МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 042
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
 Честит имен ден на glafira и Elwing

Честита месечинка на Симонките  Kissing Heart Kissing Heart

oki4, радваш ми се на набързо стъкмената с готови блатове торта Embarassed, а ти си направила сума си неща за Коледа още от сега. Аз никакви сладки не съм правила, та и аз като Нинчето ще чакам за рецепта (то аз докато публикувам ти си дала вече, но частта с греяното вино не мога да я приложа за съжаление). Ники много обича да помага като правя сладки и да изрязва формички, но рядко му се случва на милото.

Рецептата беше от Кулинарен спектър на Надежда Илиева, ако някой помни тази книга от соца още. Аз си я пазя, периодично я чета и умирам от смях, въпреки, че то май е за плач.
 Ааа, тази книга сигурно още се подмята някъде при нашите. Като малка много обичах да и разглеждам картинките.

adenis, Hug дано скоро се разбере какво му е на вашето батенце и да се оправи

kris4eeee, подаръка ви пристигна  Wink

# 691
Олее Окич страхотни са тези рецепти, да но да ви се получат хубави и да се похвалите после . На мен колкото и да ми се иска май ще се пробвам следващите празници да правя, че сега нали не съм си в моята кухня Blush
В този ред на мисли се сетих, че Нани питаше за съжителство със свекрите. Аз също като другите момичета бих ти препоръчала да го правите само в краен вариант и ако нямате друг избор. Ние в момента живеем при родителите на мъжа ми и макар че в никакъв случай не мога да се оплача от тях, друго си е да си си в твоята къща, самостоятелно - нямам търпение да приключим ремонта (макар да не му се вижда края) и да си се преместим Rolling Eyes

Честити месечинки на бебоците от днешната дата Hug

kris4eeee, подаръка ви пристигна  Wink
Пристигна ли поръчката? Супер ако е така yes

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 10:37 от vily_st

# 692
Софи, мерси! Hug
Уфф, и аз имам да пера и гладя, ама днес нищо няма да правя! Peace

# 693
 Аз последно да кажа,  Веселина_с_п,  защо няма да идваш на партито? Както се видя -  от тези, които ще идват, никой няма против да дойдеш с Любомира, така че - елате! Hug

# 694
  • София
Пристигна ли поръчката? Супер ако е така yes
Пристигна само един от общо три пакета и в него е масичката на kris4e. Останалите неща пътуват и се надявам в петък да ми ги донесат, за да мога да ви ги дам на партито.

Аз пък рано, рано сутринта пуснах пералня, ама въобще пък не съм знаела, че днес не се работи  ooooh!

# 695

Аз пък рано, рано сутринта пуснах пералня, ама въобще пък не съм знаела, че днес не се работи  ooooh!

То това не се брои,ти не переш/прави го пералнята/!  Mr. Green Mr. Green

# 696
  • София
Здравейте и от нас. Благодаря на всички за благопожеланията. Ето днес вече имаме и интернет и не се чувствам чак толкова на края на света. Честно да ви кажа, бая зор ще имам с адаптацията, аз в град без светофари не съм живяла още... Успях да се сблъскам с какви ли не простотии само за 2-3 дни, та ако разберете за революция в Козлодуй, да знаете, че аз съм я почнала. Например вчера отидохме в една фирма, дето уж ни я препоръчаха за интернет. Ако не сключиш договор за 1 година, 30 лв. такса включване. Чудя се как имат клиенти с такива изнудвачески подходи - тези номера бяха в зората на интернета, тогава и за кабелите се плащаше.... Просто им теглихме една и отидохме при конкуренцията. Да не споменавам невероятната стратегия пред всеки магазин да има поне 3 особено стръмни стъпала, вчера едвам се добрах до аптека - успях на третата  ooooh! Ей такива работи. За педиатрите специално, предупредиха ме, че положението е зле. Така че ще пътуваме до София, а при спешности не знам какво ще правим. А иначе се преместихме така спешно, тъй като мъж ми ще работи тук и се оказа, че процедурата по подбора е ужасно дълга, та в един момент го попитаха не може ли да напусне предсрочно работа и да дойде и така стана всичко много неочаквано.

Ел и всички, които могат да споделят за детски хематолог, приемам ЛС, кутията ми е старателно изпразнена  Hug

Нани_в, и аз не бих живяла нито с нашите, нито с техните. Самостоятелността ми е по-ценна от парите (дето все ги нямаме, ама това е друга тема). Така и си запазваме чат-пат отношенията.

Оле, оле, какъв зъбо-валеж.....  Hug Hug Hug

ЕДИТ: пък аз колко перални пуснаааааах  Mr. Green И много поздрави имате от Тони_ст, вчера се чухме, те са на Пловдив и нямаха интернет там.

Честито пак на имениците, на студентите на патерица, на зъбчета и на всички, които изтървах в лудницата   bouquet

Днес Калин най-сетне се понормализира, че беше голям стрес за него това местене, то плач, то истерии, то ужас... не, че не плаче като остане сам в стаята, но е по-добре.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 11:42 от зелено човече

# 697
Добро утро, момичета  Grinning

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
Ние днес сме на гости на едно Ани  Grinning

Верно ли, че днес не се работи  Rolling Eyes А аз исках да свърша сумати неща, като така и така ще си седим в къщи на това гадно време. Но поне ще доукрася къщата и ще опаковам подаръците. Това нали не спада към работата  Laughing
Вчера ходихме до Джъмбо с васида. Имаше камари играчки просто  ooooh! А народ още толкова. Но поне на касите се минаваше много бързо  Peace Но, след като в делничен ден имаше толкова хора, си представям какво е през уикендите  Crazy
Измислих най-накрая подарък на Мира. Взех й ей това:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4990
Само дето в Джъмбо беше 80лв  Wink

Аз днес съм много доволна от малката, пу-пу. Изкара си от 10ч вечерта до 10ч сутринта без да яде  Crazy Е, от 6ч. сутринта до 9ч. се будеше през час. Но пийваше малко вода и пак заспиваше. Ох, дано да почнат да се нормализират нещата, че не съм спала вече повече от седмица, като хората с това ставане и дондуркане по нощите  smile3507
Само дето си се приспиваме само на ръце и няма и помен от наченки това да става самостоятелно  ooooh!

Гледам пак рецепти се разменят. Аз имам няколко от майка ми, които ги обожавам. Ама толкова рядко ми се занимава да ги правя, че се получава само 1-2 пъти в годината по някой повод. Мен ме няма много по бъркането. Мъж ми се занимава с това. Като му се прияде нещо такова и сам си прави тутманици, кексове  Laughing

Ей, да се похвалите с придобивките от немско  Grinning

Стаси, аз казах, че няма да идвам, защото освен острата съпротива на Бодливка и няколо други мами казаха, че се "чудят какво да правят"  Rolling Eyes А не ми се ще да дойдем и половината майка да си държат децата на другия край на залата и да ни гледат лошо при всяко кихане или покашляне  Rolling Eyes Не искам да се получи така все едно ми е прокажено детето  Tired

Забравих да кажа, че много ми хареса детската на Цвети  Peace И аз исках да си поръчам направо голями мебели. Ама какво гледахме тогава размерите с мъж ми, като дойдоха ми те едни малки  ooooh! Гардероба в момента едвам събира дрехите само на Маги. А чекмедженцата са едни мънички. Събираме си в тях играчките от шок.яйца и фулмастрите  Laughing

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 12:16 от veselina_s_p

# 698
Добър ден. Честит имен ден на всички именички - да си носите името със здраве.

Благодаря на всички честитили нашият първи имен ден. Никола се погрижи да ми остане и незабравим - за малко слетобяда го оставих с татко му и той успял да изяде дунапренчето от микрофона на слушалките за компютъра.... Доста се притесних, но още на другият ден излезна. За трапезата бях приготвила рибата препоръчана от Бодливка - Саворин - стана разкошна.

Добро настроение - и аз съм със същата количка и преди време питах за това чувалче и Слънцето ми показа как да си го слагам. Така обаче на мен не ми е удобно и аз си го пригодих без да го закопчавам. Друго чувалче аз няма да купувам. И аз като ТаняТ - като заспи завивам с портбебе.

/ не мога да не спомена, че до последно за името колебанията бяха между Борис и Никола Grinning/
 Ха и ние така ама Никола надделя.

До 39 стр съм стигнала да чета - по късно ще продължа и пак ще пиша....

# 699
момичета търся да купя нова количка лятна,може ли да ми препоръчате някоя до 300лв.-по лекичка,ако имате наблюдения

# 700
Зеленко, честито ви преместване Simple Smile. Аз вече съм минала по този път няколко пъти Варна-София-Несебър и да ти кажа има си предимства и недостатъци живеенето в малък град(последния недостатък беше, че най-близкото кино е във Варна Laughing). В момента съм по склонна дори да не искам да живея в София отново...но нищо не се знае Mr. Green
Дано се адаптираш бързо Simple Smile и стискам палци Калин да се оправя бързо

Честит имен ден на Елвинг и Глафира  bouquet
Честити месечинки на Симонките Simple Smile  bouquet

Честити зъбчета на Теди, Стела и Ади, да са много здрави и белички

Класация за най-късно пробило зъбче :Алекс на АлЕкС-мама, Крис на kikoikris, Алек на vily_st, Калин на зелено човече, Тия на Мечо Пуух, Теодор на veroniki, bellabu, Владимир на *Elle*, Илийката на Дърта маймуна, Вики на Dessiss, Ванина на zori_tv, Константин на dideto, Ния на Бухта, Дариян на Nagaina, Лъчи на C_v_e_t_i, Калина на Tedsan,  Радост на mp3lp3
    моля, ако има грешки, обаждайте се, че нещо май не внимавах в час последните страници Wink

# 701
  • София
Честито на месечинковците, именяците, на всички с повод!   bouquet
За пореден път се убеждавам, че тук се чете доста избирателно и е налице дефицит на чувство за хумор. Това ме навежда на мисълта, че няма смисъл да пиша тук, тъй като не фигурирам даже в края на Иерархията/имам наблюдения, че отношението е същото към мами, които са се присъединили по късно/. За мамите, които са се втрещили от идеята ми за анкета или така наречената „черешка на тортата” – трябва мнозинството да се събере в клуба! В нито един момент не съм имала нещо против присъствието на Велелина. Не я познавам, но я харесвам и съм го споменавала и друг път. Почвам да се чудя дали не трябваше да поискам специално разрешение от някои мами, дали може да се пише в тази тема.  newsm78
veroniki, ако не получиме разрешение да дойдем на патито от по висшестоящите, не смятам да им развалям настроението, както и своето. Може да пратя миличкия да вземе пакета. Благодаря ти отново! Hug
Хайде лек ви ден!

# 702
момичета търся да купя нова количка лятна,може ли да ми препоръчате някоя до 300лв.-по лекичка,ако имате наблюдения

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9448
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6158&lang=1
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5961&lang=1 - малко е тясна
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7158 - това е най-леката и според мен за тези пари е най-добрия вариант  Peace Може да звъннеш на вносителите Вито де Симоне. Обикновено края на годината правят добри намаления на старите колекции  Grinning

# 703

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9448
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6158&lang=1
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5961&lang=1 - малко е тясна
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7158 - това е най-леката и според мен за тези пари е най-добрия вариант  Peace Може да звъннеш на вносителите Вито де Симоне. Обикновено края на годината правят добри намаления на старите колекции  Grinning
благодаря ти много
добре че не ви чета много, много,че май пак се карате  Rolling Eyes

# 704
Здравейте момичета.
Честит имен ден на именниците.
Честити месечинки.
Аз четох ама нищо не запомних Crazy

За съжителството с родата, аз да си призная не го умея това. Поминалата зима като правихме ремонта на нашия апартамент бяхме в нашите, ми освен че аз се дразнех, майка ми също ни се дразнеше, а хем си е моята майка. Направо нямаше търпение да се изнесем. Аз бих  живяла в боксониера ако трябва само и само да сме сами.

Аз днес щях да правя чийз кейка ама, като съм куха лейка и не знам каке бита сметана Crazy, гледах, четох, избирах и пак течна  съм взела. Нищо сега ще направя пиле със сметана, пък утре чийз кейка.

Зеленко Hug, а тези номера и тук ги има. Аз точно вчера се карах с нашите доставчици. Вие пак сте се оправили за 2 дни, ние ги чакахме един месец като всичко беше инсталирано и трябваше само да сменят името на фактурата и да го пуснат. На всичкото отгоре в началото никой не ти казва сумати неща, като например че не можеш  да се откажеш от услугата им за една година, независимо че няма договор, че дори някоя от услугите не можеш и да промениш. Трябваше да плащаме по 35 на месец, нооо естествено не било точно така, още 5 за това че не им  е направил разрешително да си теглят сумите от сметката ти, още 20 че съм ползвала телефона. Да  ползвам го - 3 пъти месечно макс, да се обадя в училището или в поликлиниката #2gunfire Вчера им казах да спрат да лъжат хората и че ще се постарая, който мога да откажа да ги ползва и че ще се обърна към адвокат. Crossing Arms

Оф ей с такива глупости се занимавам, ми как да не ми е нервно.
Отивам да пуша че пак се ядосах Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт