Имаме си бебееееееееееееееееее

• 6 643
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
Честито бебче на мама Кудку да  и е жив и здрав малкия Огнян, да расте щастливо и весело дете, да слушка бати и да радва мама и тати, а на мама - бързо възстановяване

# 31
Който се чуе с Кудку - да пише, да не ги мислим. Около седмица ли ще са в болницата или повече?

# 32
  • София
Не е ясно - тя вчера беше на системи, че още е отекла, освен това е с грип и не й даваха бебето, за да не го зарази. Минимум 5 дни ще са в болница, ясно ти е защо. Иначе бебо е добре  Simple Smile. Във вторник вечерта каза, че се е родил със зъбче, но беше още под упойка, а вчера не съм питала, че питах за други неща  Simple Smile

# 33
Фокси, като се чуете пак и прати мнго поздрави Hug дано бързо минава този грип Hug

# 34
  bouquet
Честито ,
Прекрасна новина    . Да е живо и здраво малкото юначе, и да радва всички в къщи.

# 35
Честито и от мен на мама Кудку,

да е много ,много здраво бебето Огнян, да расте бързо и да побеждава батко си в късане на нерви на мама Кудку  Wink  bouquet  bouquet  bouquet

# 36
Честито и от мен на щастливата мама!
Добре дошъл на малкият огнен мъж! Да расте здрав, щастлив, обичан!
Честито и на батко Дивчев. Кудку, шеметна комбинация ще са- дупе да ти е яко  Laughing

Бързо възстановяване  bouquet

И аз докато се усетя, тя Матова вече му търси мома  Joy

# 37
Честит син  Кудку!  bouquetЖив и здрав да ви е ,много щастие на цялото семейство! familyНа теб бързо възстановяване желая!

# 38
.... Във вторник вечерта каза, че се е родил със зъбче, но беше още под упойка, а вчера не съм питала, че питах за други неща  Simple Smile

Е, ако не е халюцинация , а истина, наистина дупе да й е яко, отсега й има зъб Laughing Аз лично не съм чувала за подобно чудо.Поздрави я  специално, ако пак я чуеш.

# 39
Зъбче newsm78 Леллллееее, Кудку, дано Аист не излезе права  newsm78 А моята мома от шест месеца е с 12 зъба и до там. Кучеши - ниц... Това нормално ли е?????????

Редактирам се, че май съм се изразила неправилно. От преди шест месеца... Т.е последният зъб изби на година и три месеца и от тогава все си чакаме кучешки зъбчета...

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 23:57 от bobkas

# 40
Честито на мама Кудку, здраве и щастие на цялото семейство   bouquet  Hug

# 41
Честито на теб мамо Кудку и на таткото и на баткото , да Ви  е жив и здрав малкия Огнян!  bouquet  bouquet  bouquet Да Ви радва и"тормози" само както той ще го умее.  Grinning Нека да е палав, ама и послушен и  много скоро да надвива батко в щурутиите.  smile3533

# 42
Някой чувал ли се е с Кудку? Не си стискайте новините, ами ги споделете с нас. Wink

# 43
Някой чувал ли се е с Кудку? Не си стискайте новините, ами ги споделете с нас. Wink

Редовно се чуваме.
Според ситуацията Кудку се справя мъжки.
Да са живи и здрави !
Форумът ни расте, но не старее Simple Smile.

# 44
  • на път
..................
Редовно се чуваме.
Според ситуацията Кудку се справя мъжки.
Да са живи и здрави !
................

Бравос! А Бобчо как е? Мноооого виртуални поздрви и целувки да им пратиш на всичките!

Общи условия

Активация на акаунт