Как се запознахте с мъжа си?

• 10 336
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
  • Paris, France
Не си губи времето и не излизай с мъже, които се интересуват от тебе, но са в позиция на слабост : живеят с родителите си, живеят У родителите си, самотници са, самотни татковци с деца при тях ( то тва са си майки Mr. Green), бачкащи за насъщния, женени с болна или умираща жена (да, и такива има и им се иска), до шията в дългове итн. От такива очила и поправен бойлер няма да видиш.
Това ми прозвуча доста грубо.Да,няма да видиш очила за 300лв,но ще видиш нещо друго.
- ми тя за очила и бойлер пита. И какво е другото? Разходки с опиканата от дечурлигата таратайка, обяд у баба му за нейна сметка, посещение на музей?

# 46
Работехме вече няколко месеца заедно в едно министерство, но не се познавахме - просто работата ни до онзи момент нямаше допирни точки и само си кимахме безучастно по коридорите.
Един ден се наложи да изкараме 6 ч. заедно, ходейки няколко пъти до МВнР - т.е. аз имах работа там, покрай едни документи, а шофьорите ни бяха заети и нямаше кой да ме вози. Връщаха ме 4 пъти за допълнителни неща и така си откарахме в обиколки в задръстването и в разговори. Оказа се, че си говорим много приятно и усетихме невероятна тръпка. На последното връщане от МВнР към нашето министерство, започнахме да се подпитваме кой какво ще прави вечерта /петък вечер беше, все пак/, но той не събра смелост да ме покани. Ядосана, на тръгване дори не го поздравих /разминахме се на бариерата пред сградата, когато свърши работното време/ и той просто ме догони, за да ми предложи среща /преди това, последния половин час от деня, все си намираше работа на моя етаж и се въртеше плахо наоколо/. Вечерта бяхме на първа среща, която продължи целия уикенд, а след седмица заживяхме заедно. Само след 5 месеца се сгодихме и 10 месеца след въпросните обиколки се оженихме и вече навъртяхме не-малко годинки заедно...

# 47
Не си губи времето и не излизай с мъже, които се интересуват от тебе, но са в позиция на слабост : живеят с родителите си, живеят У родителите си, самотници са, самотни татковци с деца при тях ( то тва са си майки Mr. Green), бачкащи за насъщния, женени с болна или умираща жена (да, и такива има и им се иска), до шията в дългове итн. От такива очила и поправен бойлер няма да видиш.
Това ми прозвуча доста грубо.Да,няма да видиш очила за 300лв,но ще видиш нещо друго.
- ми тя за очила и бойлер пита. И какво е другото? Разходки с опиканата от дечурлигата таратайка, обяд у баба му за нейна сметка, посещение на музей?

позиция на слабост : -интересно кое е проява на сила  Rolling Eyes
живеят с родителите си, -наеми си квартира в сф,работи и си я плащай
живеят У родителите си, -наеми си квартира в сф,работи и си я плащай
самотници са, -какво разбираш под самотници?
самотни татковци с деца при тях ( то тва са си майки Mr. Green), -да си изхвърлят децата ли?
бачкащи за насъщния, -да си търсим такива дето не работят ли?А пари от небето?
женени с болна или умираща жена (да, и такива има и им се иска), -миии има и такива.Не ги оправдавам,но ги разбирам.
до шията в дългове итн. -покажи ми човек,който да няма поне един кредит.

# 48
  • Paris, France
позиция на слабост : -интересно кое е проява на сила  Rolling Eyes
- жените, общо казано (не се отнася за всички), търсим в мъжа сила, способност да се грижи за нас, да ни защитава. Естествено е млад, здрав, прав и корав  Mr. Green, елегантен, добре облечен, разполагащ със средства мъж да е по-способен на това.

Цитат
живеят с родителите си, -наеми си квартира в сф,работи и си я плащай
живеят У родителите си, -наеми си квартира в сф,работи и си я плащай
- не разбрах що трябва да ходя чак в София, да работя, да си наемам квартира, да я плащам  newsm78. Аз от 25 години не живея с родителите си, от 20 не живея у тях.

Цитат
самотници са, -какво разбираш под самотници?
- хората, мъже и жени, търсят партньор, който да е на същото ниво на популярност като тях. Самотникът, ако е такъв по избор, едва ли ще тръгне да полага усилия (поправя бойлери и купува очила Laughing) за да е с някого. Ако Самотен, защото е отхвърлен, обикновено и да иска, не е в състояние да направи кой знае какво за една жена (което е поставено като условие от питащата).

Цитат
самотни татковци с деца при тях ( то тва са си майки Mr. Green), -да си изхвърлят децата ли?
- не, да си ги гледат, но за съжаление поради заетостта с децата и финансовата тежест рядко има интерес към тях. Някак си е странно с очила от 300 лева да седнеш в парка до омазан в пюрета и сменящ памперси татко. Докато вечерта им наготви, изкъпе ги и ги приспи и току виж заспал и той. Пък и кой ще ги гледа ако излизат по дискотеки? Виждала съм такива, повярвай ми, нямат успех с жените!

Цитат
бачкащи за насъщния, -да си търсим такива дето не работят ли?А пари от небето?
- важен е крайния резултат, не колко работим. Ако е вложил в недвижимост и му капят от наеми, какво? Познавам много такива мъже. И не остават без жени, нищо че не работят. От работа богат се не става, става се гърбав, казваше прадядо ми, Бог да го прости.

Цитат
женени с болна или умираща жена (да, и такива има и им се иска), -миии има и такива.Не ги оправдавам,но ги разбирам.
- е, то и аз ги разбирам и дотам

Цитат
до шията в дългове итн. -покажи ми човек,който да няма поне един кредит.
- аз и майка ми. Една игла на кредит не сме купили. Преди да започна да следвам събирах пари 4 години. Така съм със всичко и ако спестяванията ми намаляват даже спирам да излизам и да си купувам очила и дрехи!

# 49
Невена, първо дадения мъж трябва да е имал бизнес, за да има какво да вложи в недвижимостите  Grinning Тоест все ще трябва да е работил в някакъв момент. А ако са му наследствени всички имоти и той седи да чака наеми като жаба на водна лилия, вместо да разработи и утрои тези имоти, значи наистина не си струва да се хване човек с него.

# 50
  • Има много детски смях.
Дълго е, а и съм го разказвала вече Н на брой пъти.
С две думи- разменихме си куфарите на летището...

# 51
По това време бях женена за първия си мъж.Почнах работа там като детето беше само на 10 месеца.Продавахме автоасти и той -сегашният ми мъж беше управител.От началото още го намразих,само ме действаше,командваше и дразнеше....,но неведоми са пътищата Господни.След 3 години бизнесът се разрастна и шефовете откриха нов и огромен магазин.Тогава пратиха мен и него-гадния всезнайко,да го разработваме..Така се оказа че трябва да прекарваме доста време почти сами,в началото, и разбрах че не е човека, за който го мисля.По същото време вече се и развеждах и имах адски проблеми,тъй като мъжа ми -бившия вече ,и настоящия се познават,а и ние с бившия сме кръстници на брата на бившата жена на сегашния ми-мале то така го обясних че стана ега ти сапунката- ooooh! ooooh!...ама си е баш така Simple Smile BlushТа с моя се залюбихме дефакто точно като се развеждах...и тъй с времето всичко си дойде на мястото-и кой на жената брат,кой на булката сват-всички около нас свикнаха и вече няма проблем-щастливи сме и се обичаме много!!

# 52
Когато срещнах мъжа ми изобщо не предполагах,
че ще се оженим  Shocked
Всичко започна на шега, после уж сериозно,
после пак несериозно.И така доста годинки.
Докато един ден се събудих и осъзнах,
колко го обичам, и как без него всичко ми е безразлично.
Любовта ме споходи дълго след като се бяхме оженили.....
Преди това сякаш всичко ми беше на майтап, като игра, от която винаги
мога да се откажа.
Странна работа, целият живот е странен.Без правила и рамки.
Сега съм лудо влюбена, оплетена и щастлива.
Остава само да се роди детенце и смело мога да завърша с:
"Три дена яли, пили и се веселили!"  Joy

# 53
с Втори и Трети се запознах по приблизително един и същи начин - флуидите си прехвърчаха и толкова, оттам нататък беше въпрос на конкретна ситуация.
и с двамата голямо щастие. От Втори големия бонус ми е, че имам опцията на звъня винаги като изпадна в проблемна ситуация и да знам, че ще оправи нещата. Не можахме да останем заедно, но явно така е било писано.
Интересно е, че двамата имат големи сходства откъм външен вид, а и немалко по характер - което се третира разностранно.
Трети ще го видим - нещо бившата не го оставя на мира, та съм с резерви какво може да излезе.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 17:25 от becky bloomwood

# 54
Познаваме се още от деца, родителите ни са били съученици в гимназията и в последствие семейни приятели. Иначе дълги години между нас е имало само "Здравей-здрасти" по улицата, докато в един слънчев ден той не решил да се поинтересува от мен. След като ме е виждал из улиците и заведенията на малкия ни град, той ме потърси и така.. всичко прерасна в любов за наистина отрицателно време - от порядъка на 4-5 дни!
Дано Господ е благосклонен към нас и щастието ни съпътства цял живот!

# 55
Писахме си известно време в някакъв сайт. Той е програмист и когато ми се развали компютъра, дойде, за да го види. После ходихме заедно по ремонти няколко дена, после кафета...и след 4 години сме семейство.

# 56
  • София
ние пък работехме в два различни магазина на една верига и по телефона случайно се чухме и много ме издразни.Моя приятелка работеше при него и когато отидох да я видя бях с нагласата да го нахраня едно хубаво,както и стана.Но като се видяхме май се влюбихме от пръв поглед и аз реших че този ще е моят мъж,въпреки че си имаше някаква връзка,пък и любовница.И така един ден отидох на тяхно фирмено парти и го замаях и оттогава вече три години сме лудо влюбени един в друг.

# 57
ние не сме женени, но живеем от 6 години заедно и аз си го възприемам като мъж. запознахме се в една дискотека, всичко беше на шега, но съдбата си знае своето .......аз не работя, той ми купува всичко, ако не може на момента не правя скандали. така е още от началото

# 58
  • Mediterraneo
Бяхме в една компания. Постепенно разбрахме, че не ни харесва да се гледаме с други и така се случиха нещата  Grinning
Относно купуването и бойлера- буквално от третата среща парите ни станаха общи. Не смятам, че съм познала моя си мъж по нещата, които ми е купувал.

# 59
  • Бургас
Седеше в една лятна кръчма с мои познати.Спрях с приятелките да ги поздравим,заприказвахме се. На мен много ми допадна чувството му за хумор,пък и хубавец беше. После ни намериха на друго място, където пък ние бяхме седнали. След време ми е разказвал,че е изнудил приятела,който ни знаеше явките да стават и да ме търси.Каза,че му е харесала усмивката ми,и бялата полупрозрачна рокля,с която бях. Бяхме хлапета-аз на 18,той на 20.

Общи условия

Активация на акаунт