Хапнах вкусно закуската и кафето с бисквитка . Благодаря !
Днес си мислех да ви питам ревниви ли сте ? Имам наблюдения (малки) ,че повечето сме ревниви май....

Станало 2 часа, докато я оправя, да хапна, да пия кафе, да подредя малко (предната е била страхотна мърлячка, че ще видя зор, докато вкарам в ред магазина) и той деня се изтъркулил и време да си ходя. А като се обади мъжа ми да ми каже , че снахичката наготвила пиле със зеле...
Направо полетях към в къщи 

Моите станаха по-малки след кърменията, но общо взето са се запазили. Ще кажа същото като за килограмите- скъпия ми ги харесва, значи и аз съм доволна 
Ако бях у дома, щях да ти я излапкам с кеф, както и да си пийна от кафето на Зайо
Чакам да се отбиеш при мен, ама ако ми кажеш истинското си име-ще има да мигам на парцали. Не го знам 

Чак не можах да се позная....Сигурно затова сега детето ми е злоядо.

не много де, не съм и скандалджийка, самоизмъчвам се само
Но после със свръх ревливия ми син се стопих за нула време
,от както се помня не ми дреме(дето се вика).Започна ли да надушвам нещо тегля чертата без да ми мигне окото,разпити ,скандали и тн.и после ме отпуска става ми едно супер
и съм 100%сигура ,че сл.път ще е тачно както го искам и така(ей аз бройкаджиика се изтипосах,ама не е баш защото с годинки ми траят връзките,просто дойде ли време за край или развод няма никакъв драматизъм).
ви 

Аз много си харесвам нашата зодиика и бих си взела мъж овне (имаше то един кандидат де).
Е не ми бяха правили по-хубав комплимент. То вярно, че с дебело яке, щото зимата, ама...10г по-млада ме направи детето. Та се засрами и си замина
), после разпитвах и ме лъжехааааааааааааа. Айде тя както и да е, ама той не вярвах да ме излъже, първоначално се опитваше да сменя разговорите в друга посока, ама...може ли на овен да не му отг, та накрая ме лъжеше. Ей тогава най ме болеше, ама минало. Сега съм щастлива, че не съм с него, щото квото е мамино детенце...не ми требе такъв мъж.
Днес работния ден беше по-къс, защото спряха тока на карето, където работя, към 4.30 шефа каза да си ходя. Обаче от магазина не се излиза през външната врата, а през една серия врати и тунели, които по принцип са осветени. Но нали нямаше ток-тъмно като в рог..и една голяма връзка ключове
и изведнъж изпаднах в паника по средата на тъмнилката-ни напред- ни назад, не мога да улуча ключа, направо ми идваше да седна и да ревна..Бе както и да е-хепи енд накрая, ама пуша втора цигара да се успокоя. Имам три страха-от тъмно, тясно и змии. Днес бяха първите два накуп