Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХIX

• 51 014
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • London, baby
Хахах, при нас ще е след нова година. Тъкмо се зарадвах, че ще гледам Пенелопето.

# 211
  • Някъде там на юг...
Аз пък единствено съжалявам, че сама се прецаках и си пуснах 2012-та на компа  Close Филма си е само за кино Peace На мен ми хареса Simple Smile

Ей сегичка си доизгледах "Love actually" - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=152297&hit=1. И преди съм го гледала, но го бях позабравила. Филмчето е хубаво и действа разтоварващо  Peace Препоръчвам го предколедно  Peace

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 23:53 от Mopsy

# 212
# 213
Гледах, хареса ми и препоръчвам Гран Торино. Може и да е споменаван вече от някой друг фен на Клинт Ийстуд, но за мене филмът си заслужава напомнянето.  Simple Smile

# 214

Киора, мацко, права беше за Джейкъб smile3521

Нали, нали Mr. Green Crazy Embarassed
Сега, kiki29, вместо  Hug да се присъдини към наш'то  hahaha "падение", си наляга парцалите и си мълчи Laughing  bouquetКики, нали щеше да пишеш за филма дали ти е харесал Crossing Arms Party

Кюбит, по-назад пишеш, че си гледала "Източни пиеси". Ще ми е интересно да прочета мненито ти Hug, сподели по-подробно Mr. Green Wink

Аз се "отчитам" Mr. Green с препоръка за Аватар
http://www.imdb.com/title/tt0499549/
Tова е филм, за който ще бъде истинско престъпление, ако се гледа вкъщи на компютъра Peace. По принцип не обичам филми със сюжет “фантазио, мила, къде си се скрила” Laughing и си признавам Blush, че го гледах поради една единствена причина: Джеймс Камерън. Покрай еуфорията около Аватар, с нотка на меланхолия си припомних еуфорията около “Титаник” и Зала 1 на НДК, пръскаща се по шефовете...тогава за първи и последен път в живота си досега Mr. Green, след края на филмова прожекция, видях 3 000 души да стават на крака и да ръкопляскат...та да кажа, като бабите Joy, хубави времена бяха.
Сега, Зала 1 е заместена от 3Д, а изживяването е уникално (предполагам в съчетание с IMAX още повече Peace), но не толкова заради сюжета, колкото заради визията. В сцените има сентимент Heart Eyes, нежност, светла пъстрота. Иска ти да се пренесеш във филма и да останеш във фантазията Flutter. Джеймс пак се е престарал с дължината Mr. Green, по някое време леко ми писна Embarassed, но филмът има скрити послания и всеки може да открие някое за себе си. Аз лично видях темата за саморазрушителния стремеж на хората, за унищожаването на природата, за това че хубавите неща винаги са простички. Вие сигурно ще откриете нещо друго.

Гледах също Cheri и Law abiding citizen,
http://www.imdb.com/title/tt1179258/
http://www.imdb.com/title/tt1197624/

но не ми харесаха и не препоръчвам. От първия очаквах нещо в стил “Опасни връзки”, а то се оказа едно “голямо нищо” (за мен Peace) с този финал Tired. Не разбрах какъв е смисълът да ни се разказва цялата история, след като накрая един от главните герои бели букви се самоуби. Изобщо не разбрах тези хора обичаха ли се, не се ли обичаха – на първо място и двамата не успяха да преодолеят себе си, на второ Шери хем го сърбеше, хем го болеше (“Имам нужда от теб, искам те”, но “Напомняш ми за майка ми”) ooooh! Tired
Вторият започна добре. Зрителят е съпричастен с трагедията на главния герой, “око за око, зъб за зъб”, но после, като се задълба в идеята за “отмъщение заради самото отмъщение”, едвам изтраях докрая на филма.

Какво ще кажете за номинациите за “Златен глобус” Wink?
http://www.goldenglobes.org/nominations/
Кои ли ще са щастливците? Thinking Аз съм гледала много малко от номинираните филми, да не кажа, почти нищо Embarassed Whistling.

# 215
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, Киора, то толкова пристрастени има към филма, че Кики сигурно я е срам да си каже Mr. Green

# 216
Аз пък единствено съжалявам, че сама се прецаках и си пуснах 2012-та на компа  Close Филма си е само за кино Peace На мен ми хареса Simple Smile

Ей сегичка си доизгледах "Love actually" - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=152297&hit=1. И преди съм го гледала, но го бях позабравила. Филмчето е хубаво и действа разтоварващо  Peace Препоръчвам го предколедно  Peace

Не бързай . Ще го дават по всички програми. Както последните ... нам  колко години. Едно време беше  Ирония на съдбата.  Не минаваше Нова Година без него.  Сега е Love actualy=

# 217
  • София
Киора, както винаги бе удоволствие за мен да чета коментарите ти Wink
запали интереса ми с "Аватар", въпреки, че навремето някак останах недокосната от вълната около "Титаник" и някак тогава още отрекох Дж. Камерън. не се разбирам и със зрелищното кино, но пък това не значи, че няма да му дам шанс и да видя какво ще се получи. днес сестра ми с голямо вълнение ми разказваше за филма.

за Шери обаче имам друго виждане. харесвам такивам меланхолични истории, невъзможни любови а-ла Франсоаз Саган...има някаква очарователна тъга в истории, които завършват по този начин и някак са ми много реалистични. филмът за мен бе хубав, главният актьор обаче ми стоя недодялан докрая и с нелепата си визия просто не можах да му повярвам. накря, когато се се самоуби никак не ми бе тъжно. Simple Smile това е и един от редките случаи, когато Мишел Пфайфър не ме дразнеше.

напоследък толкова малко време имам за кино, че ме е срам. надничам в темата обаче всеки ден и тегля ли, тегля...задръстила съм харда от филми с надежда сега покрай празниците да ми остане време да гледам.

# 218
Момичета, тъкмо се завръщам от  IMAX-a, където разбира се, че отидох да гледам "Аватар"  Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses
Простете ми, но съм много изморена и с главоболие, а и всички сте си легнали вече, така че коментар утре  Grinning

kiora и Geia  Hug смеете ми се вие, ама още не съм изгледала филма  Embarassed Кой знае защо обаче, едно дяволче ми нашепва, че и аз ще се присъединя към вашето "падение"  Joy Просто Робърт Патинсън в образа на Едуард от "Новолуние" (от това, което съм гледала по трейлърите и снимки) ми изглежда като много зле скалъпен 30-тина годишен полуджентълмен от края на 19-ти век (даже не и от 20-ти)  Sick Направо ми изглежда обезобразено момчето и ми се развали цялата представа за Едуард, следователно и очарованието си изгуби този герой за мен...Филмът все още ми е на дневен ред все пак де Wink

# 219
Хихи, Кики Hug Моите приятелки като наприпадаха по Едуард и ми беше странно, защото представата в книгата е една, а във филма е съвсем друг. Малко като "един юноша блед" ми стои, ама не в правилния смисъл Embarassed

# 220
Гледах Did you hear about the Morgans?.
http://www.imdb.com/title/tt1314228/
Нищо претенциозно, но много забавен, много. Препоръчвам го.

Киора, много силно ми подейства Източни пиеси. Може би заради финалния надпис, може би заради дългият разговор с режисьора веднага след филма, може би заради позната в личен план и болезнена тема, или всичко накуп, но все още съм силно развълнувана. Саундтракът беше невероятен и силен. Играта завладяваща, особено като се има предвид как е финансиран филма и как е правен кастинга (някои буквално от улицата). Мога да разказвам много, но честно казано в момента не съм много в настроение. Обещавам да се реванширам, особено ако се включи някой гледал.
http://www.myspace.com/nasekomix слушайте 5-тата песен, injectsong
Чакам с нетърпение следващия филм на Камен Калев, обеща догодина да е пак тук по това време с новата лента.

Едуард и Бела са гола вОда. Дървени, та дрънкат. Ако не беше Джейкъб щеше да си загине филма. Доста по слаб е от първия.

# 221
И на мен Робърт не ми се покрива с образа на Едуард( от книгата)...кой виждате като по-добрия Едуард?

# 222
И аз като фен на Здрач сагата, съм разочарована от лошата игра във филмите... Наистина Роб не съответства на представата ми за Едуард.
Виж Джейк е друга бира Laughing Абсолютно съвършен! Heart Eyes
 Като Едуард по-скоро си представям Джеймс МакАвой - http://www.imdb.com/name/nm0564215/, само да беше маалко по-млад.

# 223
Киора, много силно ми подейства Източни пиеси.

Всичките ми приятели, които са го гледали казаха, че е изключителен.  Peace
Аз не можах да отида, малката беше болна.

Аз харесвам много Робърт и Кристен в Здрач. Робърт е слаб актьор, спор няма, но ми харесва като Едуард.
Във втория филм нещо им има и на двамата, наистина са две дървета. Изобщо забравих, че съм го гледала.

# 224
Diamant 13 - странен, много френски екшън. Само че остави в мен чувството, че не съм го разбрала. Ужасен превод и добре, че говоря френски, та не ми се загуби усещането от филма. И същевременно остави у мен едно чувство на тъга, за миналата слава на един прекрасен актьор, който вече не прилича на себе си Sad Ако сте почитатели на Жерар Депардийо - по-добре да не го гледате, ще ви натъжи както мен, а ако сте просто любопитни - гледайте го. Няма особена кинематографска стойност, по-скоро е за попълване на филмографията.

Beyond a Reasonable Doubt - достави ми доста голямо удоволствие. Интересен трилър, насладих се много на действието, така че с удоволствие бих го препоръчала.

Definitely, Maybe - ако сте настроени коледно, ако любовта витае във въздуха и ви е омръзнало всяка година да гледате Love Actually, то този филм може да ви предложи приятно развлечение. За мен беше доста приятна изненада ролята на Райън Рейнолдс - все повече ми харесва в такова романтично амплоа Mr. Green С удоволствие го препоръчвам!

За "Здрач" и "Новолуние" - не знам дали връзката между Кристен и Робърт им пречи, но няма грам магия в любовните сцени или изобщо в сцена, изобразяваща голямата любов на Бела. В опита за целувка на Джейкъб в кухнята имаше в пъти повече еротика, любов и изобщо чувства, отколкото между уж предполагаемите влюбени. Не знам защо така не им се е получило, ще видим следващата част как ще е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт