Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Как мога да помогна на бебето си с колики и как да се справя с коликите?
Как да подготвя кърмата си за замразяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Как мога да помогна на бебето си с колики и как да се справя с коликите?
Коликите при бебетата могат да бъдат предизвикани от различни фактори като хранене, въздушни мехури или незряла храносмилателна система. За да се справите с тях, можете да опитате различни техники като масажи, леки поглаждания по гърба, използване на шезлонги или възглавници за спане настрани и възможността за използване на специални капчици за колики, които могат да помогнат при облекчаване на болката. Справянето с коликите при бебетата може да бъде трудно. Можете да опитате да дадете капчици за колики, да промените диетата му, да използвате техники за успокояване или да се консултирате с педиатър за съвет.
-
Как да подготвя кърмата си за замразяване?
За да замразите кърмата, важно е да я съхранявате в специални контейнери или торбички за замразяване, предназначени за тази цел. Кърмата може да се съхранява в хладилника до две седмици, но във фризера може да се запази до шест месеца. От съществено значение е да следвате препоръките за съхранение, за да запазите качеството й.
-
Как правилно да изцеждам кърма?
-
Как мога да се справя с безсънните нощи и недоспиването?

В неделя ще взема и активна гимнастика. 

. Оставя ли го се започва един жален плач и свиване на краченца, а като съм го гушнала играя ролята на възглавничката "СПЕЛТА"
Направиха ми преглед, лекарката беше много изнервена, каза да си вземам направление и да влизам в отделението. Не ми обясни дали ще правят операция или ще ме оставят за наблюдение, защото контракциите ми отслабнаха. Обикновено се владея обаче нервите ми не издържаха, поплаках си на една пейка, съпруга ми дойде през това време, защото аз отидох сама. Бях решила да се върна вкъщи и ако болките се усилят тогава да ходя, толкова зле се почувствах от отношението. Съпруга ми обаче ме убеди да се върна, за да не се получат усложнения.

ама няма начин е утре ще се гушкаме тримата.Днес може да си направиме една фотосесия с Мишко ако не го мъчат много коликите.
за щастие вече се дохранваме и вс. е наред.