В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 760
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Оф, и ние днес обсъждахме рибите. Аз шаран не ям, ама колежките ми заявяват категорично, че рибата задължително трябвало с люспи да е. А аз си мислех за морска риба  newsm78

Сега на дневен ред е Съботната среща  Mr. Green явно ще е на 5ти, но има време още да промените гласа си или негласувалите да го направят  Peace Кой ще запазва места? На мен "На Кея" ми най-удобен за запазване, ако решите за там - казвайте, мога да поема ангажимента  Peace Някой с друга идея и кандидат да запазва места ????

Значи събираме конкретни ценови и времеви оферти за Дядо Коледа   Peace и после ще мислим  Hug

Пък на мен малко ми е багажа, и Снежанка мога да стана, но нямам тоалет  Mr. Green

# 121
ееее, не си ли пазиш булченската рокля Mr. Green
ако си я затрила някъде, мойта е свободна Laughing

# 122
  • Бургас
Значи ще има срещичка  на 5  newsm78  bouquet

# 123
  • Бургас
Ками, лавракът и ципурата са с люспи, а пък иначе са морски.
А ако не обичаш шаран заради миризмата, един трик. Накисни го за 4-5 часа във вода с оцет. Всякаква миризма на тиня изчезва.

# 124
lexy , ти сега не можа ли друга идея да дадеш .... сега с тая ципура ме вкара в размисли дали да не скоча до Лозенград  Mr. Green

Ама Тедка* , тя моята сватба, да не беше скоро като вашите... аз даже забравих, че някога съм булка била ... то минаха сума години, роклята антика вече Wink

# 125
  • По света и У нас
Щом 19ти е работен ден  ooooh!, може би 20ти откъм дата се явява най-подходяща за детско парти  newsm78 .... но Ками* - ние нали тогава ние е и Благотворителния базар  Crazy
Миналата година бяхме в Болярската къща - определено беше просторно  Peace
ето още няколко идеи откъм заведения  Peace /относно детския клуб - според мен, който и да е той .... трудно би ни събрал  ooooh! .... дечурлигата обикновено са между 20 и 30 .... като сложим и поне още толкова родители, а често и 2 пъти повече, ще бъде истинска лудница  Joy/
Понт Евксин 8/срещу кат.храм Кирил и Методий/ - имат и 2 зали  Peace
Университета

А в нашата ДГ Учителския съвет е взел решение да има Коледно тържество, но Дядо Коледа да не го "удостои" с присъствието си  Crazy ... подаръци поне ще има, но директно в групите  Peace .... Било странно Дядо Коледа да идвал преди Коледа  newsm78 ... не знам но поне на запад ми се струва, че Дядо Коледа си посещава Търговските Центрове още от началото на Декември  newsm78, освен да бъркам и да е само в периода между Коледа и НГ  Mr. Green

# 126
Люси, запада го остави... някъде там по принцип подаръците се носят от St Nicolas, а на Коледа се пълнят чорапите с лакомства  Mr. Green
Знам, че сме на базар.... а това за отработването ми обърка много плановете  Rolling Eyes и сигурно не само моите ...

# 127
не знам но поне на запад ми се струва, че Дядо Коледа си посещава Търговските Центрове още от началото на Декември  newsm78, освен да бъркам и да е само в периода между Коледа и НГ  Mr. Green
Така е. От началото на декември, че дори края на ноември. Но на мен не ми допада идеята много много; всичко е за пари.

# 128
Момичета, какво ще кажете за 20.12. от 10 ч до 12 ч. да бъде Коледното парти. За сега за два часа е 80 лева. За Дядо Коледа ще се обадят от къта днес, но сигурно до 30 лева отгоре ще трябва да се плати. Пици можем да поръчаме, но трябва с ден по рано, иначе оттам кафета коли и солети, пръчици може да си донесем банички, кой каквото иска.
Къта доколкото разбрах събира около 15 човека. Не е много голям и са две зали. Това е къта встрани от Технополис. Ако Дядо Коледа поиска повечко парички ще минем без него.
Пишете ми днес да знаем долу-горе колко човека се събираме и да преценим дали ни устройва и финансово.
 Hug

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 09:49 от Сладкишка

# 129
Аз сега нищо не разбрах - коледно тържество без дядо Коледа, зала за 15 човека, а се очаква да са поне 3 пъти повече ...
Лаф да става! newsm78
Или аз не съм се събудила.

Ужасно съжалявам, че пропуснахме миналата година тържеството, но гледах снимки и ми хареса много това в Болярска къща. В детски кът и за мен не е много добра идея.

# 130
  • Бургас
Сладкишка, а ти четеш ли постовете преди твоя?
И извинявам се за мнителността, но някакак .... Нахлуваш в темата с предложение за парти, организирано от теб, без изобщо да си писала преди в темата (извинявам се, ако греша) и продължаваш да си повтаряш своето ... Откакто следя темата съм останала с впечатлението, че Ками се занимава с организирането на тези тържества и както писа тя няколко поста преди твоя, в момента все пак е хубаво да имаме още няколко конкретни оферти.  Peace
Опс, wish ме е изпреварила  Mr. Green

# 131
Извинявам се, че "нахлух" в темата ви и ви наруших спокойствието. Имах добри намерения да предложа парти за децата, така и така го организираме, но явно тук не се приемат идеи и хора, които нямат поне 10 мнения да речем в темата. Точно в тази тема наистина нямам стаж. Но идеята ми е единствено да зарадвам повече деца. Затова и писах тук, за което съжалявам.
 Peace

# 132
Няма нищо лошо в добрите ти намерения, но беше хубаво да прочетеш и коментарите след твоите мнения и да съобразиш, че предложението ти не устройва тези, на които го предлагаш!  Peace
Всички искаме да има Дядо Коледа. Освен това след като оргазнизираш тържеството в зала за 15 човека, как ще определиш кои да дойдат и кои не? С жребий?
Не се сърди, но на мен ми се стори, че опитваш да "пробуташ" някакъв детски кът и то на всяка цена!
Лично мнение.
Не се заяждам.
Отивам да си допия кафета - може да стана по-разбрана след това!  Mr. Green

# 133
  • Burgas
В Болярска къща на скоро ходихме на кръщене,беше много хубаво,добро обслужване,хубава кухня,бяхме с много деца и никой не им направи забележка защо бягат или крещят,определено ми хареса.
А вие миналата година като бяхте там имаше ли Дядо Коледа,нещо като куверти или на свободна консумация,може ли някой да разкаже малко подробности?

# 134
  Аз сега ни в клин ни в ръкав и в страни от темата да питам  Mr. Green
Интересува ме фитнес инструктор, който прави индивидуални тренировки? Жена да бъде.  bowuu

Сладкишка няма нужда да се обиждаш, начина, по който ни поднесе информацията изглежда като чиста проба реклама на конкретния клуб.  Whistling

Тедка, честито със закъснение! Всичко най-хубаво   bouquet

Аз съм грипозна, мръъън

Общи условия

Активация на акаунт