Така, като спестяваш репликата, не е тъпо въобще

А ти що говориш в колата по телефона, закони за вас няма ли, ааа-ма-ха
Това, дето Бадемов цвят я попитали дали е Иван, ми е фаворит до момента

Това, в комплект с изпотяването на очилата е могло да доведе до неприятни последици спрямо пациентката (не че е за съчувствие 

Например веднъж бяхме в супермаркета, пазаруваме заедно, заедно се нареждаме на касата. Момчето на касата - гей та дрънка. То не беше едно оглеждане, отгоре до долу, особено в някои части... едно любезно и мазно приказване... и все му говореше "ти" това, "ти" онова, все едно аз не съществувам. Аз обаче стоя и го гледам полу-навъсено, полу-хилейки се. Той като ме забеляза, закова поглед в мен за няколко секунди, просветна му, и като почна да заеква и да изпуска продукти по плота
И после едно "ВИЕ какво ще готвите сега с тия продукти", "как искате да ВИ го опаковам това", веднага пусна множественото число и все в мен гледаше... Накрая ми подаде някакво купонче със снимка на кученце, и ми вика "имате ли си кученце? Ето ви купонче за намаление на кучешка храна. Такава хубава двойка, много би ви отивало едно кученце"... Като погледнах купончето - то за тоалетна хартия, кученцето само за украса идваше. Горкия човек, май вдън земята беше потънал и така се престара, та чак смешен стана. Мъжа ми така и не разбра, блейката, после умря от смях като му разказах.