Юлски бебета и мами - 17

• 24 261
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Cocktail - Ако намеря инфо ще ти пиша. Защо не говориш с ГП-то ти за ваксината за ТБ ако наистина искаш да я слагаш? Аз много се учудвам, че са ти казали че БГ не е в листа. Вие с кола ще пътувате до БГ, така ли? Какво да ти пожелая освен успех, нашата не спря да плаче на връщане в събота (а бяхме само на час и половина път от нас) и трябваше да я гушна в колата за малко, и за 'късмет' полицеѝска кола се движеше паралелно с нас по едно време.... абе неволи.  Махнахме я възглавницата, или както се нарича, защото разбираш ли детето се чувствало по-свободно, но според мен беше малко рано. Но и други мами (децата им са на около 6 месеца) са махнали тези възглавници. Аз мисля, че препоръчваха да се ползват до към 6-ия месец. Мисля, че няма много разлика м-у Куини и Аи Канди в седалките, предимно шасито е по-различно.

# 31
  • Видин
Добро утро!

Гледахте ли в неделя БТВ Репортерите?Ето го видеото тук - http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=225&video_id=22938
Направо съм в потрес Shocked Shocked Shocked
За Реленца - над 1 милион % ръст печалба  Shocked спрямо септември 2008
А за Тамифлу - 15 000%
Човекът каза, че дори при търговията с наркотици и т.н. няма толкова голяма печалба.За каква масова психоза говориме в случая  ooooh!
Към момичетата в Англия - понеже гледам, че го коментирайте - разровете се в нета за мнението на д-р Михайлов за свинския грип.По мое скромно мнение - не рискувайте да слагате ваксина  Peace

Честити месечинки на празнуващите   bouquet
Остава само още месец до Коледа  Crazy
Хайде, засега чао от мен

# 32
Добро утро!
Юлско бебе, браво за снимките!Тези са много ценни, защото покрай работната обстановка преживяваш всичко отново Laughing.А като гледам и бебчетата са се забавлявали Laughing
Страхотни сте!Като си спомня с едно бебе каква емоция беше, представям си с толкова сладури накуп Crazy!
Калина, още веднъж, огромни благодарности  bouquet!
Джиджи, много се смях с твоето юнче/юлче Joy Hug.
Тан, аз мисля,че си качвате съвсем нормално Peace.Белослава също е от дребните бебенца( на 3м и половина тежеше 5200), но и двамата й педиатри казват, че е супер и дори не е в долни граници като темп на растеж.
Аманитка, благодаря за кафето Hug!
Нелир и аз все се притеснявам за този рахит, че малката още се стряска на сън, но пък сме на 7к вигантол Thinking.
За преварената вода- май само първата седмица ползвах.После не виждах смисъл, защото по време на къпане, лицето го мия с чешмяна и тя си попада в очичките.
За обичките- който е решил, слагайте ги в УНГ кабинет или в медицински център Peace.Малките още нямат трите игли срещу хепатитБ и козметичните центрове ми се струват малко рискови за тази процедура на такава възраст Peace.
Вики, да,от Пловдив съм.Съвсем в центъра съм, близо до Фламинго Hug

# 33
Здравейте,
Искам да разгледам снимките на бебешорите, но ми иска парола Sad

# 34
Добро утро!

# 35
Запис и от нас! Grinning
Страхотни снимки Heart Eyes
Сиси,благодаря ти  Hug

# 36
  • Кърджали
Добро утро!
За обичките - не сме и ги продупчвали ..Май и няма да го направим сега. Когато тя реши,че иска...
Миналия ден махнахме и ние възглавничката за новородено на коша за кола. Уж да и е по - широко...Утре ще пътуваме с колата, ако видя че нещо не ми харесва си я слагам обратно...

# 37
Добро утро и от мен  Hug
Катето вчера се сдоби с доста подаръци и някои от дрешките даже смятам да не им махам етикетите,че станаха толкова много ,че незнам дали изобщо ще ги подносим.  Laughing
Днес отиваме на последен Пентаксим и теглилки и мерилки  Mr. Green.Притеснява ме обаче ,че на ден по два-три пъти ми се закашля и незнам дали ще я боцнат.
Деянова, то аз бях в конкурсите на Памперс доста отдавна и вече се загубих къде съм. Laughing Наградата,за която играехме тогава вече е спечелена. Peace
Маймунче,казаха ми,че моето кенгуро е в офиса на Сити Експрес и даже от там ми се скараха,че толкова време не съм го потърсила  Crazy
Тан, изобщо не е малко 600гр. за 4месец.Ние третия качихме 300  Mr. Green А като гледам Вики изобщо немога да ти повярвам,че е качвала всеки месец по килце  Hug
Бебчетата ви са страхотни - ама те с тези бели бодита са еднакви - не ги ли объркахте после при прибирането  Joy
За обичките - и ние скоро ще я направим тази работа.По-рано по-добре

# 38
Добро утро момичета!

Диди, благодаря за новата тема!  bouquet

Страхотна фотосесия вчера! Напълнихте ми душата наистина! Hug

# 39
  • Велико Търново
Добро утро!
Къде са снимките, че не разбрах, а искам да ви видя (като ви чета и аз се вълнувам)? Wink Нямам много време да пиша, а и освен негативизми няма и какво (сега котела тече, преди тръба в банята изби), но да сме здрави е най-важно. За обеци - вече леля и подари много хубави, но съм решила да и сложа, когато си тя поиска.
Хубав ден на всички Hug

# 40
  • Силистра
Добро утро!
@mi, и на мен ми хареса идеята за пътувания по Иречек, имаш предвид книгата "Пътувания по/ из България", или нещо др, аз нищо не намирам по книжния пазар. Дали я има някъде по антквари, или някъде в нета?

Много сте се забавлявали вчера на фотсесията браво на вас.

И днес е хубав ден, само за разходки. Мятаме се в количката и в Danube park  Whistling

Фелисити, радвам се за вас, дано вече се не ви досаждат тези болести  Praynig
На всички болни пращам нашата енергия, дано стигне и до Алма Ата  Sunglasses, да оздравяват бързо

ПП Къде го тоя Квази, да се похвали, дано всичко е наред. А кога ще му е термина?

# 41
Здравейте и от нас.
Най - после да седна на компа. Признавам си с една тема съм назад , но три дена такъв грип ме беше тряснал , че нямам думи.  Тъкмо детенце спря АБ и си викам край свърши се ще си отдъхна , и като ме заболя едно гърло една Т нямам думи добре че таткото ме отменяше , защото бях като парцал. От вчера съм по добре но ми намаля кърмата , и сега две хранения ги замествам с АМ но нищо като чели нещата се подобряват и ще си доидат на мястото. Вчера и ние бяхме при педи  пораснала е с 2 см. и 900гр. и ще почваме да се захранваме. На кратко това е от нас , разгледах снимките страхотни са просто , много сладки бебчовци.
За обичките и ние не сме ги сложили още , мисля  през пролетта да го направим и това .
Прекрасно време отивам да се приготвям за  1stroller
Приятен ден на всички.

# 42
  • Canada
Запис и се връщам да ви чета...

# 43
Пу пу пу-мале какви мишоци сладкиииииииииииии-супер бебчета
НелиР-при прегледа опипа ли я за рахитична броениеца-пипа ли я по гръдния кош,под гърдичките
Тан-600 гр си е супер-ние сми имали месеци с по 400/сега сме 500 наддали/на 5 месеца сме 6200-спокинг
Аманита-и аз съм впечетлена от бтв Репортерите-благодаря,че го отбеляза-мисля,че е добре да се замисли човек
И както се казва,гледайки слънчицето навън-"Още един добър ден за нашите бебоци" Sunglasses

# 44
  • Canada
Слюноотделянето и при нас е голямо... Налага се да сменяме по няколко дрешки, защото олигавя целите лигавници и не ни стигат...
За боядисването на косата - не я боядисвам сега, защото не ми остава време...
За почистването на очичките с физ.разтвор - не го правя. Мием му личицето с чешмянка...
А по повод снимките, и аз като Маняес щях да питам няла ли такова чудо и за Варненци? Wink
Мамо Диди, и Нико взе да покашля точно преди последния Пентаксим. Но тъй като няма нищо друго решихме че е от обилното слюноотделяне... Вчера му я сложихме - няма проблеми.
И ние сме още в легналия кош, но определено мисля още поне 2 месеца да го държа в него, въпреки че Нико също роптае... Все пак съм на мнение, че са малки бебчовци още за да са в седнало положение...

Общи условия

Активация на акаунт