Нова година!

• 6 049
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • София
е, момичета аз поизчаках още няколко дена, но няма нищо ново при мен...очертава ми се домашна нова година, както и миналата...една приятелка ме покани с нея й гаджето й, но няма да се чувствам на място, така че по-добре в нас с моите съкровища и с надеждата, че ме очаква една щастлива година Praynig

# 31
jabanka,звучиш много отчаяно!Горе главата!И аз ще си бъда в къщи сама с детето,но съм сигурна,че ако темата още я има след една година,много от нас ще коригират отговорите си!
Пожелавам на всички ви Весели празници и сбъдване на най-съкровените ви мечти!!!
Чудеса се случват постоянно,не само на Коледа  santa2

# 32
... и с надеждата, че ме очаква една щастлива година Praynig

Пожелавам ти го от сърце  Hug
Всъшност пожелавам това на всички тук  Heart Eyes

Не съм , плана ти звучи много добре. Весело изкарване  Grinning и без пъпки  Wink

# 33
същата диалема стои и пред мен-за това си пожелавам ''ТАЯ ГОДИНА ТАКА,ДОГОДИНА-......ПО ДОБРЕ''

# 34
Еееех, прокле ли ме някой, или просто това ми е било писано - за празниците сме сами с детето.  Tired

Пожелавам си следващият път да не бъда толкова заблудена и да открия светлинката в тунела!!!

# 35
  • в моя свят на мир и любов
Мила smehulkе, не се тревожи, аз не само ще бъда сама с децата, но и на всичкото отгоре и трите сме болни от грип.  Laughing.

Но честно казано, въобще не мога да се тревожа за нищо повече. Колкото дал Господ, с толкова ще се задоволяваме.

Така че, без униние и весело изкарване на празника.

Пък и предстоят още толкова много празници и щастливи дни.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт