,но има и изключения за които клиентите са на първо място и изискванията им!

За да поръчкам в една фирма мебелите си,първо искам да погледна неща ,които са правили.При ПДЧ гледам първо кантирането-не искам като докосна вратичката да ми реже пръстите ,заради спестен материал .А като ги гледах на Виденов -ами на места липсваше кант  ooooh! !

# 82

То че липсва кант,липсва си....и е така направен,че като минеш да се закачиш за него и да го обелиш целия... Shocked добре,че имаме познат който ще го кантира като хората

# 83
Качеството им като на всички останали но поне не се набутваш 2000лв а с по малко.
Виденов - гр. Ямбол - там на всички мебелни цените им такива - Виденов, Амато, Йордан Мишев и др.

# 84
Aбсолютно съм съгласна с miraaa. Това с ценообразуването са относителни неща. Да, за калпавите механизми и сглобки съм съгласна. Но, че били другите мебели от материал, който самият той струвал в пъти повечер? Ха-ха..
Да, може би някое екзотично дърво от Индия?... Rolling Eyes Или ултрагузарско дърво от Италия?...  Rolling Eyes   Laughing

Аз съм почитател на boconcept мебелите. Може да не са от най-скъпите, ама търкалят и те едни маси дето без столовете са по 3000.  Wink Когато обаче ги видях на живо забелязах случайно, че едната маса е ударена (явно при транспорта). Стоеше си вдлъбнато, точно си ударена мебел.
Мисълта ми е... е, и какво като е от нАм-какво си дърво? Нищо.

Да не робуваме толкова на етикетчета, дами и господа. Отдавна всичко се прави в Китай. Само за кантовете и сглобките се съгласявам. Peace

# 85
Що се отнася до материалите доколкото аз зная повечето български производители работят с ПДЧ-та и МДФ-и на 5-6 производителя - Кроношпан България, Габровница, ЕГГЕР, Интершпан Унгария, Бучина, Водего. Като основно обаче масово се работело с първите две. Така че лесно може да се разбере дали и колко пъти над тази цена на Виденов трябва да е материалът.  Wink Wink Wink

правилно спомена ,че почти всички български  производители работят с не много качествни плоскости от ПДЧ-кроношпан и Габровница,но ако работят и и с  хубави машини и от тези материали     могат да се получат сполучливи мебели!Ако ножовете не са им качествени плоскостта ще е назъбена,или ако слагат тънък кант -ето лошо изработен    гардероб например.Да не говорим ,че  повечето слагат ментилив обков и това  допълнително отежнява !

# 86
Хора и аз съм се насочила към диванките и се колебая много между Ксения и Неви  newsm78 Искам нещо, което да се пере цялото, и калъфките и това на което се седи също, другото е кожа то може и с гъба. Това легло Неви изглежда много добре, защото става на легло, а Ксения става ли като легло - едно до друго да се премести?

# 87
  • София
Може ли да се поръча диван без кожа-само дамаска?

# 88
Може ли да се поръча диван без кожа-само дамаска?
аз ходих на място и питах,казаха че не може,но според мен не им се занимава просто

# 89
  • София
И аз много харесвам мебелите им, но за съжаление разбрах за тях след като си бях обзавела почти изцяло апатрамента Sad
Най- се ядосвам за дивана ми  ooooh! дадохме 1200 лева за него (да беше по поръчка с 3 табуретки но нищо кой знае какво)
Сега съм харесала шкафовете им за обувки- много са красиви и на страшно ниски цени Wink Ще съм ви страшно благодарна ако някои ми каже къде се намира магазина им или ми даде точен адрес, понеже никъде не успях да открия координатите на магазина им в софия  Hug

Общи условия

Активация на акаунт