МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 046
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
dilein аз снощи ги взех нашите календари и са страхотни. Правих ги при Венци (ако не знаеш къде е ще ти обясня)

# 676
  • Костинброд
Добро утро.Честити месечинки на Симонките.Честито и на всички които празнуват днес-св.Анна.
А-а-а и честити зъбки на новоозъбилите се сладури.
Аз съм самичка и ми е толкова криво,че не се събирам в кожата си.Алекс го взе майка ми за да водим баткото на лекар,а той само мрънка че го боли ама малко.Криво ми е че Алекс не е до мен,че незнам какво му е на баткото,не съм спала,боли ме главата и накрая се разплаках сутринта.Изпари ми се коледното настроение.
  bouquetИзвинявайте че ви се оплаквам,но ми е едно-нямам думи.
Лек,спокоен и усмихнат ден от мен и не се вкарвайте във разни филми. 

# 677
  • София
Привет!
Глафира, честит имен ден!   bouquet Честито и на малките на Анита - на Поли-Уоли (все повече я разбирам, че спря да пише тук, както и много други хора) , на Катерина 78 и каката на Ред Гърл!
Много ми е скапано да ви кажа. Тонът ти, Бодливка, и на мен ми се стори необосновано остър, че и разследване направи кога таткото е звънял на д-рката.  Rolling Eyes Предложението за анкета За и Против, естествено, беше черешката на тортата. Това бяха нещата, които ме втрещиха.
Роси, направих чийзкейка, страхотен е  Peace
Честити зъбчета на всички с нови попълнения Hug Heart Eyes
И да ви почерпя накрая, за мое здраве

# 678
Честито на празнуващите днес - именици и месечинки!   bouquet
За партито, само аз писах, че няма да дойдем. НО, подчертах че не е заради варицелата, а просто поради мои лични причини, нямащи нищо общо с форума. Обявих го сега, за да е ясно по от рано. В този ред на мисли, смятам че от тук насетне да се спори допълнително и да се задълбава в  темата е абсолютно безсмислено и излишно. Весело изкарване! И нека все пак да се опитаме да запазим коледния дух, това е първата Коледа на нашите малки дечица и нека да е весела и запомняща се!

# 679
Честито на всички именници малки и големи! Пожелавам им много здраве , щастие и късмет!

За баклава бяхте питали преди време! Аз не мога да правя, но имам изпитана рецепта за малки баклавички като хапки! Много сочни са и не отстъпват по нищо на истинската баклава!

Необходими са:

1 пакет кори Фамилия
1 ч,ч, захар
2 яйца
1 пакет масло на стайна Т
300-400 гр, орехи счукани на по-едро

За сиропа:
3 ч,ч вода
3ч,ч захар
1 ванилия /ако някой харесва лимонов вкус може да сложи настъргана кора от лимон/

От маслото, захарта, яйцата и орехите се прави еднородна смес! Разстилат се корите и в основата на всяка една се слага с чаена лъжица от сместа като трябва да бъде в права линия с дебелината на безимения пръст! После се оформя пуричка от всяка една кора и се редят плътно една до друга! Един пакет кори при мен се събират в тавата на фурната!Тавата трябва да бъде и дълбока защото трябва да има място и за сиропа по-късно!
Като се наредят пуричките се режат на по-малки парченца например от по 4-5 см! Слагат да се печат на 200градуса! Готови са за около 30-45 мин! Стават твърди като кирпич, но това да не ви плаши! Оставяте баклавичките да изстинат хубаво! Варите сироп от водата и захарта и после изливате горещия сироп върху изстиналата баклава! Най-добре е да минат поне 24 часа преди консумирате баклавичките!

Като започна да ги правя мога да ви покажа и снимков материал! Да ви е сладко!

# 680
Добро утро и от нас! Grinning
Честити месечинки на всички бебоци! Hug
Честит имен ден на всички които празнуват!  bouquet Тоз декември много празници, много нещо! Mr. Green
Днес майките не трябва да работят, за да са здрави децата! Naughty
Дилейн, аз днес ще водя Радо при нашата фотографка, дето ни снима за сватбата!При нея има винаги страшно работа и трябва да се обадиш за да запишеш детето.Ако те интересува, ще ти дам координати. Hug Днес в 17 часа ще се снимаме за календари.
Дайте рецепти за коледни сладки! Praynig

# 681
  • София
Благодаря за пожеланията, мамчета!

Честито и на празнуващите днес...

За съжаление, така и не става номера да качвам разни картинки за почерпка, така че си представете, че съм ви почерпила с една торта по ваш избор  party023 newsm38 Drunk

# 682
  • София

А, стана, УРАААААААААААААа

Слънце, златна да си, благодаря за помощта....

Момичета, хапнете за мое здраве

# 683
  • Стара Загора
glafira  Peace

# 684
Здравейте,

Честити месечинки!!!

ЧИД на всички празнуващи!!!!

Елия вчера така си удари бузката на един шкаф, че сега е като индианец- има лентичка. Научила се е да лае като куче, много е смешна. А от 6ч гледаме БейбиТВ. И аз вече съм  Shocked
Вчера изчистих основно навсякъде и се сецнах едно прекрасно. Та Илия снощи някакви техники прилагаше и уж съм по-добре.
Снощи ми донесе и 1 кашот от щатите-7кг дрехи.  Shocked Луда работа.

С това гадно време и недоволно дете, ми иде да я приспя и да се тропирам и аз.

# 685
  • Стара Загора
Мами всички имате много поздрави от an_iv. Много и е мъчно за форума, нямали интернет, а й нямала никакво сводобно време да пише, но обеща тези дни ако им го пуснат да се включи!

# 686
Здравейте
ЧИД на всички празнуващи днес - Глафира, Елвинг и всички други, които носят тези красиви имена Hug

Ние изкарахме малко трудна нощ - Алек заспива и се буди 3 пъти - цяла нощ така е хриптял милия, не може да диша. Сега киха и кашля на поразия, обаче иначе си папа, хили се, жизнерадостен е, играе си с играчките, няма температура. Доки ни предписа коларгол за нослето и проспан за кашлицата. Ние вчера не излизахме, май и днес няма да успеем - тук е много гадно времето - ту почва, ту спира да вали и не ми се рискува.

За спора - няма да коментирам повече, само ще кажа, че се надявам в събота да се съберем повече хора и да си изкараме като на коледно парти Peace

# 687
  • София
Честит имен ден на Глафира и на Елвинг, както и на всички други , които празнуват!!!
Мерси за почерпката!

Хич не ги обичам тези празници, на които не трябва да се работи, а аз не знам- объркват ми всички планове!!!

Честито порастване на Симоните!!!

Нинче,
меденките на Джули,
Линцерови сладки,
Джинджифилови сладки
 и цялата тема за коледни сладости
И да ти прошепна на уше, че ако си пийваш и греяно винце , докато ги правиш- коледното настрение ти е в "кърпа вързано" Wink

# 688
Слънце,Нинче благодаря за предложенията ,но и аз съм се насочила към фотографа ,който беше на нашата сватба !Все пак нищо не съм говорила с него още ,така че ако нещо не се получи пак ще бягам при вас  Hug

# 689
Вчера забравих да честитя новото возило на Тони, честит нов дом на Зеленко (дано все хубави неща да ви се случват)!
Днес се включвам с честитото на именичкте и месечинковците - двеке Симонки! Да сте живи и здрави, весели и засмени!

Общи условия

Активация на акаунт