Как се отразява на 3-годишно дете смяната на детската градина?

• 2 619
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Да, много е важно да случиш на градина и на персонал. Това са едни от най-важните моменти на децата и е страшно, ако попаднат на лошо място... Sad

# 16
На сина ми му се наложи смяна на ДГ,на 3-тия месец от тръгването на  градина...тъкмо беше преодолял доста трудно адаптацията там и беше тръгнал с мерак/и бяхме доста доволни от персонала и отношението им/.Причината беше  че сменихме жилището /доста набързо се наложи и нямаше време за подготвяне на детето/ и нямаше никаква възможност да го водим в стария квартал...... И въпреки,че аз лично  не бях във възторг от отношението и най-вече от посрещането,на него взе че му хареса  и досега си ходи с голямо желание,има си приятелчета,харесва си г-жите/въпреки,че доста  смени имаше оттогава/,но все си мисля,че  и говоренето че промяната е за добро помогна...същото е и с харесването на новото жилище-толкова сме говорили впоследствие че тук ще им е по-добре,че сега и двамата с брат му  спорят чак,че от тяхната стая по-хубава нямало на света/пък да е нещо изключително-не е /..... Laughing

П.С.Ели,отдавна не съм те засичала и сега с изненада разбирам,че сте вече в Бургас....радвам се,че Ники така приема промяната...

Общи условия

Активация на акаунт