Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 54-та тема

• 144 128
  • 728
  •   1
Отговори
# 330

Питка и картофена запеканка с пилешко месо.

# 331
Едно кексче от днес  Whistling От доста време насам добре ми се опече Grinning
http://www.picvalley.net/u/2916/6428572594290871391259520637BnYc … gVKq88ino4jua.JPG
http://www.picvalley.net/u/1888/94621487110536974331259520643fsE … WN0NOL15jilSo.JPG

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 21:05 от L e o

# 332
китайско (нудли, свинско, хвойнови зрънца, кромид, доматки, мента)

кекс с цял банан (и канела), форумска рецепта някъде по-назад беше   bouquet

# 333

Разногледа станах #Crazy, от един час гледам, прехвърлям страници, вече всичко ми се обърка в главата - кой какво показал. Нямаше едно нещо, което да не ми се прияде и прииска, та дори и ябълковия оцет от снимката на esy, почитателка съм му и май основно него използвам. Поздравления за всички, момичета!  chef  bouquet

Labrex,  много апетитен сладкиш , какво има вътре?   bouquet

svetlane, ябълки, орехи, стафиди, захар, брашно, канела и да не изброявам, ето мързеливата му  рецептата - американски сладкиш. Grinning

И да покажа лучника на майка, невероятно пухкав, ароматен и безкрайно вкусен, без да уточнявам колко съм омахала от него Embarassed(и не само аз).Сигурно и фактът, че е на  мама има голямо значение. Grinning

# 334
Zlatence,Руло Алисия е на gaby s
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191087.msg4862257#msg4862257,
а рецептата я получих от vnd,след като я видях в нейно изпълнение и ми хвана окото.

Лабрекс,този път ще похвалим мама за лучника Peace,ето на кого си се метнала такава майсторка!  chef

tonykp ,месеницата ти е станала превъзходна,особено за първо правене-екстра.На мен отдавна ми е залегнала в папката с рецепти,но докато не се снабдя с машина за хляб/при мен по-скоро за месене/ няма шанс да я реализирам. Embarassed Tired

# 335
  • Варна
E момичета нямата спирка. Два дена не съм влизала в темата и не мога да повярвам, такива вкусотии сте приготвили #Crazy
Лабрекс сега се мятам да правя американския сладкиш hahaha
А на майкати лучника изглежда страхотно  bouquet
Nadeto sp, при теб винаги всичко е на ниво.
Удоволствието е пълно, вкусно и красиво.
Както и някои други форумки, които си знаят,Esy, Lois, Pep-4o, Цецето и др. страхувам се че ще изтърва някой, които освен с хубава храна ни доставят удоволстви да гледаме и хубави снимки Naughty
Ами знаех си Аysielen изтървах. Изобщо прави впечатление, че все по хубави снимки се виждат в темата Laughing
Аз само ще си спамя.
А да не забравя да благодаря на Суха мащерка ,  изтеглих си книгата  bouquet

# 336
  • При елфите ...
Това е нашата вечеря, огромна домашна пица "Калцоне".

# 337
За три дни сте сготвили толкова хубави неща .......че се чудя кое по напред да разглеждам  #Crazy

Днес само това успях да снимам...

Шоколадови мъфини с кокос

Мъфини с мед и лимон

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 09:12 от nordina

# 338
  • София
Здравейте, момичета, както винаги тук е много вкусно.
Тази вечер в къщи хапвахме :
зелена салта

руска салата (домашна) и руло стефани

и торта (полуфабрикат на доктор Йоткер) станаха ми любими, а и на цялото ни семейство

Успешна седмица на всички  bouquet

# 339
Лабрекс сега се мятам да правя американския сладкиш hahaha

Той е като шоколадовия крейзи кекс - всичко слагаш в кюпа, поразбъркваш и печеш. Grinning Чудя се всичките ли сладкиши на американците са такива лесни и бързи? newsm78

# 340
Включвам се отново при вас  Hug.
Няма да съм така редовна, но...липсваше ми много темата.За повдигане на духа, за настроение и нови идеи.
Отчитам се за няколко дена и с уговорката, че било хубаво повече да казваш кое как....пък помошници да белят картофи, да режат лук и т.н Laughing
Питки с тиквени семки

Пилешко в сос от сирене с гарнитура картофено пюре

Свински пържолки със зелен фасул на фурна

Най обикновенни спагети с шунка и маслини

# 341
Последно за тази събота и неделя- Раираните кифлички на marabu:

vesi_nn, как съм пропуснала рулото ти?! Много вкусно изглежда! Само се чудя, кашкавалът как не изтича?!  newsm78
Lindita, много прекрасен е този сладкиш с круши! Но за съжаление ние изяждаме крушите преди да успея да направя сладкиша и затова не ми остава нищо друго, освен да точа лиги пред снимката Laughing
nordina, ще споделиш ли рецептите за чудните мъфини?!

Момичета, успешна седмица!

# 342
  • DE
Цитат
matze, как се правят тези лилии?
Лельо Ог заповядай  рецептата.
"Лилии"
3 яйца
3 каф.ч пудра захар
3 каф.ч брашно
1 ванилия
Варху хартия за печене се разтилат с малка лъжичка кръгчета на тънко иначе стават дебели и трудно се прегъват.Пече се на не много силна фурна иначе бързо изгарят. Оште горешти веднага се притискат с два пръста за да се слепят.Като изтинат се слага в средата някакво сладко.Аз сложих сладки вишни.
Дано си ме разбрала какво искам да ти кажа. newsm78
Извинявам се за моя лош правопис.

# 343
Labrex, благодаря ти за рецептата  Hug а пък този лучник какъв е сега  Crossing Arms? аз една седмица само пици готвих, че твойте не ми даваха мира, ти сега с лучник се появяваш, следващата седмица е ясна - лучник  за всеки ден Joy
Бънииии, къде се изгуби бе душаа, колко вкусни неща си показала   bouquet поздравления за лентичката, мнооого се радвам  preggo

# 344
  • София
Бъни и аз много се радвам да те видя отново, липсваше ни тук   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт