Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 982
  • 737
  •   1
Отговори
# 450

Обожавам забавните серии - когато си правиха номера един на друг, когато намериха заешкото краче /е, такъв смях няма просто  Joy, ти да си загубиш обувката в една шахта  Joy - не че не ми се е случвало нещо подобно де  Embarassed/

По този повод... Много ме кефи такава тениска

# 451
Злата с метлата    hahaha Joy Joy

# 452
  • В средата на времето
Само да покажа какво точно имаше на десктопа

На моят десктоп в офиса се мъдри Дженсън от фотосесията му в едно кафене с черевни кожени канапенца Grinning Eто го:

По така зададената от Fairy тема  smile3523, ще се включа по-късничко. Благодаря за вниманието! Joy

П.П...Злата с метлата и аз веднъж като правих показно за зелени очи със снимка на Дженсън бях запитана "Това твойто мъж ли е" Joy...и си мисля - то това е комплимент за нас бре Mr. Green...щом другите намират за съвсем нормално така да изглеждат съпружията ни Grinning Wink

# 453
Като се заговорихме за десктопове, на моя пък се мъдри прекрасна зимна картина Heart Eyes

Тази тениска ми харесва, дали не е време да си направя и свръхестествена тениска Laughing

П.п. Само да кажа, че тази фотосесия на Дженсън в кафенето е любимата ми негова Heart Eyes И Джаред има в същото кафене, но неговите са...хм...недотам хубави Crossing Arms Laughing

# 454

и си мисля - то това е комплимент за нас бре Mr. Green...щом другите намират за съвсем нормално така да изглеждат съпружията ни Grinning Wink
Нали  smile3521 Ама и на нас какво ни е  4470 Точно за такива мъже като Дженсън сме си.

# 455
Едно спам-въпросче: имате ли отзиви по този филм - ПОЛЕТЪТ НА ФЕНИКСА (FLIGHT OF THE PHOENIX)

# 456
П.п. Само да кажа, че тази фотосесия на Дженсън в кафенето е любимата ми негова Heart Eyes 

Така ли? А Дженсън по бяла ризка?

# 457
Fairy, това на десктопа ти от "Коледната къща" е нали? Не мога да го намеря този филм и това е  Sad

Какви са хубавци -

# 458
Fairy, това на десктопа ти от "Коледната къща" е нали? Не мога да го намеря този филм и това е  Sad

Ами защо не казваш, веднага го получаваш Hug

Заповядай   bouquet

Големи са изроди на тая снимка Joy

# 459

Ами защо не казваш, веднага го получаваш Hug

Заповядай   bouquet

Големи са изроди на тая снимка Joy

Благодаря! Ама не ме огрява! Не мога да се регна в тая замунда и това е  Laughing
Но колко си услужлива само...  bouquet

# 460
Дай скайп, ще ти го прехвърля по скайпа Grinning

Как бе, тоя филм трябва да се гледа, Джаред е такъв сладур там, че е направо престъпление срещу човечеството да не го гледаш Joy

# 461
Много благодарско. Ще го пратя на ЛС

bouquet newsm51 smile3525

# 462
  • В средата на времето
Не мога да не постна Mr. Green

А това е дъхоспиращ фотошоп smile3544 Heart Eyes

# 463

Как бе, тоя филм трябва да се гледа, Джаред е такъв сладур там, че е направо престъпление срещу човечеството да не го гледаш Joy

А и сега му е точно времето за гледане на коледни филми на фона на снега отвън  Close-mas:

# 464

А и сега му е точно времето за гледане на коледни филми на фона на снега отвън  Close-mas:

Даааа Grinning
Изи, чу ли? Защо имам усещането, че ти кръшкаш и още не си го гледала този филм? Crossing Arms Laughing

Коледните братя са големи сладури, а десктопът.... Heart Eyes (харесвам Сам, харесвам Сам, омммм Joy)

Общи условия

Активация на акаунт