Supernatural - Sexy! Scary! Over?

• 33 864
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм на мнението на Джаред - по-добре да се разплете историята. Но явно ще остане незавършена.
От една страна защо гледаш 5 сезона по 20 серии да стигнеш до един завършек - първите епизоди добре- разбрахме, че е отмъстено за смъртта на Мери. Но какво в крайна сметка ще се случи с този Апокалипсис? Надявам се до края на 2012г. да се разбере  smile3503

Нее, мамакати, историята ще се разплете, независимо дали ще има следващ сезон или не. Simple Smile Нали това писах, Крипке беше казал в едно интервю, че историята за съдбата на Сам, а тя включва и Луцифер и Апокалипсиса, ще бъде приключена в края на пети сезон. Ако има шести сезон, той ще бъде за нещо друго.

# 706
Упс, пропуснала съм най-важното.  Embarassed На мен ми се наби изразът, че остава материал за 6-ти сезон. Въпреки, че ми се иска постоянно да ги гледам тия момчета  Heart Eyes

# 707
  • Някъде в търсене ............
Аз нещо съм пропуснала тези интервюта на Крипке, а и честно не съм се ровила много. Няма да се разсърдя на още 3-6 сезона Heart Eyes

# 708
  • Germany
Нещо не съм доволна от 5 сезон Crossing Arms Какви са тия раздели...единия му било по-добре сам...какви са тия работи. И честно казано взе да ми писва от тоя Апокалипсис, ангели, демони. Пък тая Мег (демона) вече имам чуството, че и аз ще я срещна някъде...И аз съм на мнение, че всеки сезон е по-добър от предишния, ама нещо този не ми се нрави как започва, аз съм до 3 серия де, може по-нататък да ми легне на сърцето Peace

# 709
  • София
Аз да ви питам - някой да е срещал гифче с братята как денсът на гробището....
http://www.youtube.com/watch?v=TlmpJQAl8hQ ей това в нач(алото на това клипче...ако го има някъде с кех бих си го изпльокала в подписа Simple Smile

# 710
Да си кажа и аз, пък после ако искате ме замеряйте с гнили домати  Wink. Много ги харесвам Сам и Дийн, но и аз съм на мнението на Кпипки, че е по-добре шоуто да приключи в апогея си в края на пети сезон с завършека на историята за Сам - Луцифер и Дийн - Михаил, отколкото да продължи да крета още няколко сезона изчерпано от към идеи и все по-скучно.
Като изключим Supernatural не мога да кажа, че съм харесала кой знае колко нещо друго от филмографиите на Джаред и Дженсън. Не ми се ще да развалят и този сериал продължавайки го само заради високия рейтинг, който и без това ще спадне (ако го продължат) след края на историята за битката между Рая и Ада.
Нека да започнат и нашите момчета да се снимат в свестни филми, стига са се оплаквали, че от Supernatural нямат време за друго.
Тази вечер, например, гледах Аватар и си мислех през цялото време колко щеше да му отива на Джаред ролята на Джейк Съли. Не че имам нещо против Сам Уортингтън, ама с какво е повече от Джаред Laughing

# 711
  • София
На кино ли го гледа или със скапаното качество от Замунда

# 712
Нещо не съм доволна от 5 сезон Crossing Arms Какви са тия раздели...единия му било по-добре сам...какви са тия работи. И честно казано взе да ми писва от тоя Апокалипсис, ангели, демони. Пък тая Мег (демона) вече имам чуството, че и аз ще я срещна някъде...И аз съм на мнение, че всеки сезон е по-добър от предишния, ама нещо този не ми се нрави как започва, аз съм до 3 серия де, може по-нататък да ми легне на сърцето Peace

Ох, четвърти сезон завършва толкова отчаяно, че чак ме е страх да започна 5-ти, за да не се разочаровам.... от друга страна историята много се заплете и нямам търпение да видя какъв ли ще е краят. И аз съм на мнение, че по-добре да имаме по-малко на брой сезони, но по-качесвени, отколкото повече, но пълни с боза, само и само защото трябва да се гони печалба от високия рейтинг, но сценаристите може да са на противоположното мнение, кой знае?!

# 713
На кино ли го гледа или със скапаното качество от Замунда

На кино. Много ми хареса!

# 714
Тази вечер, например, гледах Аватар и си мислех през цялото време колко щеше да му отива на Джаред ролята на Джейк Съли.

Само малко трудно щеше да се събира в ония легла, дето влизаха да управляват аватарите Laughing
Иначе пък на Дженсън как щеше да му отива да е онзи идиот, дето го изигра Джовани Рибизи Joy Хем го бива в яденето нашето момче Joy

По повод сезоните на Свръхестествено съм много раздвоена. От една страна не искам да свършва, от друга страна и аз предпочитам да свърши така, че да ни липсва след това, а не да се молим накрая да свърши Laughing Аз съм голяма фенка и на Хаус и в момента като гледам шести сезон, направо ми идва да се гръмна, толкова ми е скучно и досадно, не искам да се получава същото със Свръхестествено.
Пък и не знам дали могат да надстроят над този заряд, който имаха досегашните сезони, да измислят нещо още по-хубаво и интересно. Четвърти сезон беше много силен, много. Просто такъв емоционален заряд имаше, че дори сега пети ми е малко суховат в сравнение с предишния...

А и наистина, вчера гледах едно интервю с Джаред, очевидно нямат големи шансове за читави филми, докато се снима свръхестествено, пък мен ми се иска и на голям екран да ги гледам. И то не как разфасоват хората Laughing

# 715
  • София
Принципно сте прави...историята си отива към естествен завършък...натам ще си е изтискано от пръстите при вс положения, но наистина много ще ми липсват Simple Smile така ми стана кеф да ги гледам тез двамата....
Вярно е, ще може да се снимат после в други филми...но самите Сам и Дийн ще ми липсват на мен...като персонажи Simple Smile

А д-р Хаус....той си е все един и същи от първият сезон до сега...може и безкрайно да е такъв....както и Свръхестествено могат да го направят безкраен...но надали пък ще издържи дълго в такъв вид...

Аз се чудя...дали и за него като за други сериали ще направят накрая един двучасов филм....какт  при Призън брейк, Старгейт, Секса и града и т.н...

# 716
но самите Сам и Дийн ще ми липсват на мен...като персонажи Simple Smile

Даа, и на мен много ще ми липсват Heart Eyes
И се замислих по този повод, на тях двамата пък колко ли ще липсват Сам и Дийн. Това са герои, които те играят пет години вече, познават ги, влизат им в кожата по девет месеца в годината, ако се замислите те са през повечето време от живота си Сам и Дийн отколкото Джаред и Дженсън Laughing

# 717
  • Някъде в търсене ............
И на мен ще ми липсват много, но да не забравяме че чакаме още няколко серии. Да не започваме да тъжим предварително.
Снощи започнах 4 ти сезон и установих че Сам (Джаред ) си е влюбен в Руби (не я знам как се казва) още от тогава. Има един момент в който я поглежда и си личи много, определено не е игра Mr. Green. Докато Дженсън е по прикрит

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Jared-Padalecki-ja … 791_1000_1450.jpg - Сам,
http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Jensen-Ackles-look … 40860_350_500.jpg- Дийн

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 22:44 от desi02

# 718
  • Buffyworld
Забелязали ил сте колко е нисък Дженсън? Поне докато е сниман някъде заедно  с Джаред има доста разлика в ръста им. Няма да му отива някоя висока мадама на него Mr. Green

# 719
Бъфи, не е нисък Дженсън, 1.85 е, базата му за сравнение е висока просто Laughing

Момичета, аз цяла вечер водя неравна битка с правенето на гифчета Laughing Накрая обаче я спечелих и успях да направя едно-две. Специално за Ейнджъл е това

Eдно специално и за Изи

И една специално за мен си  Laughing
Джаред е просто прекрасен в този момент Heart Eyes

Ако някой иска нещо точно определено да му мърда вподписа, да свирка, докато не е изчезнала я програмата, я нещо друго Laughing

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 03:17 от Fairy

Общи условия

Активация на акаунт