В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 770
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Въобще не предположих, че така ще възприемете предложението. Като реклама, вие сериозно ли мислите че ще правя реклама на клуб, в който даже не съм ходила? За бройката - въобще не съм наясно колко сте и колко ще пожелаят затова казах капацитета долу-горе и според желаещите да преценим дали сме много или не за такъв капацитет. Защото има и други мами /извън вашата си тема!/, които приеха идеята с радост, защото ще зарадват децата си, а това е важното в случая. Не ние какво ще ядем, пием и как ще се забавляваме. Ние отиваме заради децата  Peace
А вие си знаете за какво отивате - за хапването, пийването, за каквото ви душа иска. Но не мога да предложа ресторантски условия, съжалявам. Нямам нищо общо с тази сфера.  

# 136
Сладкишка, не се сърди!  Simple Smile Аз като страничен наблюдател, защото вече не живея в Бургас, усещах, че така ще стане т.е. имаше предпоставки да се усъмнят момичетата. Simple Smile

# 137
  • Бургас
Аз ще се въздържа от коментар по темата, не ни е във възрастта вече! Аз пък бих се обидила да ми кажат, че държа на яденето и пийването, пред това да се забавлявали децата  Crossing Arms

Иве, оправяй се бързо!
Тедка, аз май също те пропуснах. Бъди жива и здрава!   bouquet

# 138
Сладкишка, не се сърди!  Simple Smile Аз като страничен наблюдател, защото вече не живея в Бургас, усещах, че така ще стане т.е. имаше предпоставки да се усъмнят момичетата. Simple Smile

Честно да ти кажа аз "дойдох" с добри намерения и въобще не съм се и замисляла, че щяло да излезе като реклама. Съжалявам наистина, че по такъв начин ме възприехте. В един град живеем и може би се срещаме по улиците без да се познаваме. Но такова отношение не очаквах. И не очаквах и първо въпроса "ще има ли за нас нещо за хапване и пийване...". И реагирам така защото за мен това въобще не е важно. Но всеки си има гледна точка.
Вери, благодаря за добрия тон!   bouquet

# 139
 Що бе, Радостче,  Laughing аз пък не виждам нищо срамно в това човек да мисли и за себе си, стига само жертви за децата, кой ги знае какво ще ни сервират за благодарност като пораснат. Mr. Green

# 140
  • Бургас
Ами ние просто си имаме традиция за това коледно парти и перфектен организатор на такива мероприятия Peace

А вие миналата година като бяхте там имаше ли Дядо Коледа,нещо като куверти или на свободна консумация,може ли някой да разкаже малко подробности?

Имаше дядо Коледа и за децата меню с пица и сок миналата година - съответно имаше и цена за менюто ,а за дядо Коледа мисля,че неговия хонорар се разпределя според децата  ,а ние си поръчвахме отделно. Подаръците си ги носим ние.

За събота ако има среща Ивето беше предложила гръцкия ресторант ,на мен ми харесва идеята да сменим обстановката и пак е в района на Камито Simple Smile

Що бе, Радостче,  Laughing аз пък не виждам нищо срамно в това човек да мисли и за себе си, стига само жертви за децата, кой ги знае какво ще ни сервират за благодарност като пораснат. Mr. Green

Много ясно ,че и за нас си трябва да помислим - все пак 2 часа .Айде някои може да ти дойдем на гости  Whistling

# 141
Сладкишка , наистина, не се притеснявай. Не вярвам някой да е искал да те обиди... Просто недоразумение и реакцията е малко нормална, предвид написаното от момичетата преди мен.
Събираме идеи и оферти, по принцип е рано още.
Не ми се изпадаше в подробности да обяснявам защо според мен обаче, детския кът е неподходящ според мен. Но по принцип Дядо Коледа си е Дядо Коледа и трябва да е нещо по-различно и по изненадващо....
В детските кътове се ходи редовно било просто ей така или на РД. Та в очите на децата не е нещо по-особено такова място  Peace
Ако се отиде на нещо по-рядко посещавано място или съвсем непознато за децата, ефекта е по-различен според мен.... Още повече, че повечето от нас предварително не казваме за Дядо Коледа - оставаме го изненада. Сядаме, пийваме, за децата си е все едно са с майките си на заведение. Има детска коледна музика, дансинг за едни, поле за игри за други.... така се забавляват.
Ииии в един момент без да очакват децата, аниматори или тем подобни, Той Дядо Коледа се появява от някъде с големия чувал ....  

Имаме опит три години в подобни мероприятия  Peace
 http://burgaski.snimka.bg/?user,albums - тук има албум от 2006; 2007 и 2008г  Peace

Да, възможно е да внесем разнообразие в организацията, няма спор  Peace
Но нещата е хубаво да се огледат от всички страни, на фона вече и на конкретни оферти, после анкети, с цел да се зачете мнението на по-голямата част от тук пишещите и съответно желаещи да се включат в такова мероприятие и т.н.
Нещата обикновено не се решават с една оферта и няколко часа мислене  Peace

Аз в крайна сметка не разбрах ти за колко клуба имаш ясна идея за същността на мероприятието, цени и капацитет.

От опит мога само да кажа, че обикновено се събираме една "сватба" хора. Това пък вече една обективна причина да не сме в детски кът
Още първата година намерих един актьор от Кукления Театър, който искаше 50лв, за 20-25деца  Peace Сметнахме, че идва по 2лв на дете...и събирахме по толкова Peace
Все даваме по около 60-70лв накрая - то и без това колкото повече деца са, толкова повече бавим човека  Peace Така 2години, но на третата искаше вече 80лв и намерихме нов Дядо Коледа

Колкото за консумацията - две години бяхме на свободна консумация всички в заведението. А последната година имаше детско меню /пица, сок и сандвичи/ не помня вече обаче каква му беше цената, ако някой се сеща да пише че не ми се рови назад в темите. Към менюто добавихме и пак около 2лв за Дядо Коледа. Всички останали: майки , бащи, лели, баби и дядовци си бяха на свободна консумация

Извинявам се за дългия пост, но да обясня на по-скоро присъединилите се  Wink

.... ау, аз докато напиша фермана си, много сте изписали пак

п.с. намерих си стария пост, копирам
ВАЖНО !!!
В 11ч. в Болярска къща , на ул.Рилска ще ни чакат
Доуточних менюто - парче малка пица + сандвич + сок Капи = 4лв. 
Децата ще имат отделна маса заредена, като за РД
За възрастни - свободна консумация - места има доста 
За всеки случай поръчах 25 менюта, но не е проблем ми казаха на място да се добавят 2-3
Дядо Коледа ще дойде 12.30ч-12.45ч.
ОБЩО на дете 6лв
Всеки подарък да бъде надписан ! ще се събират на входа до елхата /преди основната зала е/
Списък  ..........
Някой да съм пропуснала? и Мерси

Пак се извинявам за досаждането  Embarassed

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 11:37 от Ками*

# 142

За събота ако има среща Ивето беше предложила гръцкия ресторант ,на мен ми харесва идеята да сменим обстановката и пак е в района на Камито Simple Smile

Това къде? нямам нищо против, ама пусто не знам на кое казвате гръцки ресторант  Embarassed
Кой ще играе сиртаки  Mr. Green
Тя Ивето, болна - да запазвам, щом е около нас ... или има друг желаещ  Hug
Няма време ...

# 143
  • Бургас
Ками под секрет ,но и аз не знам точно къде е ,някъде около сръбската скара по спомен Ивето като обясняваше.

Ей това има за него ,няма снимки ,но адреса е ул. Булаир 37

http://burgas.zavedenia.com/822/%D0%A2%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%81%D … 0%BA%D1%80%D0%B0/

Иве ,къде си ?

Майка ми скоро ходи там и ще я питам за отзиви по-късно .

# 144
Ками, супер си го казала... Peace
Някакси, имайки предвид предишните ни супер изкарвания на детското коледно парти, не си представям да стоим прави и да гоним децата си 2 часа в малък детски кът.... още по-малко пък и без дядо Коледа. Rolling Eyes
Не искам да ми се изопачават думите и че мисля само за моето хапване и пийване, но след като може и деца и майки да са доволни, защо е нужно някой да "се жертва" за сметка на другия?!

А за дамската среща, аз съм мн навита, но гръцката кухня ми е мн далеч от вкуса Crazy Хич не съм по експериментите и чуждите кухни (освен китайската) Laughing

# 145
 Аз сега ни в клин ни в ръкав и в страни от темата да питам  Mr. Green
Интересува ме фитнес инструктор, който прави индивидуални тренировки? Жена да бъде.  bowuu

Пращам ти ЛС Peace

Връщам се да прочета назад.

# 146
  • Бургас
Надявам се тази година и ние да се присъединим към новогодишното детско парти, където и да е)))) Да добавя нова информация за дет. клубове-разбрах че на 19 ще се отвори нов такъв до стоматологията ул  Цар Самуил 28 с детски кът за най-малките, стена за катерене, какаоке, дискотека, орзанизиране рожденни дни, театрална школа, рисуване, арт-студио...Звучи добре)
Момичета, ако някой има русскоговорящи приятелки с деца или пък има тук пишещи такива-на 11 декември ще има новогодишно празненство на руски-пишете ми на лични ако има желаещи да участват.

# 147
Аaaa Таласакрата я знам аз, навремето доста я посещавах, но беше сръбска кухня и сърбина готвеше в двора  Peace
Явно сега са го трансформирали заведението, да паза ли места? Колко 10? Малко ми изглеждат, ама това е според анкетата ...

# 148
Аaaa Таласакрата я знам аз, навремето доста я посещавах, но беше сръбска кухня и сърбина готвеше в двора  Peace
Явно сега са го трансформирали заведението, да паза ли места? Колко 10? Малко ми изглеждат, ама това е според анкетата ...

Не е това гръцкият, бре! Той е малко по нагоре от детския Егоист, на ъгъла.
Ресторант "ПСАРИ" Бургас
Адрес: БУРГАС, Бургас, ул. "Д-р Нидер" 26, /срещу магазин "Егоист"/ , мобилен 0896-898-980,  
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=0855076785ab58bcdb52504aa12f8c16&tip=1

Тедка, не намирам чак такава разлика м/у гръцка и българска кухня.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 14:48 от КатКа

# 149
Аaaa Таласакрата я знам аз, навремето доста я посещавах, но беше сръбска кухня и сърбина готвеше в двора  Peace

Не е това гръцкият, бре! Той е малко по нагоре от детския Егоист, на ъгъла.

Тедка, не намирам чак такава разлика м/у гръцка и българска кухня.

Е, ми аз него го знам като рибния  Mr. Green на две нива е - на ъгъла на Морска и Д-р Нидер.
Ходих преди месец, два - хареса ми рибното плато  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт