Честита месечинка на Симонките

oki4, радваш ми се на набързо стъкмената с готови блатове торта
adenis,
дано скоро се разбере какво му е на вашето батенце и да се оправиkris4eeee, подаръка ви пристигна

дано скоро се разбере какво му е на вашето батенце и да се оправи

Ей такива работи. За педиатрите специално, предупредиха ме, че положението е зле. Така че ще пътуваме до София, а при спешности не знам какво ще правим. А иначе се преместихме така спешно, тъй като мъж ми ще работи тук и се оказа, че процедурата по подбора е ужасно дълга, та в един момент го попитаха не може ли да напусне предсрочно работа и да дойде и така стана всичко много неочаквано.

А народ още толкова. Но поне на касите се минаваше много бързо
Но, след като в делничен ден имаше толкова хора, си представям какво е през уикендите 

Е, от 6ч. сутринта до 9ч. се будеше през час. Но пийваше малко вода и пак заспиваше. Ох, дано да почнат да се нормализират нещата, че не съм спала вече повече от седмица, като хората с това ставане и дондуркане по нощите 

И аз исках да си поръчам направо голями мебели. Ама какво гледахме тогава размерите с мъж ми, като дойдоха ми те едни малки
Гардероба в момента едвам събира дрехите само на Маги. А чекмедженцата са едни мънички. Събираме си в тях играчките от шок.яйца и фулмастрите
/
. Аз вече съм минала по този път няколко пъти Варна-София-Несебър и да ти кажа има си предимства и недостатъци живеенето в малък град(последния недостатък беше, че най-близкото кино е във Варна
и стискам палци Калин да се оправя бързо

Може да звъннеш на вносителите Вито де Симоне. Обикновено края на годината правят добри намаления на старите колекции
Може да звъннеш на вносителите Вито де Симоне. Обикновено края на годината правят добри намаления на старите колекции 

, гледах, четох, избирах и пак течна съм взела. Нищо сега ще направя пиле със сметана, пък утре чийз кейка.
, а тези номера и тук ги има. Аз точно вчера се карах с нашите доставчици. Вие пак сте се оправили за 2 дни, ние ги чакахме един месец като всичко беше инсталирано и трябваше само да сменят името на фактурата и да го пуснат. На всичкото отгоре в началото никой не ти казва сумати неща, като например че не можеш да се откажеш от услугата им за една година, независимо че няма договор, че дори някоя от услугите не можеш и да промениш. Трябваше да плащаме по 35 на месец, нооо естествено не било точно така, още 5 за това че не им е направил разрешително да си теглят сумите от сметката ти, още 20 че съм ползвала телефона. Да ползвам го - 3 пъти месечно макс, да се обадя в училището или в поликлиниката
Вчера им казах да спрат да лъжат хората и че ще се постарая, който мога да откажа да ги ползва и че ще се обърна към адвокат.