Коледни гирлянди, празнични балони-почват се вече Януарските купони

• 32 893
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Лорини, това е пост! Успех в петък!
Мини, утре ще ги снимам:) Да се похваля..ако малката ми "разреши" ще направя и тези, които си дала. Уф, ама няма кой да ги яде!!!
Пепи, че имат ли право да те съкращават, докато си в майчински?
За меда - тук и  тук. Лично аз преди 2-3 години май няма да дам.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 23:21 от Мим

# 661
Мим, какво беше това за ябълките дето се слагаха меденките? Май и аз ще се пробвам, то покрай Мини да не се мина  Wink
Елия, явно добре http://roksi.snimka.bg/daily/masken-bal-12-12-2009.453017.16378872 на 22 стр. поста на Белинда и 23-Рокси. Така или иначе аз моите ще ги кача във фейса, но още не мога нито да се спра нито да се възстановя от натоварения уикенд и дългия РД на Вики  Simple Smile

Цитат
Оф, това ми е много познато. Подариха му за рождения ден книжки и в резултат едната е разкъсана, другата изядена по краищата, а другата не я вадя изобщо. Ще чакам да престане да яде всичко, което докопа, ама това ми се струва невъзможно в идните 2-3 години.
Joy Joy Сладурче, важното е, че е гладен за знания твоя неустоим син Heart Eyes

# 662
  • Варна
Мим, какво беше това за ябълките дето се слагаха меденките? Май и аз ще се пробвам, то покрай Мини да не се мина  Wink

В метална кутия се слагат меденките и парчета нарязана ябълка за няколко дни. Така меденките поемат влага и омекват. Въпреки, че тези на Джемма са "годни" за ядене веднага, или аз ги направих такива:)

# 663
Мим, да ти пратя адреса си на лични? Аз ще ги ям, бе! Не си казала - не съм ги изяла  Mr. Green
Лорини, и ние в офиса играхме подобна игра - 4 човека в екип, първия вижда картина и я описва на втория и т.н., а последният трябва да я нарисува. В нашия екип имаше и един македонец.. Уж са ни почти еднакви езиците, ама нема ти разправям ква бъркотия настана  Crazy  Laughing Стигнахме дори да се разбираме на английски  Laughing. И накрая пак нищо общо с оригинала  Whistling

Сладурче, кофти това със спалнята. Дано скоро ви ги донесат, много мразя да се разправям с такива фирми... А Никола скоро ще й обърне внимание, споко Wink

Кокос, няма да си играя вече с теб, ако не качиш снимки!!!  Twisted Evil

Копривоо, браво за идеята за комбинирана торта!  Grinning

Такаа, при нас се очертават 3-4 купона в чест на РД на Калоян  Crazy. На самия РД - тримата с тати, в събота с приятели, в неделя с бебета и една седмица по-късно с родата  Crazy Май ще взема да полудея.  Rolling Eyes

# 664
Ехо, здравейте  55

Дони, същата шейна я купих от Кикиморско царство за 99 лв. т.е. с 35 лв. по-малко  Simple Smile На мен много ми харесва.

Усмихнатото,
и Рая още няма зъби. Чак започнах да губя надежда, че това някога ще ни се случи... и същевременно никак не ме блазни идеята за няколко зъби избиващи наведнъж... но, авно това ни чака... ooooh! Е, каквото не зависи от нас, не зависи...какво да се прави...

А-а, сега се видя кои са сериознитеее. Заповядай, Нането  Simple Smile. Само трябва да се разберем за кой ден. Пиши кога ти е удобно. Айде, за Усмихнатото разбирам - наистина далече е. Ама, Дони, вие не бяхте ли около Южния парк. От там до нас е 35 минути пеша нагоре... Честичко обикаляме натам. Е, вярно си е, че съм само с едно лапе, де. С две още хич и не мога да си го представя  Hug

Тайс, ние ски сме планирали от 26 до 30 декември на Банско. Скъпичко идва, но пък ще си откараме, а и ще ни трябва 1 карта за цялото семейство на ден, защото аз и Бойко ще се редуваме преди и след обяд (ще сме с още 2 семейства с малки деца и ще правим 2 отбора, както споменах  Joy), а Рая ще се вози на шейната дето Дони я показа и ще си има безплатен влек промоция - мама или тати. На Нова година ще сме в Гоце Делчев с 2 приятели и ще е по-кротко празнуване, защото бонбонът полунощ няма да дочака  Simple Smile.

Иначе при нас много мистериозно се развиват нещата с кг. Както дълго време Рая качваше много под нормата, така сега е доста над нея - явно си наваксва детето. Вече е 8350 кг. и качва по 500 гр. или дори малко отгоре всеки месец. Мнооого интересно  newsm78. Явно това наистина си е съвсем индивидуално.

Хайде, хубави сънища  Heart Eyes

# 665
  • София
Леле Мини, очите ми останах в тия меденки Laughing Ще взема и аз да се заредя покрай вас с малко празнично настроение, че още нещо не мога да го почувствам Confused
Сладурче, жалко, че Никола не е оценил новата си стая, но ние оценяваме труда ти Wink
Лорини, успех на изпита в петък
  bouquet  bouquet

# 666
 Южния парк и 35 минути пеша... хм... Мирише ми на Борово или Красно село... и бавно ходене.  Twisted Evil

Повече няма да пиша тука - има зли орисници. Зарад` таквиз приказни образи, днес за малко да прегазя група пенсионери слизащи от трамвай, а може и да беше щото карах кат луд гидия. Въпреки че, опитът ми като цяло беше неуспешен, ме гониха с червени пликчета (комунисти!). А Краси даже се зарадва... И пътуваща до мен госпо`ица Хикс също се зарадва, веднага след като си върна цвета, понеже малко беше пребледняла (навярно от студа, разбира се). Господ ме наказа, че на тоя свят празник се опитах да убия група заслужили граждани с червени торбички, и ми прати авто-апаши, забравени фарове и блокирала кола. Да им се невиди и на тия нови технология - вярно, не са успели да ми откраднат колата, но пък и кел файда като и аз не мога да си я покарам. Пфу.  Crazy

За всичко обаче е виновна Кокосът, както съм отбелязала. Тя ако реши да ви разправя за свинщината, която изначално наричахме "бебешко парти за рожден ден", хубаво, ако не... от мене и дума няма да излезе.  bowuu Само ще спомена, че Краси яде опаковка от Орбит и памперс, а Ани - пликчета...

Бубата, бая големшки са ти буквите, като теб, като за махнала се от тук, като теб...

Лоринче, вече няма да те ям, изгубих интерес след една твоя забележка към Бубчето. Хубавото е, че ще присъединиш към тълпата, коя не забелязвам успешно (и тя не ме забелязва) и съответно не тормозя (и тя не ме тормози).

# 667
ох, заболяха ме очите

дано не ви прозвучи менторски- мед, след 2 години поне, ако детето не е предразположено към алергии
четене на книжки- все още Стефания не мога да я задържа за толкова да "течя хнижка" какво остава за Преслава, ама моите са от по-простите
почнах да показвам на Преслава кои животни какви звуци издават, това е по-просто от двете прости, кака й знаеше 3-4 звука на тази възраст
Преслава вече тича из апартамента, голяма е смешка- вдига ръце за равновесие и наема
Мила, бих се радвала да видя снимки от партито ви, убедена съм че е било колоритно
честити последни малки рожденни дни на празнуващите днес, наближава хубавия и неповторим първи рожден ден  Hug

# 668
Няколко дена не съм влизала във форума, то караници, меденкииии  Crazy
Аз не правя такива вкусотии, защото всичките ще изям  Mr. Green, станала съм 74кг, вместо да смъквам качвам.  Close
Еспа, много ви е хубава стаята, със здраве да си я ползва малкия хубавец, много ти е сладък, жалко че е зает.  Whistling
И аз чакам снимки, жалко че не живеем в София, Пловдивчанки са толкова неорганизирани, цяло лято им пусках смс'и, но никой така и не дойде.  Crossing Arms Добре че старата Пловдивчанка Виолетовото винаги ми се обаждаше и се разхождахме.   bouquet
Усмихнатото, радвам се че Кало е по-добре, а това 4 торти ми е познато.  Peace С баткото точно 4 торти купихме.  ooooh!
Добре че до нашия РД има време, ще черпя инфо от вас.
Пепи, честито зъбче на сладкишката ти. И как така те уволняват по време на майчинство??? newsm78
За захранването, аз всяка вечер давам кисело мляко, 3,6% Боженци, освен това и давам да опита от всичко, учудващо много и хареса фреш от грейфурт, яде от ръчно приготвения "Фъч" и много други неща. По времето на баткото меда се даваше след 6м. възраст  и аз си му слагах в чайчетата, сега още не съм дала, но тогава времето беше друго.
Лека и спокойна нощ на всички.. Hug
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.  Tired

# 669
Снимки утре евентуално, в случай че нямаме гости  Mr. Green Засега има само едно клипче във Фейсбука с видни представителки на дружинка Мърлинка  Joy

# 670
Здравейте:)

Влизам само да ви покажа моето джудже:)

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3081873&l=c32a67d2d0&id=771901811

# 671
Цитат
Олеееееее, Накри, не се захващай.. Копривата много пари   И тук много я обичаме всички, да знаеш. И ако те е страх да слагаш снимки в нета - ми махни ги бе, то лесно става. Абе всъщност не знам какво коментирам и защо го коментирам   много се обърках вече   Само още нещо - Лилии, много добре изглеждаш за възрастта си  . А вампирски зъби пробвала ли си? Много ще ти ходят, да знаеш  

[b]Сиси[/b],  Joy    bouquet  казвала ли съм ти, че те обичам! Ако не, сега правя публично признанието  Heart Eyes Стилът ти е единствен и неповторим!
Снощи май бях единствената представителка на нашата отчетна на "всефорумския" купон, но ще разказвам после, че съм доста омаломощена  Crazy  
Еспа, благодаля ти  Hug! На мен отдавна ми омръзна, все пак и моето търпение също има граници, и момичета, моля предварително да ме извините за офф-а и за това, че за първи път ще си позволя да бъда по рязка!  
Накри, бих ти препоръчала да се решиш най-накрая дали ще пишеш или не и да спреш с това "фръцкане", далеч не си първата, , която ни заплашва, че ще ни лиши от присъствието си, а и явно добре са те подковали на лични други, които се възприемат централно-вселенно разположени.  Досега не исках да се намесвам, изчаках около 3 седмици да започнеш да пишеш правилно четирибуквения ник на една от най-толерантните ни, тактични и уважавани съфорумки,  да се усетиш, че форумът не е ученически лексикон и да спреш да ни атакуваш с огромни постери с абсолютно всеки свой пост. В този форум има правила, достъпно написани и важащи за абсолютно всички! Едно от тях е и неуместността да тормозиш дългогодишни и уважавани съфорумки на лични, при това със стил,който коренно се отличава от публичните ти постове!  Клишето да се позоваваш на злоба и възраст не е извинение за интелектуални дефицити. Всички сме били, а някои и са на 20 години, какво извинява или какво определя това? Много сладко момиче си, но най-учтиво те моля да престанеш да опитваш да ангажираш интереса на всички ни! Невъзможно е да бъдеш харесвана от всички! Винаги ще има хора, на които допадаш и други, които не те възприемат.
Относно Лорини, мога само да кажа, че познавайки я лично, не смятам, че тя има нужда да й бъде адвокатствано по един псевдо-наивен и нескопосан начин.  Ако прецени и има нужда, тя ще го направи по своеобразен начин и с подобаващ стил, независимо дали опонентът й е конкреткен индивид или дружинка "Мафинка". bouquet

Първо не си ти човекът, който решава кой да пише или не в този форум.Второ от къде на къде си позволяваш да говориш за моя капацитет като дори не ме познаваш.Относно правописните грешки искам само да ти кажа, че от 6 год. на сам за първи път пиша на български език тук във форума.Дори вкъщи не говорим на бълг.,защото мъжът ми не го владее.Може би на перфектните като теб не им се случва да бъркат, но на мен уви Hug А и още един въпрос защо и сега не пропусна моят пост след като винаги си го правила? Wink
доня КОПРИВА може би наистина прекалих с думите и се извинявам за това, но ме хвана в много лош момент и се излях върху теб.Достатъчно интелигентен човек съм да си призная грешките и да искам извинение. Peace
На хората, които не се намесиха в спора   bouquet  bouquet  bouquet   За пореден път показахте какво значи интелигентен човек. Wink

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 00:48 от nakri

# 672
Привет!
Лорини, знаеш, че съм човек, който не си мълчи и не говори празни приказки, след като съм казала/написала нещо мога и да се аргументирам. От уважение към останалите, които не веднъж призоваха да се спре с това няма да го направя. Лично аз приключвам с темата. Който разбрал, разбрал, който не разбрал си е за негова сметка. Ако все пак държиш да ти отговоря ще го направя на лични. С теб сме го правили това неведнъж  Wink

Днес направихме отвратително мазало у Кокоса и сега ме е срам, много...
Обаче беше весело, много весело, дано и на Кокоса да и е било весело, поне малко Mr. Green

Меденките ги направихме вече, преди 3 дена по рецептата на Джема, но още не са нарисувани. Тези дни ще свършим и това.

Завиждам неблагородно на всички, които ще ходят на ски ваканция. Нас няма да ни огрее основно по финансови причини. Ще караме разбира се, но с качвания за по ден.

Усилено избираме ски екип на Калоян за Коледа, спряхме се на страхотни модели, но стигнахме да заключението с мъжа ми, че колкото и да искаме  е неоправдана инвестиция да дадем 300 лв. за яке и панталон за дете, което ще ги израсте за 1-2 сезона и тази година за първи път ще се качва на ски. Мисля да го запиша на ски училище при Мачирски, много са добри. Сега след като dare to be ми отпадна като вариант се чудя какво да му вземем все пак. Нещо по достъпно, но все пак с поне 3000 мм. воден стълб. Това, което бях харесала беше с 5000мм. якето и 8000 мм. панталона.
Както и да е, имаме още малко време, ще го мислим. Аница вече се уреди с подаръци, нищо особено, едно бебе, което пишка на гърне  hahaha и една количка, където да го вози.

Бубчееее, жестока е колата на Делян, направо се размазах като я видя, браво !

Абе още щях да пиша пиша, но забравих...
възрастта не прощава на никого, лека нощ деца мои  Joy Joy(всички желаещи и нежеллаещи Joy Joy)

# 673
Накри, уважавам всеки един човек, който може и има силите да постъпи като теб. Аз също може би попрекалих.
Мир!
Весели празници!

...само да допълня, че  Виолетката е човек, който е доста учил и знае писмено и говоримо повече от 3 езика, ако трябва да съм точна, 5 и с риск да те засегна отново ще кажа, че пак се изказваш неподготвена

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 00:40 от доня КОПРИВА

# 674
Исках само да пожелая весели празници на всички с пожелание за много здраве, щастие и успех в живота.    bouquet Аз вече няма да имам много време да влизам тук, защото мъжът ми си идва утре /след 3 месеца отсъствие/ и имаме много да наваксваме. LaughingЦелувки и на всички бъдещи рожденици.   bouquetЩе направя всичко възможно да влезна за всеки рожден ден, но ако забравя някой не се сърдете. Praynig
За сладура Алекс...
Да е жив и здрав и да слушка много мама.    bouquet

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 02:03 от nakri

Общи условия

Активация на акаунт