дифузен косопад

• 20 444
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
DeniSlava86 , знам от други момичета , че ампули и шампоан на Виши ползвани заедно дават страхотен резултат , особено пък при силен косопад . На мен само ампулите ми помогнаха . А колко време е нужно да ги ползваш зависи вече от ефекта . На мен ми трябваха 3 ампули . След това майка ми подари един шампоан лечебен , който го взема от познати , няма го на БГ пазара и също много помага и той.

# 16
Много благодаря за съвета мисля да ги купя и да пробвам ще пиша след време как е дали има резулатат. Хубав ден ти желая!  bouquet

# 17
Здравейте.Пишете за някакъв крем-прогестогел.малко повече инфо може ли?Правили се по аптеките или е готов продукт,каква цена е и как се ползва.И може ли да се ползва паралелно с стимуланта на Икаров и себорал форте?Лесно ли се намира или трябва в някоя конкретна аптека да отида?Благодаря предварително. А и още нещо...някой да е ползвал на Керастас Аминексил?Дали имат ефект-мисля,че бяха ампули.Збравих да дапълня,че до този момент ползвам шампоана на Дюкре против косопад и има някакъв ефект. Косата по-малко пада.Даже доста по-малко от септември месец.Само него ползвам и вече има косъмчета ,които виждам да растът.но не мисля,че ефекта е само от шампоана.Пия и витамините на ДЮкре и си правя разни маски.

# 18
Минах през такъв проблем преди няколко години . Помогна ми силно концентрирана запарка от коприва за изплакване на косата при миене . Дано помогне и на теб !

# 19
.....това виши деркос ампули против косопад ли са? Сякаш малко намаля косопада, но си мисля,че просто премина времето на  есенния косопад... но си пия хапчетата за простатата...Simple Smile)

# 20
Здравейте,
от известно време търсех тема за косопада, за да споделя моя опит в лечението му.
При мен сериозните проблеми с косопада започнаха през миналата година заради силен стрес и рязко отслабване.Тогава косата ми падаше ужасно. Лекувах я с Ревалид на хапчета и шампоан и с лосион Алпикорт F, който ми беше изписан от дерматолог. Тогава косопадът ми намаля и след няколко месеца спря. Но това лято отново се появи и така 4,5 месеца по 100 косъма на ден. Дори опитах онази овчата маска, която е една невероятна гадост и глупост.
Без да искам да ви прозвучи като реклама, но единственото нещо, което ми погогна е един билков лосион, който се приготвя в билкова аптека "Розмарин".Лекарката, която прави лосионите е изключително добра.Честно ви казвам, ползвам лосионът от около месец и сега ми падат по максимум 10 косъма на ден , което за мен е невероятно. Ако някой иска повече информация, ще пиша.

# 21
Xator давай инфо за този лосион! Praynig

# 22
И аз искам ифно за този лосион. Hug

# 23
Здравейте,лосионът няма име.На опаковката са написани билките , от които се прави. Маже се сутрин и вечер 2 дни и 1 се почива.Не омазнява косата , прави я малко по-тежка, мирише приятно, не е някаква мазна гадост.Ползва се около 2 месеца, (1 опаковка е 200мл.и е достатъчна ако косата не е много гъста). Докторката ми обясни, че след като се маже 2 месеца човек може никога повече да няма нужда от лечение на косопада.Аз и на мои познати съм го препоръчала и те са доволни, но наистина съдя по себе си, защото косата ми спря да пада, а преди беше ужасно.А сега не пия и ревалид, нито се мажа с ампули. А и лосионът струва 7лв,което мен специално ми показа , че целта на тази докторка не е меркантилна.Тя е помогнала и на много други хора с различни проблеми.Наистина ви препоръчвам да опитате. Координати на билкова аптека Розмарин има в интернет, иначе се намира близо до Пирогов.

# 24
  • София
Проблеми със зъбите също могат да предизвикат дифузен косопад.

Общи условия

Активация на акаунт