Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 54-та тема

• 143 969
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Пиле фантазия с гарнитура.

Бутерки със сладко и със сирене.

# 436
Да се разпиша скромно и днес!
Правих супичка и два вида изделия от кайма!
За рулцата, които приличат на Стефани, ще уточня че омесих каймата с кубченца гъби вътре, а плънката е от топено сирене и кисела краставичка!

Пилешката супа:

Пилешки кюфтенца на фурна за мен:

Месните рулца за него, на фурна с картофки:

# 437
   Здравейте момичета. Понякога разглеждам темата, но не съм свикнала да снимам сготвеното.

Имам нужда от вашата помощ. В една от темите беше пуснат линк към кифлички с 2 вида тесто - кафяво и бяло и мисля, че се сиропираше за една нощ. Търсих в темите, но не открих рецептата. Ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне.

http://vkusnoikrasivo.com/recepy/778/Шо … #208;¾Ð - може би търсиш тези страхотни кифлички на Кеми.

# 438
  • София

Само красоти и вкусотийки има!  Lois, коледните сладкиши са направо ФАНТАСТИЧНИ !
Вчера имах провал в кухнята (отново....)! Кашкаваленото ми суфле не се получи и не бе удостоено с фото.
Снимах само пържените банички.

За днес дроб сарма от пилешки дробчета ( по рецепта на Марулка) със зелева салата.

За десерт - кекс със шоколад.

# 439
Днес малко си поиграх,но си струваше.  chef
Това не знам как да го нарека... newsm78 "Спаначени кюфтета със шапка" Joy

Иии една "Солена торта"

# 440
Неличка, у нас също кайма с неизвестно име  Wink наречена "Пица" от кайма но пък много вкусна  Peace

# 441
Мммдаа,пеп-4o.Страхотно изглежда. newsm64
Ще се пробва обезателно.  bouquet

# 442
   Здравейте момичета. Понякога разглеждам темата, но не съм свикнала да снимам сготвеното.

Имам нужда от вашата помощ. В една от темите беше пуснат линк към кифлички с 2 вида тесто - кафяво и бяло и мисля, че се сиропираше за една нощ. Търсих в темите, но не открих рецептата. Ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне.

http://vkusnoikrasivo.com/recepy/778/Шо … #208;¾Ð - може би търсиш тези страхотни кифлички на Кеми.

Благодаря.     bouquet   Като ги направя за празниците се надявам да не ме домързи и да снимама, за да ги покажа.

# 443
Здравейте от мен. Да разнообразим малко френската кухня, днес вечерята е традиционна -

ориз с пилешко, гъби и зелен лук                                      но с италиански десерт за завършек  Grinning
                                                                                            Страчатела с маскарпоне, лимон, и шоколад

# 444
Lois, както винаги е вълшебно при теб! И тази страчатела е просто фантазия!

Neli4ka, ще споделиш ли рецептата и за спаначените кюфтенца, и за Солената торта? Благодарности!   bouquet

# 445
Пеп-4о, много месо, много нещо Laughing.
Всички сте наготвили страшни вкусотийки.  bouquet
От мен нещо супер изчистващо хладилника, но надявам се вкусно:

# 446
  • DE
Цитат
Снимах само пържените банички.
Рени55 моля за рецептата на пьржените банички ако не те затруднява.
Благодаря.

# 447
polin_a , много симпатично си чистиш хладилника!  bouquet

Lois, с какво удоволствие бих хапнала страчитела! Heart Eyes  bouquet

Вкъщи салатка,

пържоли на фурна,

картофки с тен Laughing

и мляко с ориз.

# 448
Neli4ka, ще споделиш ли рецептата и за спаначените кюфтенца, и за Солената торта? Благодарности!   bouquet
Разбира се.ТУК ги пуснах. Wink
Lois,labrex,изтекоха ми лигите. #Crazy

# 449
При нас за вечеря един прост зелен боб с пуешко месце:

Общи условия

Активация на акаунт