В БУРГАС за винцето шарани готвят всички, чакат пухкав сняг и коледни звездички

• 34 558
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Burgas
Добро утро,снощи сте будували и сега спите май.Аз пък съм заспала рано,но за сметка на това се събудих в 3 през ноща и до 5 бях така Shocked добре,че после съм заспала.
За пентаксима сега го чувам и се надявам наистина да е така.

# 106
И аз будувах снощи, но заради Дебс.
Цяла вечер беше с ту запушен нос, ту с хремав и или хъркаше или подсмърчаше, та сън нямаше за никой.
Днес рано рано я заведох при педито, и там се оплака, че я боли и ушенцето... Та се оказа, че има възпаление и в 13ч сме при д-р Аврамов в поликл. Бургас. Rolling Eyes
Сега тя пак спи, а аз се чудя дали да не легна при нея, докато стане 13ч... Simple Smile

# 107
Здравейте майчета!
Имам едно предложение за Коледно парти.
СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ КОЛЕДНО ПАРТИ НА ДЕЦАТА В ДЕТСКИ КЪТ - ЕДИНИЯТ Е СРЕЩУ ТЕХНОПОЛИС, А ДРУГИЯ СРЕЩУ ОУ "ПЕЙО ЯВОРОВ" - ЗА ЕДИН ЧАС Е 40 ЛЕВА, ДВА 80 ЛЕВА - АКО БЪДЕМ ПОВЕЧЕ ХОРА, ЩЕ СИ ПОДЕЛИМ РАЗХОДИТЕ. ЩЕ ИМА ДЯДО КОЛЕДА, КОЙТО ЩЕ ПОДНЕСЕ НА ДЕЦАТА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК, ЗАКУПЕН ОТ НАС РОДИТЕЛИТЕ, ЗАТОВА ТЕ ТРЯБВА ДА СА УВИТИ И НАДПИСАНИ. МОЖЕ ДА СА НЯКАКВИ ЛАКОМСТВА, ДА НЕ СЕ КАРАТ ДЕЦАТА.
АКО СЕ СЪБЕРЕМ, ЩЕ ОТИДА ДА ЗАПАЗЯ МЕСТА, АКО СА СВОБОДНИ - ДАТИТЕ СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА СА: 12, 13-ТИ ИЛИ 19, 20 -ТИ?
КАКВО МИСЛИТЕ?
Пишете ми на лични, ако проявите интерес  Hug

# 108
  • Burgas
Аз съм за Коледно тържество за децата,щом ще има и дядо Коледа  Peace

# 109
Майчета, за Коледно парти ако имате желание по възможност до края на деня да ми дадете отговор. Да можем да знаем бройката и евентуално по-навреме да запазим места.

# 110
За работещите :

31 декември (четвъртък) да бъде почивен ден, а 19 декември (събота) – работен, реши правителството. Разместването на почивните и работните дни се прави, за да може 31 декември 2009 г. да се съчетае с официалния празник за страната – 1 януари 2010 г. (петък), и по този начин да се осигури по-ефективно използване на следващите два почивни дни. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

# 111
Здравейте майчета!
Имам едно предложение за Коледно парти.
СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ КОЛЕДНО ПАРТИ НА ДЕЦАТА В ДЕТСКИ КЪТ - ЕДИНИЯТ Е СРЕЩУ ТЕХНОПОЛИС, А ДРУГИЯ СРЕЩУ ОУ "ПЕЙО ЯВОРОВ" - ЗА ЕДИН ЧАС Е 40 ЛЕВА, ДВА 80 ЛЕВА - АКО БЪДЕМ ПОВЕЧЕ ХОРА, ЩЕ СИ ПОДЕЛИМ РАЗХОДИТЕ. ЩЕ ИМА ДЯДО КОЛЕДА, КОЙТО ЩЕ ПОДНЕСЕ НА ДЕЦАТА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК, ЗАКУПЕН ОТ НАС РОДИТЕЛИТЕ, ЗАТОВА ТЕ ТРЯБВА ДА СА УВИТИ И НАДПИСАНИ. МОЖЕ ДА СА НЯКАКВИ ЛАКОМСТВА, ДА НЕ СЕ КАРАТ ДЕЦАТА.
АКО СЕ СЪБЕРЕМ, ЩЕ ОТИДА ДА ЗАПАЗЯ МЕСТА, АКО СА СВОБОДНИ - ДАТИТЕ СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА СА: 12, 13-ТИ ИЛИ 19, 20 -ТИ?
КАКВО МИСЛИТЕ?
Пишете ми на лични, ако проявите интерес  Hug

и двете места не са ми познати... та да питам Rolling Eyes
там има ли какво да хапваме пийваме? ще има ли място за около 30 майки и 30дечица (др път мисля толкова сме се събирали)?
хонорара на Дядо Коледа вкл. ли е в тази цена-80лв?
до края на деня едва ли ще заявят желание всички... поне нека е до края на седмицата, че да може всички които не влизат всеки ден в темата да видят предложението и да реагират...
иначе аз записвма още 4 мами Simple Smile значи общо 5 Mr. Green

# 112
Ще говорим на място за подробности и в четвъртък ще ви дам по-подробна информация. Миналата година в цената влизаше и Дядо Коледа. Има за хапване и пийване. Кафе, сокчета за децата, топли напитки, солети, бисквити, поръчка за пици можем да направим, а може и да си носим ние ако искаме нещо друго.
 Hug

# 113
Идеята за посрещане на Дядо Коледа в Детски кът, където понякога оставяме децата си или празнуват РД, не ми се вписва в представите лично на мен .... Ама знам ли ...  
Да видим по-конкретно офертата и капацитета Hug

Къде изчезнахте всички? КЪДЕ ще ходим в СЪБОТА  newsm78

# 114
Е и на мене не ми говорят нищо тези две места. Сещам се, че в Лазур има един детски кът - Ния смехория. Той не е много срещу училище Пейо Яворов. За друго не се сещам. Иначе съм за, щом ще има и дядо Коледа.

# 115
Има и още един кът освен Ния. Точно на приземния етаж в една от новите кооперации с/у училището. Не му знам името - скоро минавах оттам, но с кола и не можах в детайли да разгледам

# 116
Миналата година бяхме в Ния Смехория. В едното помещение са играчките за децата, а в другото има няколко маси за родителите. И беше много хубаво. Децата бяха много щастливи и в игрите и при пристигането на Дядо Коледа. А това е най-важното в цялата идея. Но както искате, аз предложих, а решението и вижданията са си ваши.  Hug

# 117
всяко предложение е добре дошло... Hug
но имайки предвид предишния ни опит с това мероприятие Simple Smile си мисля, че пак трябва да сме в някое заведение, резерв. само за нас... където да има място и за децата да беснеят, и за майките да седим и пийваме/хапваме Simple Smile
мин. година мн ми хареса (не помня името на заведението) и ако може пак да сме там ще е супер. Simple Smile
във Симпатико също не е зле, но там ме притесняват стълбите.... и въпреки това, ако кажете да сме там- идвам Mr. Green

# 118
  • Бургас
Тука сме Ками. Говорим си за пълнен шаран с кисело зеле в офиса  Mr. Green

И мен идеята с детски кът не ме очарова ...  Rolling Eyes

(пък и чакам Ками да е Снежанка и да доведе дядо Коледа)
  Mr. Green

# 119
  • Burgas
Където кажете  аз съм навита,ще доведа детето,тя ще се радва,но наистина е хубаво да има Дядо Коледа да раздаде подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт