МАРТенчето щом пълзи куп бели ще сътвори

• 20 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Не беше ли и Инкогнито от Козлодуй?

беше, беше  Mr. Green

# 661
Не беше ли и Инкогнито от Козлодуй?

беше, беше  Mr. Green

Ейй, как я разконспирирахте, сега ще трябва да си сменя ника  Mr. Green

# 662
оф,за тая шарка ви чета и реших да се включа,лятото на една приятелка големия й син се беше заразил,никоя друга майка не излизаше с нея,защото едното й дете бе заразено,тогава не бях на ясно с шарките и звъннах на доки,та тя ми каза: "Трябва контакт с болния за да се заразите (да говорите,милвате,пипате,кихате и т.н.)." и така,нито Тео нито малкия син на моята приятелка се зарази Peace макар че двете деца бяха в един апартамент малкото не се зарази от батко си,защото контакт не са имали,баткото е седял само в едната стая,но знам че най-голяма е вероятността да се зарази когато пъпките вземат да минават и да се пукат,не знам колко влязох в темата Rolling Eyes ама и аз да се изкажа Mr. Green

и да ви се оплача,комшиите от първия етаж си запалиха печката и по цялата редица взеха да ни пушат комините в кухните Sick помислих си че ще се запалим #Cussing out а миризмата беше ужасна Sick миришеше на канал,а не на пушек newsm78

# 663
  • София
Направо едвам се сдържам, не е истина.........  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Много ме вбеси Госпожа Бодливата, на която определено и липсва добро възпитание и абсолютно излишно, както вече стана ясно, създаде цялата тази ситуация... Можеше човешки и спокойно просто да напише, че се притеснява, че ще идва Маги и да се потърси някакво решение на въпроса, но по нормален и спокоен начин... Всички тези остри думи, нападки и явна злоба бяха напълно излишни, не е ли така?!? Просто този път наистина попрекали с грубия си тон. Ох, мога още сто неща да напиша, ама честно ви казвам, че няма особен смисъл да се паля и хабя.... След като не и се рискува, ами - да не идва - като гледам няма да липсва на много хора....
Съгласна съм на 100 % с мнението на СЗА и Вероники. Никой май не забеляза и иронията на Елвинг?
Веси, чакаме те на партито, че нали имаш да обираш овации  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Аз моите съм си ги приготвила и ще си ги нося!  Peace
Лека ви нощ!

# 664
Бейби-мони и ние сме със същия проблем всяка зима,при нас обаче пуше от касите на вратите и се опушиха стените  ooooh!,а апартамента е чисто нов  ooooh!
Аз да си призная,не разбрах точно смисъла на спора  Crazy,който иска да не ходи и толкова,защо бяха всичките тия нападки  ooooh! Peace
Та,сега да се оплача,от два дни съм настинала с Т 39 и половина и май съм заразила и Крис,милия не може да спи вечер,само се мятка като риба на сухо,няма и апетит,вече и мляко не иска  Confused много ми е мъчно  Tired,за сега не е вдигнал Т,дано да не вдигне  Praynig,сега лежа с едни кърпи с оцет на главата,добре,че милото почива та да ме обслужва  Laughing
Нани,то по-добре отделно,но като няма друг избор какво да се прави и ние сега се налага да живеем със свекитата,криво - ляво ще се изтърпи толкоз,е ако се разбирате естествено  Peace
Алекс-мама,честита ви месечинка на патерици  Heart Eyes,както и на отбора от осми,да са ви живи и здрави мъниците   bouquet,айде след някой друг ден ще честитим и първия рожден ден  Crazy,кога мина това време ...

# 665
  • София
А и беше редно, тези, които са с едно дете и още не са информирани, 1-во да се информират и после да скачат на бой.
Тук ми намирисва, че визираш мен и oki4. Просто изразихме притеснение  Rolling Eyes Ако се върнеш да ни изчетеш, ще разбереш, че си в грешка. Ако имах нещо против, щях аз да се откажа от партито, без коментари.  
Е са ще видиш кво ще стане и oki4, като прочете. Докато се усетиш и сме те сдъвкали отвсякъде  fight fight smile3532
Ох ще ме прощавате, но на смях ме избива вече  hahaha

# 666
Момичета, не си разваляйте празника с безсмислени спорове. От едното притеснение за несъществуваща реално опасност вече няколко човека декларират, че няма да ходят на партито! Аз не съм се записвала по съвсем други причини, но се радвах, че има толкова добра организация и ще гледаме хубави снимки след това...
По повод питането на nani_v за съвместно съжителство - не го препоръчвам изобщо - ние живеем със свекърва (тя е сама и мъжът ми се чувства длъжен да се грижи за нея) и от години се опитвам да съм буфер между двамата, но вече и моите нерви не издържат. Точно в момента сме във вихъра на глупава разправия по повод заключването на вратата с ключ в бравата (вчера разбудихме блока, защото не можехме да се приберем в къщи, а детето ми спеше в ръцете и се събуди) и поне още няколко дни ще се джафкат периодично. Ако имахме възможност, бих се изнесла на секундата, ама с моята мижава заплата и тази на мъжа ми едвам скърпваме двата края, а и в ремонт на апартамента вече сме вложили доста пари (само дето не мога да покажа снимки, че ремонтираме на парче и докато стане готова едната част, другата пак е за ремонт).

# 667
На мен пък хич не ми дреме за вашия спор. Peace Затова и не се включвах досега, плюс това не съм наясно с шарките, че да се изказвам по темата.Само едно ще кажа-не мога да позная Бодливка със написаните й думи в предните постове... Tired

# 668
А и беше редно, тези, които са с едно дете и още не са информирани, 1-во да се информират и после да скачат на бой.
Тук ми намирисва, че визираш мен и oki4. Просто изразихме притеснение  Rolling Eyes Ако се върнеш да ни изчетеш, ще разбереш, че си в грешка. Ако имах нещо против, щях аз да се откажа от партито, без коментари.  
Е са ще видиш кво ще стане и oki4, като прочете. Докато се усетиш и сме те сдъвкали отвсякъде  fight fight smile3532
Ох ще ме прощавате, но на смях ме избива вече  hahaha

ooooh! На мен пък ми намирисва на заплашване  Crazy А Окича в ролята на злото куче ли трябва да се явява  newsm78  Mr. Green
Няма за какво да се връщам, що съм писала, значи съм ви изчела  Wink Няма да коментирам повече, за мен спорът е безсмислен, както, виждам и за повечето. Щях да пиша и за анкетата, ама ще си замълча  Sick

# 669
Цял ден започвам да пиша и се спирам, но вече не мога да се стърпя! Ей момичета, невероятни сте! То малко историята ви като за нероден Петко ама карай! То при толкова женуря го приемаме за нормално!
Преди време една позната чийто син караше варицела, водеше детето си на кафе, че и било скучно в къщих под карантина! Това като го чух и ми настръхна косата!Не се знае колко такива майки има и не се знае кога от кого ще лепне я вирус, я варицела!Спирам се и няма да пиша повече, но искам да кажа че не познавам никой от вас лично, но все пак малко уважение към организаторката и децата няма да навреди! (После се чудим защо децата ни са агресивни!)

Цвети, хубава детска стая сте спретнали!С перспектива нагласена!

Нани В, в момента живеем със свекърва ми, която е много готин човек, но все пак друго си е да си само с мъжа си и с детето пък макар и на квартира! Като заживеете заедно надали ще спестите много!По-добре теглете един кредит  и си го изплащайте!

Хайде лека нощ!

# 670
  • Варна
Ааа, засрамете се, де! И се спрете!
Бодливка,  стара вражда ли е, що ли, но такава злоба нямаше място тук. Пригласящите, 5 пъти каза Веселина, че няма да дойде, замислете се защо това не ви е достатъчно? Някой на кладата ли трябва да иде, сериал ли да заснемат по сагата?   noear
Чак взеха да ми минават мисли за маркуч с ледена вода  Crossing Arms

# 671
  • София
Ида, ида Mr. Green
Ам'чи ние ще сме визирани, Крис4е, като
......
тези, които са с едно дете и още не са информирани..... после да скачат на бой.
То други, които да си изразиха колебание за присъствието на партито с едно дете не виждам,но да цитирам, та и останалите преценият как можем да скачаме на бой
...
А с тази варицела много се наплаших и ще видя за партито... Така ми се идва Rolling Eyes
...
След поста на GalinaG24 и аз се замислям сериозно, дали да не пропуснеме партито в събота  Rolling Eyes Предлагам да се пусне анкета ЗА и ПРОТИВ присъствието на veselina_s_p и Любомира на партито.
....
Освен , че не се чете в темите,както казва вероники, се говори и на изуст май. Ако не- А Никита да ми обЯсни къде и кой  е скочил на бой
Тъй - това беше от "злото куче".

Ей, Роси, не съм те виждала в такава светлина -2 пъти поглеждах росикв ли е наистина Rolling Eyes

Дез, правим Коледни сладки, не- ами такъв тур си организирах от снощи!!! Меденки, Джинджифилови и имам замесено тесто за Линдзерови. Щолените също са готови.
За питката- няма какво да й прецакаш- тя е постна питка- вода, брашно и набухвател.
Аз правя такава много пъти, дори вместо хляб. Слагам грахамено брашно, типово. Но най -добре става с бяло. Ето рецептата- не помня от кой сайт съм я копирала:
Питка за Бъдни вечер
Продукти  
700 гр  брашно тип 750
50 мл  олио
1,5 ч.л.  сол
1 пак.  бакпулвер
Приготвяне
1.Брашното се пресява заедно с бакпулвера и се прави кладенче
2.В кладенчето се добавят солта, олиото и хладка вода и се замесва меко тесто
3.От тестото се оформя питка, като в нея се слага и една монета (късметче)
4.Питката се набожда на няколко места с вилица, намазва се с олио и се слага в намаслена тавичка
5.Пече се в умерена фурна докато стане златиста
6.След като се извади от фурната, питката се наръсва с малко студена вода и се покрива с кърпа, за да омекне.

Можеш да добавиш и сусам към продуктите.

Не ми се пише вече, отивам да точа и пека другата част от тестото.  chef

Бодливке, защо таквиз сцени на самоотлъчване- ако не ти е приятно в темата -ОК, но заради това сдърпване... - големи хора сме!!!

# 672
  • Стара Загора
Добро утро. Аз да ви почерпя за 10-тата ни месечинка

Честито и на Симонка на dilein.

# 673
Благодаря Слънце и на теб да ти е жива и здрава момата  Hug
Хайде и от мен да се почерпете за здравето на Симонка!
И по едно кафе ,че ние днес пак сме се ококорили рано-рано

Днес щях да водя малката да я щракна в някое фото и да и направя календар за 2010-за подарък на бабите,ама като гледам навън как вали май ще е друг път  Confused-то е дин път ще се наканя ....На всичкото отгоре и нещо хремава ми се вижда.Моля се само да нес разболява  Praynig

# 674
Добро утро!
Честита месечинка на Симона и  Симона baloni!

Окич, мерси за рецептата. Ще опитам тогава, дано не се изложа. Аз съм правила само веднъж, и то първата ни Коледа заедно. Стана твърдааа, прозорци да чупиш с нея. ooooh!
Рецептата беше от Кулинарен спектър на Надежда Илиева, ако някой помни тази книга от соца още. Аз си я пазя, периодично я чета и умирам от смях, въпреки, че то май е за плач.
Аз закусвам сама- о, чудо! Малките как не са се събудили не знам.
Тоби вече не само се изправя, ами и стои няколко секунди и се оглежда щастливо. Научи се да ми подскача и в скута, но много бързо ми отмаляват ръцете,  а той се сърди.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 08:15 от Deziderata

Общи условия

Активация на акаунт